Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,847

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Gerçekten keyifli bir karavan yapmış.Araçlada her gittiği yerde güzel geziler yapıyordur diye düşünüyorum.
İşte buda insanların neler le nasıl mutlu olduğunu gösteriyor.Vebosto,Lcd televizyon,Şohben,güneş enerjisimi derken bu tür insanlar gezmedik yer bırakmıyorlar.Beklentileri düşürüp gezilerimi arttırsak acaba? Yada bunlar İnsanın sahip olma hırsındanmı kaynaklanıyor?

Gittik döndük...
Burhaniye/Ören-Assos arasındaydık...
Aklımız oralarda kaldı...

1.JPG

2.JPG

3.JPG

ibish.JPG

Hahahahahahahahaha ya bu tabelaya hazırlıksız yakalandım,tam yerini söyleyinde hacı olayım.
O sudan geçme sahnesi hiç hoşuma gitmedi,ne gerek var insanları kıskandırmaya.

mayıstosböce' Alıntı:
Hahahahahahahahaha ya bu tabelaya hazırlıksız yakalandım,tam yerini söyleyinde hacı olayım.
O sudan geçme sahnesi hiç hoşuma gitmedi,ne gerek var insanları kıskandırmaya.

İbiş keyfi her yerde... :D

ibişler.JPG

Nuri bilge Ceylan Cannes te 2.büyük ödül olan jüri büyük ödülünü aldı ne kadar övünsek azdır.

http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=246108

Aslinda Nuri bilge Ceylan'in hayatina bakarsaniz, 1993 den beri cannes film festivalinde cesitli oduller kazanmis. Yani Cannes a ve juriye yabanci bir isim degil. Hatta sanirim 2009 film festivalinde jurilik yapmis. Ama tabiiki bu kazandiklari arasinda en buyugu.

taiga' Alıntı:
Gittik döndük...
Burhaniye/Ören-Assos arasındaydık...
Aklımız oralarda kaldı..
Tahminen 80 li yılların sonunda maile Ören'e 76 model fort minibüsle çadır kampa gitmiştik.Sonraki 2 yıl daha gittik.Kamp anılarımızı
dostlarımızı hiç unutmadık zaman zamanda tekrar yadettik.Şimdi Ören nasıldır kimbilir?
Niyetim bu yazda 2.el aldığım karavanımla yollara düşmeyi düşünüyorum.İnanıyorumki doğayı seven,dostcanlı yeni insanlarla tanışacağım,
hayata yenibaştan sımsıkı sarılacağım.
Tüm dostlara selamlar.Yollarda ve kampinglerde buluşmak kaynaşmak üzere.
Seyfettin Hoca

Ören, benimde geçmişte üst üste gittiğim yerlerdendir.Geçen yaz tatilimde iki kez daha gittim.Öğretmenevleri semtinde,sahildeki otopark ve 100 metre civardaki ağaç gölgelerini kullanarak konakladım.Bu yaz da kısmet olursa bir süre oralarda olmak istiyorum.Seyfettin Hoca'm umarım tekrar aynı güzellikleri yaşarsınız.Kimbilir,belkide karşılaşırız.Selamlar.

airboat' Alıntı:
Tahminen 80 li yılların sonunda maile Ören'e 76 model fort minibüsle çadır kampa gitmiştik.Sonraki 2 yıl daha gittik.Kamp anılarımızı
dostlarımızı hiç unutmadık zaman zamanda tekrar yadettik.Şimdi Ören nasıldır kimbilir?
Niyetim bu yazda 2.el aldığım karavanımla yollara düşmeyi düşünüyorum.İnanıyorumki doğayı seven,dostcanlı yeni insanlarla tanışacağım,
hayata yenibaştan sımsıkı sarılacağım.
Tüm dostlara selamlar.Yollarda ve kampinglerde buluşmak kaynaşmak üzere.
Seyfettin Hoca
O yıllara göre çok değişti.

IMG_3969_800x600.JPG

IMG_3972_800x600.JPG

IMG_4077_800x600.JPG

IMG_4079_800x600.JPG

Ne kadar değişmiş bilemiyorum, 70 li yılların ortalarında gitmiştik, dolayısıyla hatırlamıyorum o zamanları... (Yaşlanıyorum demek ki ;D )

Lakin cidden keyifli bir yer, son 3-4 senedir fırsat buldukça uğrarım günübirlik Örene, insanı da ortamı da rahat...

Oren.JPG

Dört günlük edremit körfezi gezisi 2 fotoğrafmı?
Yoksa fotoğraf makinalarını evdemi unuttunuz?

karagozlers' Alıntı:
Dört günlük edremit körfezi gezisi 2 fotoğrafmı?
Yoksa fotoğraf makinalarını evdemi unuttunuz?

Bir önceki sayfada da 4 foto koydum ya abi... ;D
Sonuçta denize sıfır ortamda da kaldık, dağda ormanın içinde ıpıssız yerde kuş sesleri arasında da... ;)

Geziyi özetleyen bir kaç resim benim çalar almaz makineden (Civarımda ki bir ailenin boyunlarında 3 adet fotoğraf makina değerinin 10.000 TlL civarında olduğunu görünce fazla resim çekme işini arkadaşlara bıraktım.)
Kapalı havada ulaştığımız Hasan boğuldu: Giriş 30 TL, gece yatı yasak, tipik bir görevli (Bilhassa Haldun'a öyle göründü), Ferhat ve Biladerim Durmuş'u beklerken bastıran şiddetli dolu. (İyi tarafı benim 10 m kare salon-salomaj tentenin işe yaraması, )

IMG_4101.jpg

IMG_4112_800x600.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR