Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,453
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

H.İbrahim Bey, bulmaca çözmek gibi birşey bu :eek: ;
-Kim gidecek?
-Ne amaçla gidecek?
-Ne denli kalınacak, süre ne?
-Konaklama yapılacak mı; yapılacaksa, karavanla mı, yoksa otel, pansiyon...ile mi?
-Deniz dinlencesi ya da kültür gezisi mi olacak?
-Neler önceliklidir? (Müze, ören yeri, doğal güzellik...vb)
-Yemek konusu?
....

Bu türden meramınızı daha iyi anlatabileceğiniz sorular yöneltirseniz, size gerekli olabilecek bilgileri. çok rahat alabilirsiniz... ;)

Forumdan birkaç bağlantı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61174.msg720763#msg720763
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81496.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14088.msg99307#msg99307
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34344.msg321531#msg321531
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52786.0

İyi geziler!.. :smiley:
Cavid Sezen

Etiketler

melihbozkurt' Alıntı:
4 cocuklu bir aile karavanla degil ama bisiklet ile dunyayi geziyorlar. Buyrun link ilgilenirseniz;

Arkadaşlar Gezmek için ne ekabiriz bulupta bulanıyoruz., Alkovanlı, Kamper, Çekme karavan yok 4x4... gibi düşüne durup hep erteleyelim,
İşte gezgin mi dersiniz, yoksa deli mi..yoksa yoksa
İstemek ve kafana uyacak eş/arkadaş yol, ülke senin
Nasıl hayret etmeyim, Brasil, USA, El Salvador, Canada, Australia, Guatemala ve hatta bunları yazarken hangi ülkeye teker çeviriyorsa
Üstüne üstlük birde bu araya 4 çocuk sığdırıyorsa,
Ben devamı varsa bakmayım, komplekse girmeye başladım şeker,migren,tansiyon...vs.
Ben en iyisi evde oturup Baklamı yeyim.

Yapabilene şapka çıkarırım!... :eek:
Epeyce de sponsor bulmuşlar bu arada laf aramızda hani... ;) :D

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Yapabilene şapka çıkarırım!... :eek:
Epeyce de sponsor bulmuşlar bu arada hani laf aramızda... ;) :D

Cavid Sezen
Cavid abi, bende şapka çıkartırım.
4 günlük Narlı/Erdek gezisinde "bayrak direği ses yaptı, deniz coştu, dışarda yemek yenmiyor......." serzeniştlerden sonra eve dönüş.
Yapa bilene aşkonsun derim.

berkcantp' Alıntı:
4 günlük Narlı/Erdek gezisinde "bayrak direği ses yaptı, deniz coştu, dışarda yemek yenmiyor......." serzeniştlerden sonra eve dönüş.

:D ;D Ne diyeyim ki?.. ;D

Cavid Sezen

berkcantp' Alıntı:
Cavid abi, bende şapka çıkartırım.
Yapa bilene aşkonsun derim.

Hahahhahahahahaahahaha büyüksün İlhan abi

berkcantp' Alıntı:
Arkadaşlar Gezmek için ne ekabiriz bulupta bulanıyoruz., Alkovanlı, Kamper, Çekme karavan yok 4x4... gibi düşüne durup hep erteleyelim,
İşte gezgin mi dersiniz, yoksa deli mi..yoksa yoksa
İstemek ve kafana uyacak eş/arkadaş yol, ülke senin
Nasıl hayret etmeyim, Brasil, USA, El Salvador, Canada, Australia, Guatemala ve hatta bunları yazarken hangi ülkeye teker çeviriyorsa
Üstüne üstlük birde bu araya 4 çocuk sığdırıyorsa,
Ben devamı varsa bakmayım, komplekse girmeye başladım şeker,migren,tansiyon...vs.
Ben en iyisi evde oturup Baklamı yeyim.

Sarımsak+yoğurt+bakla Birde aslan sütü olursa;bırak karavanı dünya çevresi yayan da gezilir.
Gayret İLHAN dostum.
Dinlenmeye değil,kendini dinlememeye bak.
Sağlıcakla kal.

Haftasonu var mi etkinlik? Sarimsaklar benden. ;D

Üç haftadır yalnız geziyorum,
bu hafta sonu;Karasu,Kocaali,Melenağzı,Karaburun ve Akçakoca(leylekler gelmiş,havada gördüm)
geçen hafta,İznik (karavan grubuna katılmayıp,belediyenin kayıkhane tesislerinde konakladım)
bir öncekinde, Ağva ve Şile'deydim.
hadi bakalım bu hafta sonu ne olur!

insel' Alıntı:
Haftasonu var mi etkinlik? Sarimsaklar benden. ;D

Ağır gelmesin sana.

Bu haftasonu sucukları köfteleri aldım Poyrazlar girişine kadar geldim (arka girişten) hava o kadar güzeldi ki giriş kapısından geri döndüm(ana baba günüdür diye) içeri bakma ihtiyacı bile hissetmedim,aslında niyetim burada ki yaylaya çıkmaktı ama işler öyle gelişmedi.

racoed' Alıntı:
Üç haftadır yalnız geziyorum,
bu hafta sonu;Karasu,Kocaali,Melenağzı,Karaburun ve Akçakoca(leylekler gelmiş,havada gördüm)
geçen hafta,İznik (karavan grubuna katılmayıp,belediyenin kayıkhane tesislerinde konakladım)

Budur işte!.. :smiley:

Cavid Sezen

Sn. racoed
<blockquote>Üç haftadır yalnız geziyorum,

</blockquote>
Budur işte!..
smiley.gif

Cavid Sezen
Aynen katılıyorum. :smiley:
Bundan sonra oralara gideceklere klavuz olması açısından ve,
bizim gibi gitmek istediği halde gidemeyenlere avuntu olması açısından;
Eğer mümkünse,
gittiğiniz yerlerin beğendiklerinizi, beğenmediklerinizi, resimlerinizi ve anılarınızı paylaşmanızı rica ederim

Bülent Bey,
Bu haftasonu sucukları köfteleri aldım Poyrazlar girişine kadar geldim (arka girişten) hava o kadar güzeldi ki giriş kapısından geri döndüm(ana baba günüdür diye) içeri bakma ihtiyacı bile hissetmedim,aslında niyetim burada ki yaylaya çıkmaktı ama işler öyle gelişmedi.
Sucukları köfteleri evde yedim demeyin :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR