Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 917,623
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,sizden bir ricam ve olcak eğerki mümkünse yardımlarınızı bekliyorum,benım karavanıma uydu anteni koymak istiyorum seyir halindeyken yayın alabileceğim sistemlerden düşünüyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım ve düşüncelerini bekliyorum...

Etiketler

Dğerli arkadaşım doğan bey konu hakkında tam bilgim yok ama sizin için iş yerinde görev yapan elektronik bölümünde çalışan arkadaşlara sorup sizlere yaralı olabilecek birşey varmı öğrenip size mail atarım şu an ne olabilir şehirler arası otobüslerde kullanıyorlar fakat belli yerlerde sinyal kesildği için yayın kopuyor ank giderken bu konuya şahit oldum ama ögrenip size bilgi aktarmaya çalışırım saygılarımla

Özür dilerim doğan abi olarak düzeltmek isterim lütfen bağışlayın

çok teşekür ederim arkadaşım ilgine ve alakan için sana zahmet vermiş olacağım için şimdiden teşekürlerimi sunuyorum

dergelen arkadaşım,ben bu sabit sistemli tv antanlerinide degerlendirdim normal çanak anten yani ama birde otobüslerdeki gibi sistem hakında bilgi edinmek istedim,sanıyorumki elektronikci arkadaşın gerekli bilgiyi verebilir

Hos geldiniz Balı bey

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28010.120 burada sorunza cevap bulabilirsiniz sanıyorum....

İlknur - Mahir

Rica ederim abi elimizden bir şey gelecek ve bu konuda sana destek verebiliyorsak ne mutlu hata söz vermiyorum ant yolunuz düşerse tabanı ayarlarım rica eder siz malzemeleri temin ettikten sonra ücretsiz bile taktırmaya çalışırım önemli olan sistem hakkında tam bir bilgi sahibi olabilmek derim sonraki saffada nasıl bir destek sağlanır onları tartışırız saygılarımla

dergelen arkadaşım; evet ben hazırlarım her gerekli mağzemeyi çok sağol can,herzamanda beklerim ankaraya gelirsen mutlaka hemde...

buselik; ilgilendiğiniz için teşekür ederim öncelikle,bana ilettiğiniz linke baktım ama ilan kapanmıştı sanırım yayında değil artık efendim,göremiyorum çünkü...

Bali bey
Sitenin teknik konular bolumunde aksesuarlara girerseniz tv ve anten bolumunu goreceksınız....Tam olarak işinize yararmı bilmiyorum ama epey bilgi edineceğiniz muhakkaktır...

İlknur - Mahir

Sağolasın Değerli Abi inaşllah pazar ordayız bir iş meselesi yüznden ama pazartesi akşamı geri ant dönecem teşekkür ederim teklif etmeniz çok büyü bir incelik herşeyden önce ne olursa olsun bu seslenişi tüm karavan dostlarına yolluyorum yolunuz düşerse bir ihtiyacınız olurda kalma veya herhangi bir sıkıntı olursa arayın elimde bir problem ölüm kalım olmadığı sürece yardım için elimden gelen herşeyi yapmaya çalışırm Allah ne verdiyse gücümün yettiği kadarı ile ağrılamaya çalışırım

dergelen can teşekür ederim nedemek aynı dilekler şahsımdan size tabiki ankaraya geldiğinizde mutlaka uğrayınız başımız üstüne herzaman elimden en gelirse önünde olur sağol arkadaşım...

Bakın bu iki insanın dediğine: "Evimiz artık teknemiz"

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/17723024.asp?gid=383

Cavid Sezen

berkcantp' Alıntı:
Bu bölümde diğer bölümler kadar güzel, sanki çıta biraz daha yukarıda.

Ne güzel sözler;
"Doğanın hukuku yoktur ama adeleti vardır.
Altını kazarsanız üstünüze yıkılır.
Suyun yolunu keserseniz,sel olur sürükler.
Kırık fayın üstüne oturursanız,deprem olur yıkar.
Doğa size adaleti anlatır ama siz anlamazsınız.

Gün gelir,başınıza gelenlere ağlarsınız.
Oysa o sonucu sizler hazılamışsınızdır.
Adaleti ortadan kaldırmayın
Adaletsiz hukuk zalimin silahı olur.
Hukuksuz adalet ise yıkıcıdır.
İşte,adaletin şövalyeleri bize bunu anlatırlar.
Biz anlarız"

Anlayana selam olsun!

Alıntı:Erdal Atabek'in makalesinden. Doğa tutkunları ile paylaşayım istedim.

arkadaşlar sizden bir rıcam var bu konu hakında yadımcı olursanız sevinirim benim karavanımın icin kücük bir camaşırmakinası arıyorum teşekürler görüşmek üzere

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR