güngör' Alıntı:Bu pazar yine çocukların dershaneleri yüzünden evdeyiz diye hayıflanırken,kızların kedisine evden ilk çıkış ve
çevre gezisi yaptıralım diyerek Maltepe sahilde kahvaltıya gittik.
[attachment=2]
Dedim ya ilk sokakla tanışmasıydı yakışıklının ürkeklik ve şaşkınlığını atması epey uzun sürdü sonramı çocukların maskotu oldu.
[attachment=3]
atiladi' Alıntı:karavan birinci köprüden geçiyormuş, ama polisler aracı dışarıdan karavana benzetemezlerse her ihtimale karşı çevirebiliyorlar, ruhsatı görünce salıyorlarmış...
orsaalabanda' Alıntı:Süreç aynen bu şekilde işliyor. M sınıfı yolcu taşıma ruhsatlı araçlar 1. köprüden geçer. Öyle olmasa minibüsler de geçemezdi. Karavan da M sınıfı özel amaçlı taşıttır.
*M sınıfı: Yolcu nakli
N sınıfı: Yük nakli
taiga' Alıntı:Bende N sınıfı yazıyor, bunu EK-1 ile düzeltmem lazım sanırım. :-\
berkcantp' Alıntı:Ruhsatı çıkartırken üstüne basa basa hatırlatma yaptın, kendin N sınıfıyla mı geziyorsun.
taiga' Alıntı:Abi,
Terzi söküğünü dikemezmiş... ;D
Biliyorsun benim aracın TSE-TÜV vb. işlerini ben yaptırmadım, ruhsatı alırkende o heyecanla hiç farketmedim... :-\
Birara hallederim , kaç kuruş sıkışmışsa ödeyeceğiz artık...
taiga' Alıntı:Abi,
Terzi söküğünü dikemezmiş... ;D
Biliyorsun benim aracın TSE-TÜV vb. işlerini ben yaptırmadım, ruhsatı alırkende o heyecanla hiç farketmedim... :-\
Birara hallederim , kaç kuruş sıkışmışsa ödeyeceğiz artık...
orsaalabanda' Alıntı:Belki de basit bir dilekçe ile ilgili trafik şubeye başvurulduğunda düzeltilebilir. Sonuçta bu durum ruhsatı düzenleyen memurun hatası. Yeniden Ek-1, muayene falan işleri çok saçma. Buna gerek kalmayacağını düşünüyorum.