Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 917,071
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

berkcantp' Alıntı:
Çok güzel bundan sonra takipteyim, karavancı olduklarını bilmiyordum, Tema Vakfıyla birlikte hareket ediyor sanıyordum.

Tayfa karavanda... :D

Doğa için Çal-3 ün kamera arkası...

http://vimeo.com/23643209

Etiketler

balı dogan' Alıntı:
arkadaşlar sizden bir rıcam var bu konu hakında yadımcı olursanız sevinirim benim karavanımın icin kücük bir camaşırmakinası arıyorum teşekürler görüşmek üzere
TEKZEN gibi mağazalarda 128.- Tl.ye 1,8 kg. kapasiteli SİNBO vb. marka çamaşır makinaları var.

Seyfettin Hocam
Ağzına sağlık; Erdal Atabek' i o anlamlı yazısıyla andığın için.
Ayrıca DOĞA İÇİN ÇAL 'ı da kutluyorum. Onlarında diline sağlık.

Neta, yerli üretim olarak otobüslerde kullanılan seyir halinde yayınları yakalaya bilen anten üretimi yapıyor, ayrıca karavanlarımızda kullanılan iki değişik boyutta çanağı olan, otomatik uydu bulucu sistem, ile çalışan anten de üretiyor. Karavansat modeli montaj hariç 1600 TL cıvarında, otomatik olanı ise 4000 TL cıvarında fiatla satılıyor.

Saygılarımla

Erdal Ötügen

Ege'yi seviyorsanız;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=74392.msg923719#new

Cavid Sezen

karagozlers' Alıntı:
TEKZEN gibi mağazalarda 128.- Tl.ye 1,8 kg. kapasiteli SİNBO vb. marka çamaşır makinaları var.

ama sanırım bu makinalar ancak dışarıdan elektrik alarak çalıştırılabilir değilmi süreyya bey? ben hiç elektrik almıyorum, o zaman elmatikle yıkamaya devam galiba :D

Evet sabiha hanım aynen öyle 220 Volt ile çalışıyor, daha 12 volt ile çalışanı yok ancak 3000 Wattlık bir invertör zannedersem makinayı çalıştırır ama yaşam aküsü buna ne kadar dayanabilir bilemem.

7. Eskikaraağaç Leylek Şenliği 28-29 Mayıs 2011 (Eskikaraağaç/Karacabey, Gölyazı/Nilüfer Bursa)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=74726.new#new

Cavid Sezen

Şu anda burayı sel götürüyor :(; umarım Ege'ye doğru yelken açanlar şanslı olurlar, örneğin yarın pırıl pırıl bir gün.... ;)

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.