Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,773
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Destekleyici cümleleriniz için teşekkür ederim.Ne yapayım,ihtiyaç duyuyor ve hafta sonlarını şehre yakın yörelerde geçirip değişiklik yaşamakla dinleniyorum.
Gittiğim yerlerde çevreyi dolaşıyor,geziyorum,rahat edebileceğim, güvenli yer bulunca konaklıyorum.
Resim yükleyemeyince hiç birşey paylaşamadığım için üzgünüm.(bilgisayarımın çok eski oluşu ve kullanım becerimdeki eksiklik) bunu aşmaya çalışacağım.selamlar.

Etiketler

Bülent bey yayla konusunda elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım.Sakaryada ve maltepe de buluşan dostları yaylalarımıza beklerim.Kar kalkmaya başladı artık.

Sayın Hocam, misafirperverliğiniz yanıt bulacaktır, şu zaman sorununu çözelim.

racoed' Alıntı:
.(bilgisayarımın çok eski oluşu ve kullanım becerimdeki eksiklik) bunu aşmaya çalışacağım.selamlar.

Raci Hoca'm, bu sıkıntıları hep yaşadık; ben de emeklilikten sonra tanıştım bilgisayarla. :-[ Oğlum, burada iken yakından, uzakta iken de telefon, e-posta yardımı ile bu işe bulaşmama neden oldu; sağolsun. (Oğlumun eski dizüstü bilgisayarlarını ben kullanıyorum. Önümdeki bilgisayar üçüncüsü; eylülde dördüncüsü olacak sanırım... ;D )Şu anda da, e-posta ve Skype yoluyla yardımcı oluyor. Onun yardımı yeterli olmazsa (uzakta çünkü), yakınımda bilgisayar konusu ile uğraşan bir genç var, ondan yardım alabiliyorum. Yakınınızda bir genç vardır muhakkak, size yardımcı olur. Olsun ki, gezdiğiniz gördüğünüz yerleri biz de görelim... ;) :smiley:

Cavid Sezen

Okulumda genç öğretmen arkadaşlar var.Sağolsunlar resmi işlerde hemen yardımcı oluyorlar.Bu, biraz zaman alıcı(resimlere not düşmekte gerekir) ve keyfi (bana göre) diye düşündüğüm için şimdilik yardım istemedim ama fırsat kolluyorum.Selamlar.

racoed' Alıntı:
Okulumda genç öğretmen arkadaşlar var.Sağolsunlar resmi işlerde hemen yardımcı oluyorlar.Bu, biraz zaman alıcı(resimlere not düşmekte gerekir) ve keyfi (bana göre) diye düşündüğüm için şimdilik yardım istemedim ama fırsat kolluyorum.Selamlar.
Ne demek genç arkadaşlar var!Biz çokmu yaşlıyız yoksa.Üçde biri yirmiiki eden yaştayız.
Selamlar Öğretmenim.

Tebrikler Yusuf, Karavan hikayen, bingo okuyucu sayısına ulaştı...

Yaybek-99999.gif

Yaybek-100000.gif

seyyah54' Alıntı:
Bülent bey yayla konusunda elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım.Sakaryada ve maltepe de buluşan dostları yaylalarımıza beklerim.Kar kalkmaya başladı artık.

Tabi ki havalar bizi maymuna çevirdi ama mayıs ayı yayla ayıdır benim için,geceleri soğuk ama doğa uyanmış.Poyrazlar gibi takıntılı olduğum yaylalar vardır yıllardan beri oralara her sene giderim gittiğimde haber veririm '' kim nerede '' den.
arı' Alıntı:
Bülent Bey,Sucukları köfteleri evde yedim demeyin :(

Yok yok evde yemedim.

Yusuf, sen sadece ürettiğin karavanın ile değil, yardım severliğin, malzeme bilgin hülasa insanlığın ile bu camiada çok ses getireceksin.
2. aracının imalatını merakla bekleyenlerdenim...

Abiler teşekkürler,Ahmet abi övgüleriniz beni gururlandırdı fakat bu kadarını haketmiyorum,sadece doğayı,dostluğu ve paylaşmayı seviyorum,ikinci karavana daha çok var ama nasip bu işler gün doğmadan neler doğar ;)

Şu çocugun tevazu su da beni deli edecek. ;D
Niye be kardeşim ? . Gururlanmak hakkın , İstedigin kadar hava basabilirsin . Bir örneği daha yok.
Hadi selamlar. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri