Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,476

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Bugün leyleği havada gördüm. Hem de bir sürü. Hadi hayırlısı :D ;D Gülhane Parkında ağaçların tepesine yuva yapmışlar. Onlarcası da hava da döne döne uçuyorlardı.

Öğlen paydosunda Gülahane Parkı yürüyüşü iyi geldi. Hem leylekeri gördüm hem de müthiş görüntü oluşturan laleleri. Şu 15 günlük dönemde yolu bu tarafa düşenlere parkı gezmesini tavsiye ederim.

aslanahmet' Alıntı:
Bugün leyleği havada gördüm. Hem de bir sürü. Hadi hayırlısı

inşaallah kehanet gerçekleşir, bol bol gezersin :smiley:,
ben daha leylek görmedim durumum iyi değil

Bu hafta sonu içimden bir ses Poyrazlar diyor, zannedersem bu sesi dinleyeceğim. Ben de varım diyen var mı?

Gökan Bey sm size şimdinen hayırlı yolculuklar dileriz eşim ve ben biz henüz böyle bir işe kalkışamıyoruz daha araştırma aşamasındayız yani yapalımmı yapmıyalımmı neden derseniz biz morot karavan olaraK DÜŞÜNÜYORUZ VE BAKILDIĞI ZAMANA BİR EV E YAPILACAK BİR YATIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUZ ARACI DİĞER ARAÇLAR GİBİ ELDEN İSTENİLDİĞİ ZAMANA ÇIKARMAK ZOR GİBİ DÜŞÜNÜYORUZ SİZ NE DERSİNİZ AMA NETİCEDE CİDDİ BİR İSTEK VAR ANLIYORUMKİ SİZ DEVAMLI OLARAK GİDİYORSUNUZ SANIRIM SİZE ŞİMDİNEN İYİ YOLCULUKLAR DİLERİM

toffy' Alıntı:
Bu hafta sonu içimden bir ses Poyrazlar diyor, zannedersem bu sesi dinleyeceğim. Ben de varım diyen var mı?

poyrazları çok istediğim halde bu haftasonu motosiklet askısı ile uğraşacağım, arkadaşın atölyesini boş başka zaman yakalayamam, ben yokum

dergelen' Alıntı:
Gökan Bey sm size şimdinen hayırlı yolculuklar dileriz eşim ve ben biz henüz böyle bir işe kalkışamıyoruz daha araştırma aşamasındayız yani yapalımmı yapmıyalımmı neden derseniz biz morot karavan olaraK DÜŞÜNÜYORUZ VE BAKILDIĞI ZAMANA BİR EV E YAPILACAK BİR YATIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUZ ARACI DİĞER ARAÇLAR GİBİ ELDEN İSTENİLDİĞİ ZAMANA ÇIKARMAK ZOR GİBİ DÜŞÜNÜYORUZ SİZ NE DERSİNİZ AMA NETİCEDE CİDDİ BİR İSTEK VAR ANLIYORUMKİ SİZ DEVAMLI OLARAK GİDİYORSUNUZ SANIRIM SİZE ŞİMDİNEN İYİ YOLCULUKLAR DİLERİM

Teşekkürler.Bulaşıcı bir hastalık gibidir.Temennim gönlünüze göre bir karavan sahibi olmanızdır. Şahsi görüşüm, yatırım olarak olarak görmeyiniz , hobi olarak değerlendiriniz.

buralpdi' Alıntı:
poyrazları çok istediğim halde bu haftasonu motosiklet askısı ile uğraşacağım, arkadaşın atölyesini boş başka zaman yakalayamam, ben yokum

Bir daha ki sefere diyelim ben deki daha ses zaten. Levent Bey'im şu avatarlardaki resimleri değiştirsek mi acaba, karlı karlı, mayıs geldi hani. :D

toffy' Alıntı:
Bir daha ki sefere diyelim ben deki daha ses zaten. Levent Bey'im şu avatarlardaki resimleri değiştirsek mi acaba, karlı karlı, mayıs geldi hani. :D

olmazsa haftaya ertele poyrazları beraber gideriz, belki İnsel hocamda gelir, orada yeşillikler içerisinde araçların resimlerini çeker artık çiçekli bir avatar resmimiz olur, ne dersin ;)

Arkadaşlar birileri havaya bile olsa 3 defa Poyrazlar,Poyrazlar,Poyrazlar derse ben ,ben duyarsam anti Poyrazlar timi de duyar mazallah hepimizi topa tutar.Sonra kabak benim başıma patlamasın.
Buraya geleceğiniz akşam,olur da ben mesajlarınızı görmezsem eğer (özel bir toplanma değilse) bana özelden yazın ben dağları taşları aşıp gelmeye çalışırım.Bu söz olarak algılanmasın ama o hafta sonu planım yoksa iki elim kanda olsa da gelirim.
En azından gece yarısı yada sabahına sucukla gelirim.

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar birileri havaya bile olsa 3 defa Poyrazlar,Poyrazlar,Poyrazlar derse ben ,ben duyarsam anti Poyrazlar timi de duyar mazallah hepimizi topa tutar.Sonra kabak benim başıma patlamasın.

Eee abi sen demedin mi zaten ben de yazdım... ;D :eek: ;D

Gökan Bey çok teşekkür ederim tabiki haklısınız yatırım amaçlı derken ben konuyu farklı anlattım sanırım bu yapılan yatırıma deyiyormu şöyle açıklayım bizler hava limanında çalışan vakit konusunda dar sürelere sahip olan bir aileyiz bu sebepten dolayı yapılan bu harcamalara rağmen deyiyormu yoksa bu hobiye bizler ailem olarak emekliliğe yakın bir üsre içindemi başlayılam diye bir soru yöneltsen cevabınız ne olur saygılarımla

Bence ufakta olsa bir kampervan olarak bu ise baslayin. Cunku dar zamaniniz oldugundan bahsetmissiniz. Ilk basta ozellikle dar zamanlilar icin cok fazla harcama yapmak uygun olmaz. Yasinizi bilmiyorum ama fakat emeklilige kadar beklemek te bence uygun olmaz. Cunku isin aci tarafi su ki kimin ne kadar yasiyacagini bilmiyoruz ve emekli oldugunuzdada bir cok sorun cikacaz. Maddi sorunlar olacak, cocuklar evlenecek ev almak icin yardim isteyecek vs. vs. Bence bu yuzden bu gunun isini yarina birakmayin. Sehir icindede kullanabileceginiz bir kampervani binek aracinizla degistirin. Bir sure kullanip bakin. Kampciligi ve gezmeyi sevdiniz ama kampervan isteklerinize cevap vermiyorsa o zaman kendi dusuncelerinize gore daha buyuk bir arac alirsiniz. Yok eger gezmenin yada kampciligin size gore olmadigini dusunurseniz donusu kolay olur, kampervani satip binek arac alirsiniz bu is biter. :smiley:

Mehlin Bey herşeyden önce teşekkür ederim.Yazmış olduklarınız cidden güzel düşünülecektir.Fakat şöyle izah etmek isterim vermiş olduğunuz örnekleri 41 yaşında iken hepsinin tamamlayıp bir oğlum olan mengüce bu vermiş olduğnuz örnekleri hazır etmiş durumdayım bilmiyorum Yufus Bey ile ilk tanıştım süper birsi tanıdığıma cidden sanşlıyım güzel sağlam dostluklar kazanmaya başladım ancak Yusuf Kardeş bu aralar çok yoğun sanırım görüşemiyoruz bende rahtsız etmek istemiyorum benim burada söylemek isteğim husus şuuuuuuu burda ne olursa olsun 10.000 tl veya 40.000 tl olsun bu miktar bağlandığı zaman değermi bu tatil olayını bu kanatta hiç denemedim ama Yusuf Kardeşin dediği gibi bir virüs girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii buda cidden hiç bir proğram silemiyor bilmiyorum ne yapacammmmmmmm bu sebepten görüşlerinize ihtiyacım varrrrrrrrrrrrr

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR