Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,965
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Hakan (Aslanahmet) abi avatarındaki resmi rica etsem artık değişirmisin seni hep o yokuşu tırmanmaya çalışırken görünce ben strese giriyorum ;D bahar geldi artık manzaraya yüksekten bakan bir fotoğraf eklesen daha güzel olur ;)

Etiketler

Bence bu aslan fikri nick name'e uygundu ve güzeldi.
Yehooovv, sevimli aslanımıza yeniden kavuştuğumuz için mutluyuz. :D

Arkadaşlar dün gece eve girerken yandaki küçük ormandan bülbül sesleri geldi durdum çok sevindim,yani bahar geldi bülbül öttü,elinizde fırsat olduğu sürece bu güzel sesleri dinleyin ben öyle yapıyorum,gün gelecek kulağınıza toprak dolacak unutmayın :D

Arkadaşlar arada kaynar diye buraya taşımaya uygun gördüm.
Ali Eriçek Land Rover u ile tek başına dünya turu yapan arkadaşımız,Güney Amerika da sorun yaşamıştı ve gezisini bitirmişti meğer ara vermiş ,gezisini kaldığı yerden devam ediyor ve tek isteği bizlerden onu destekleyen mesaj,lütfen bu arkadaşımıza ,gezen bir insana vereceğimiz desteği verelim,mesajı da çok kolay gönderebiliyorsunuz.

http://www.istanbul2istanbul.com/?pg=9

En son yazısı Kostarika dan ve anasayfada yazdığı yazıda şu
'' Sayı artmaya devam ediyor, sayın izleyiciler. İnsanlar ‘ağlama’ yazılarımı okudukça “Eh, ne yapalım? Bir şeyler yazalım da, sussun şu çocuk” diyorlar. Ağlamayana, mama yok : ) ''

[attachment=1]

Costa Rica-8.jpg

İzlerken bile başım döndü...
Bakalım İstanbul trafiği ne zaman böyle olacak... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=3n_mgFA47WQ&feature=player_embedded

Kural ve geçiş hakkı üstünlüğü olmayınca daha temkinli olunuyor anlaşılan.

Öyle ya, "sol şerit hızlı gidenlerin hakkıdır, bas selektörü arkadan, sol şeridi işgal etmesin andaval..."
" yeşil yandı, asıl kornaya, seni bekletmeye ne hakkı var?"
"tek gidiş yola ters yönden girdi, sür üzerine, bassın geri"
"yanlış yerden dönüş yaptı, tali yoldan ana yola dikkatsizce girdi, gömdür iki kapının ortasından, bak bir daha yapıyor mu?.."

Yaya geçidini kullanmayan yayalara bile ezilecek karpuz gözüyle bakan, üzerine sürüp korna çalan sürücülerimiz var. Belki de "hak ve geçiş üstünlüğü" ortadan kalkarsa bizim için de hayırlı olur. :D

Gezenbilir Dostlarına 23 Nisan Armağanımdır

ANITKABiR ÖZEL DEFTERi :
Anıtkabir özel defteri, elektronik ortamda tüm vatandaşlara açılmış.
Bağlantı aşağıda, kayıt yaptırıp deftere yazı da yazabiliyorsunuz.
Ayrıca ANITKABİR 'i üç boyutlu olarak gezebilirsiniz...

http://www.anitkabirozeldefteri.com/

Lütfen öğretmenlere, öğrencilere, arkadaşlarınıza ve tüm dostlarınıza iletin ...

herşeyden önce merabalar
Nazik bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim size sormak isteğim bir şey var ben ant hava . çalışmaktayım ben bir karavan işine bürünüp bir şekilde yaptırıp seneden seneye tatile çıkmak isityorum sorum şu: tavsiye edermisiniz.
düşünceleriniz nedir
bu araç malzemlerini en uygun nereden karşılaya bilirim WC,OCAK,DUŞ MUSUKLARI,VB şimdilik sormak istediklerim bunlar teşekkür ederim eğerki ant yolunuz düşerse beklerim 05445931560

Benim bilgisayarımda mı sorun var acaba? Mesajların çoğunu okuyamıyorum. Bir çok sayfaya giremiyorum.

dergelen' Alıntı:
herşeyden önce merabalar
Nazik bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim size sormak isteğim bir şey var ben ant hava . çalışmaktayım ben bir karavan işine bürünüp bir şekilde yaptırıp seneden seneye tatile çıkmak isityorum sorum şu: tavsiye edermisiniz.
düşünceleriniz nedir
bu araç malzemlerini en uygun nereden karşılaya bilirim WC,OCAK,DUŞ MUSUKLARI,VB şimdilik sormak istediklerim bunlar teşekkür ederim eğerki ant yolunuz düşerse beklerim 05445931560

sn,dergelen, yazı dilinizden anlayabildiğim kadarıyla Antalya Havalimanında çalışmaktasınız ve yurtdışından malzeme teminini sormuşsunuz reimo.com adresini inceleyin
beklentilerinize en uygun yurtdışı tedarikçisidir.

Arkadaşlar sanırım henüz içinizden bir değilim neden bazı yerlerde uyarı geliyor mesaj sistemi hakkında belli bir mesajı geçmeden bazı yerlere ulaşamıyorum bu konuda fikriniz ne diye soracam ama isterseniz lüfennnnnnnnn bana mesaj yollayın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR