i.güneş
Zirve
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
.
.
toffy' Alıntı:Güzel gezi olmuş. Heyecanlandım doğrusu, gelsin tatil zamanı, düşelim yollara.
karagozlers' Alıntı:Dört günlük edremit körfezi gezisi 2 fotoğrafmı?
Yoksa fotoğraf makinalarını evdemi unuttunuz?
taiga' Alıntı:Başladım rota çizmeye...
toffy' Alıntı:Üstad valla ne diyeyim bilmiyorum. Camperımızı aldıktan sonra belli aralıklarla hanımla birbirimize sorar dururuz, ne zaman karadeniz turu
olacak diye.Sene başında bu sene karadeniz diyorduk sonrasında, izin zamanı ağustos gibi şekillenmeye başladı. Karadeniz gezisi bir sonraki
seneye kaldı gibi.Ağustosa da daha iki ay var. Bodrum - Datça - Marmaris - Fethiye - Kaş - Belek şeklinde bir rota, güneş depolama
açısından daha bir sıcak geliyor. O zamana kadar da bir veya bir buçuk günlük kısa mesafe kamplarıyla kendimizi avutacağız artık.
Üstad bir de bana söylenen önce en son noktaya gidip, oradan geze geze dönmek yönünde .
Saygılar...
toffy' Alıntı:Üstad bir de bana söylenen önce en son noktaya gidip, oradan geze geze dönmek yönünde .
Saygılar...
mayıstosböce' Alıntı:Halay çekilirse Haldun un elini tutmamak lazım adam nereye isterse ve ne kadar sürerse sana halay çektirir,baksana Ferhat a kitlenmiş gülmekten.Haldun un bu kadar oyuncu olduğunu bilmiyordum,Mehmet hocamın orkestra şefliğinden sonra Haldun un halayları,kamplarda şenlik var desene bundan sonra.