Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,435

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

yusuf bey keşke hepimiz sizingibi çandan ve sevecen olabisek yapmış oldunuz şeyler için birkez daha teşekür eder iyi çalışmalar dilerim saygılarımla.

Yedekparça yok diye üzülmeyin yan sanayi şahane... ;D ;D ;D

image1.jpg

image2.jpg

image3.jpg

image4.jpg

image5.jpg

:D Herhangi bir durumda başı sıkışan arkadaşlarımız bu çözümlerden uygun olanları kullanabilir...

image28.jpg

image29.jpg

image30.jpg

2007 ve daha yaşlı VOLKSWAGEN panelvan araçlarda dikkat edilmesi gereke bilir diye, bu konuda yayında olan bir şikayetimi burada paylaşmak istiyorum VOLKSWAGEN Kapılarda Paslanma Oldu! Nisan 2006 yılında aldığım Volkswagen LT-35'i, Ocak 2011 tarihinde Ankara Doğuş Oto'ya arka iki yanlara açılır kapılarda paslanmalar olduğu şikayetimle gittim. İncelemeleri sonucu "Sağ kanat kapıyı Ekim-2007'de hasardan dolayı Bursa'da değişmiş, sizi telefonla arayacağız, garantiden olursa şayet Bursa'da yaptırabilirsiniz" dendi. Ben de sağ değişti sola ne oldu, ben soğuk dolayısıyla izole yaptıracağım, gördüğünüz gibi aracın içi dağınık ve açık, dediysem de tatminkar cevap alamadan bir boyacı bulup pasta ile paslanan yerleri kapattık.

Aradan 1 yıl geçti paslar daha da belirgin olarak geri dönüş yaptı. 28 Şubat 2012 devamlı alış ve servis işlerimiz yapan Doğuş Oto Bursa'ya yıpranmış olan silecekleri değiştirmek ve 4 yıl dolmadan paslanan kapı şikayetimle gittim, servis danışmanın yıllardır ilgilen kibar acil işlerimizde yol gösteren arkadaş. Derdimi anlattım, o da bilgi ve telefon görüşmeleri neticesinde çaresiz, “aracın kaporta 3 yıl mekanik 2 yıl 2008'de Crafterlar 12 yıl garanti, keşke döşemelerden önce Ankara'da çaresine baksaydınız da izolasyon zarar görmezdi.” dedi.

Ben de Doğuş Oto'dan Audi A4'den sonra 2. hüsranımla ayrılmak zorunda kaldım. Anlayamadığım yıllar evvel eski aracı yan sanayi parça ve çekiş işçiliğiyle toplardık bu sürelerde iyi toplanmış araçta paslanmalar görmezdik o zaman ki tekniğe göre bu zamanki gelişmeler hele de isim yapmış bir marka için, bana bu kadar mı dedirtti.

Ümit Bey, paylaşım için sağolun; bir hayli güldüm.. ;D

İlhan Bey, anlattıklarınız bir hayli ilginç!... :eek: ???

Cavid Sezen

balı dogan' Alıntı:
yusuf bey keşke hepimiz sizingibi çandan ve sevecen olabisek yapmış oldunuz şeyler için birkez daha teşekür eder iyi çalışmalar dilerim saygılarımla.
Balı bey teşekkür ederim ben içimden geldiği gibi davranıyorum sizede iyi çalışmalar kalın sağlıcakla.

İlhan ağbi hiç şaşırma, bütün ustalar bu sıkıntıyı söylüyorlar, ne yazıkki yeni model sprınter ve lt'lerde aynı sorun var, sac bir şekilde çizildiği veya hasar aldığı zaman paslanma oluyor, tamirhanelere gelen araçlarda görüyoruz, ilginçtir bizim psa gurubunda böyle bir sorun yok, benim arka kapıyı motosikletin gidonu boyasını aşındırdı yazdan beri sac kısım pas bile tutmadı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri