Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 918,374
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

.

IMG_4083.jpg

Etiketler

Bende 2 fotoyla bu gezi hakkındaki son gönderimi yapayım...

Başdeğirmen bölgesi orman içinde sıyırmışız balataları, halaydayız tey tey teeeyyyy.... ;D (Anlayın artık ruh halimizi)

halay1.JPG

halay2.JPG

Gezinin harika geçtiği fotoğraflardan anlaşılıyor gerçekten. Adınıza çok sevindim.

Güzel gezi olmuş. Heyecanlandım doğrusu, gelsin tatil zamanı, düşelim yollara. :smiley:

toffy' Alıntı:
Güzel gezi olmuş. Heyecanlandım doğrusu, gelsin tatil zamanı, düşelim yollara. :smiley:

Gökhan hocam,

Bu sene deniz kenarında 2 hafta yayılırım diye plan yapıyordum. Bizim Niva tayfası 19 mayısta Küre dağlarına gitmişti, gördüm resimleri, bende senin gibi heyecanlandım...

Karadeniz turunu seneye yaparım diye planlarken bu yıldan temmuz sonu gibi Artvine kadar 10-12 günlük kaçsam mı diye kaşıntı tuttu...

Başladım rota çizmeye... :D

rota.JPG

karagozlers' Alıntı:
Dört günlük edremit körfezi gezisi 2 fotoğrafmı?
Yoksa fotoğraf makinalarını evdemi unuttunuz?

-Hasan Boğuldu'dan sonra civarda gece kamp yeri arayışı yorucu oldu, yeşillikler içinde bulamadığımız gibi ıslak sahilde sonuç vermedi (Güre sahillerinde yazlıkcılar tarafından sahiplenmiş bizi modern çingene sanan ''siz bilirsiniz jandarmayı ararım buralar yasakkkkkkkk'' diyen köpeğinin gezinti alanını işgal etmemizden korkan ruh hastası grubun tehtidiyle uzaklaştık.) İmdatımıza Haldun kardeşimizin akrabasının Hasanaki tesisleri yetişti.

- Tesisde kahvaltı sonrası günümüz aydın ve güzellikler içinde Başdeğirmen de geçti. (Köyden Hüseyin amcanın anlatımıyla '' değirmen eski, elektriğin olmadığı zamanda enerji üretimi için değirmende tadilat yapıldı sonradan vazgeçildi, köprü 1645 yıllık, yukarı kurulan tesisin tabiatı zamanla bozacak)
kamp yerimizde gece yattığım yerden tepe havalandırma camından ağaç dallarına baktım bir hayvan görebilirmiyim diye.
Benim açımdan zorlu bir patika yürüyüşü yaptık.

IMG_4122_800x600.JPG

IMG_4150_800x600.JPG

IMG_4167_800x600.JPG

IMG_4240_800x600.JPG

IMG_4274_800x600.JPG

taiga' Alıntı:
Başladım rota çizmeye... :D

Üstad valla ne diyeyim bilmiyorum. Camperımızı aldıktan sonra belli aralıklarla hanımla birbirimize sorar dururuz, ne zaman karadeniz turu

olacak diye.Sene başında bu sene karadeniz diyorduk sonrasında, izin zamanı ağustos gibi şekillenmeye başladı. Karadeniz gezisi bir sonraki

seneye kaldı gibi.Ağustosa da daha iki ay var. Bodrum - Datça - Marmaris - Fethiye - Kaş - Belek şeklinde bir rota, güneş depolama :smiley:

açısından daha bir sıcak geliyor. O zamana kadar da bir veya bir buçuk günlük kısa mesafe kamplarıyla kendimizi avutacağız artık.

Üstad bir de bana söylenen önce en son noktaya gidip, oradan geze geze dönmek yönünde . ;)

Saygılar...

toffy' Alıntı:
Üstad valla ne diyeyim bilmiyorum. Camperımızı aldıktan sonra belli aralıklarla hanımla birbirimize sorar dururuz, ne zaman karadeniz turu

olacak diye.Sene başında bu sene karadeniz diyorduk sonrasında, izin zamanı ağustos gibi şekillenmeye başladı. Karadeniz gezisi bir sonraki

seneye kaldı gibi.Ağustosa da daha iki ay var. Bodrum - Datça - Marmaris - Fethiye - Kaş - Belek şeklinde bir rota, güneş depolama :smiley:

açısından daha bir sıcak geliyor. O zamana kadar da bir veya bir buçuk günlük kısa mesafe kamplarıyla kendimizi avutacağız artık.

Üstad bir de bana söylenen önce en son noktaya gidip, oradan geze geze dönmek yönünde . ;)

Saygılar...

Bence riskli bir durum ya harika bir yer keşfeder de dönüşte de şurasına burasına gideyim dersen,doğrusu gittiğin yerden dönmemek,uzakta olsa dönüş yolunu değişik yerden gelmek ama keyif meselesi tabi.

toffy' Alıntı:

Saygılar...

Bense tam tersini planlarım...
Usul usul gidip, her yöre de dostların önereceği, aracın çıkabileceği yerleri gezip, gidebildiğim kadar rota sonuna gidip (süre yettiğince) akabinde 2 günde tam gaz geri dönmek.

-C.tesi yolda gezerek, görerek kamp yapacağımız Behramkale (Assos) kadırgakoyu'na gidiş.

Adatepe zeytinyağ müzesi ziyaret edildi.
Zeus Altarı (Sunak) ziyaret edildi, köye geldiğimizde Haldun kampcı arkadaşının tavsiyesi üzerine kalacağımız yeri tesbit etti. Bu arada kuheylana arkadaş geldi.

IMG_4368_800x600.JPG

IMG_4382_800x600.JPG

IMG_4418_800x600.JPG

IMG_4511_800x600.JPG

IMG_4513_800x600.JPG

-Geldi tatil sonu pazar günü ayrılık Behramkale (Assos) kadırgakoyu önce Ferhat Şirin ve Edremit-Burhaniye kavşağında Haldun işi olan işine, emekli dikili yoluna.
Bu arada 400+100 lt. su yetmediğinden bidonla 30 lt taşıma su bulmak zorunda kaldım.

IMG_4546_800x600.JPG

IMG_4557_800x600.JPG

IMG_4564_800x600.JPG

IMG_4568_800x600.JPG

IMG_4585_800x600.JPG

Halay çekilirse Haldun un elini tutmamak lazım adam nereye isterse ve ne kadar sürerse sana halay çektirir,baksana Ferhat a kitlenmiş gülmekten.Haldun un bu kadar oyuncu olduğunu bilmiyordum,Mehmet hocamın orkestra şefliğinden sonra Haldun un halayları,kamplarda şenlik var desene bundan sonra.

mayıstosböce' Alıntı:
Halay çekilirse Haldun un elini tutmamak lazım adam nereye isterse ve ne kadar sürerse sana halay çektirir,baksana Ferhat a kitlenmiş gülmekten.Haldun un bu kadar oyuncu olduğunu bilmiyordum,Mehmet hocamın orkestra şefliğinden sonra Haldun un halayları,kamplarda şenlik var desene bundan sonra.

Sadece Kazdağlarında... :D

Zaten alacaktım diyenler veya iki tane de yedek yapalım diyenler için,

kamp sandalyesi.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR