Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,462
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

http://www.facebook.com/event.php?eid=203134613041204

Bursa lı arkadaşlar Atlas kamp yüzde 20 den az olmamak kaydıyıla tanıtım satışı yapacakmış.30 nisan da.

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
http://www.facebook.com/event.php?eid=203134613041204

Bursa lı arkadaşlar Atlas kamp yüzde 20 den az olmamak kaydıyıla tanıtım satışı yapacakmış.30 nisan da.

Boreal Atlas Unisex Dağcı Botu: Bunu düşünüyordum %5 indirim yapıyor.

ugureralp' Alıntı:
ilginize teşekkürler ben mümkünse 0 almak istiyorum ama subaru bütçeme uymaz suzikiyi de 2009 - 2010 modelleri sorunluymuş galiba wosvagen kediye nedersiniz

VW kullanıcısı olarak beğendiğim araçlardan. Seçtiğiniz karavan boyutu için yeterli olacaktır. Önemli bir konuda karavanı nasıl kullanacağınızdır. Asfalttan çıkmam diyorsanız
çok rahat yetecektir,biraz yoldışı yaylalar seçenekleride aklınızdaysa karavanınızın ebadını küçültmeniz iyi olacaktır.

[attachment=1]

kullandığım araç ve tercih ettiğim kamp tarzı nedeniyle 3 mt çekme karavanı tercih etmek zorunda kaldım.

haldundan_kurtulmak_için_göl_kenarına_kaÃÂÂÂ

ugureralp' Alıntı:
ilginize teşekkürler ben mümkünse 0 almak istiyorum ama subaru bütçeme uymaz suzikiyi de 2009 - 2010 modelleri sorunluymuş galiba wosvagen kediye nedersiniz

volkswagen cady nin yeni modeli 1.6 motor hacmine sahip bu yüzden karavan çekmek için idağal değil. eğer eski kasasını almayı düşünürseniz motr hacmi 1.9 olduğu için tork oranı yüksek bir motor olduğundan karavanı rahatlıkla çeker. tek bir sorunu vardır arka dingil makaslı olduğundan dolayı biraz sert süspansiyonludur.

Dün ikindi vakti komşularımızı da yanımıza alarak ailecek, evimize 15 km mesafede Ömerli Baraj Gölü'nün Kurtdoğmuş Köyü mevkiindeki kıyısına gitttik. Giderken yol üzerinden böreklerimi kurabiyelerimizi de aldık. Göl manzararası karşısında demlediğimiz çayı içip götürdüklerimiz yedik. Akşam güneşin batışını seyredip, sıcak bir ilkbahar akşamının keyfini çıkarttık. Doğa yemyeşil idi. Hava çok güzel olmasına rağmen 1 araç haricinde başka bir araç yoktu. Ortam sakindi. Fotoğraf makinasını yanımda götürmeyi unuttuğumdan foto yok. Ama internette bulduğum foto tam bulunduğum yerden çekilmiş. Manzara aynı böyleydi.

5340024.jpg

Hesapta bu hafta sonu M.K.Paşa Tırnovaya astronomi gözlem etkinliğine katılacaktık.

Hava durumu belirsiz olduğundan hamleye katılacak tayfa son ana kadar gidelim mi gitmeyelim mi ikileminde kaldı.

Gözlem alanının bol çamurlu olması ve en ufak ateş-ışık yakılamamasından mütevellit, rotayı hemen Gemliğin ilerisine kaydırdık...

İlhan abiyle birlikte Karacaali de sote bir yer bulup konuşlandık...

Bol çocuk dolu kampımız, gece Cemlerinde gelmesiyle şenlendi...

Hep yapmak istediğim denize karşı yukarıdan ayağımı uzatıp ibiş keyfinde kahve içmeyi bu sefer gerçekleştirdim, keza buz gibi Tuborg fıçı bira da bu keyfi katmerledi...

Düzgün kamp alanı bulma zorluğundan bu kaçamağımız harikulade olmasa da, en azından kent yaşamımızın kasvetine taze bir soluk getirdi...

Sanırım bir sonraki rota, Karacabey-Boğaz tarafı olacak, yerlerden çamur kalktığında da ver elini Kocayayla, ver elini Ericek göleti... ;)

KARACAALI-1.JPG

KARACAALI-2.JPG

KARACAALI-3.JPG

KARACAALI-4.JPG

Geçtiğimiz hafta sonu gezen için de hazırlayanlar içinde verimli olmuş. :smiley:

Ağaçta mı ibiş keyfi yaptın yoksa bira mı seni uçurdu o nasıl bir açı öyle.

ugureralp' Alıntı:

Sayın ugureralp Kuddusi kurbanzade ve karavanı başlıklı linki incelerseniz çok yüksek motor hacimlerine ihtiyaç duymadan da karavan çekebileceğinizi görebilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54893.0

Karavan çekme olayını çok ta gözünüzde büyütmeyin, yoksa 1600 cc az, 1800 cc olsun benzinli olmaz dizel olsun derken karavan hayaliniz daha başlamadan biter.
Sayın doğan124'ün yazıları da sizin için iyi bir başvuru kaynağı olabilir.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42120.0

Bu pazar yine çocukların dershaneleri yüzünden evdeyiz diye hayıflanırken,kızların kedisine evden ilk çıkış ve
çevre gezisi yaptıralım diyerek Maltepe sahilde kahvaltıya gittik.

[attachment=2]

Dedim ya ilk sokakla tanışmasıydı yakışıklının ürkeklik ve şaşkınlığını atması epey uzun sürdü sonramı çocukların maskotu oldu.

[attachment=3]

SAM_0394.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR