Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,159
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ben de kangoo'dan karavan yapıp Uludağ'a çıktığım için kendimi çılgın sanırdım :( :p :-X ::smiley:

Etiketler

orsaalabanda' Alıntı:
Ben de kangoo'dan karavan yapıp Uludağ'a çıktığım için kendimi çılgın sanırdım :( :p :-X ::smiley:
Cem ne oldu, gecenin ücü olmuş. Bu macera uykunu mu kaçırdı. :D :smiley: ;)

Herkes bize siz çılgınsınız oralara nasıl gidiyorsunuz filan diyorlardı. Gerçekten de bizlerin yaptıkları hiçbir şey değil.
En çılgın maceralarımızdan, 2003 yılındaki kamp malzemeleriyle kuzeye gittiğimizde bizim araç kiralayarak yaptığımız geziyi, başkalarının tandem bisikletinin arkasına römork takıp kamp malzemelerini yükleyerek yaptıklarını görünce, biz de büyük hayal kırıklığı yaşamıştık. :eek:

3 sene önce alp dağlarının en yüksek geçitlerinden birine Küheylanla, zorlana zorlana çıkarken, aynı rampada çok sayıda bisikletliyi tırmanırken görmek de yine bize hayal kırıklığı olmuştu. :eek:
Biz inler cinlerle top oynuyordur diye düşünmüştük. :mad:

Ülkemizde bu tür etkinlikleri yapanlar çok az ama özellikle avrupa da epeyce var. Benzer şekilde minnacık araçlara 4-5 kişi doluşup uzun rotaları kat edenler de var. Bunların kullandığı araçlara göre mikro kamperler bile son derece lüks araçlar sayılır. İngiltere'den Moğolistan'a kadar küçük araçlarla gezi yapıyorlar.

Dostlar

Serbest Muhabbet Köşesi olduğu için ortaya lappadanak dalıyorum izninizle.

28-29 Mayıs tarihlerinde, İstanbul - Riva Elmas Kamping'de Türkiye'nin ilk Kano Festivali'ni organize ediyoruz.
Karavan ve kano ikilisini birleştirmek isteyenler için güzel fırsat olacağını düşünüyorum.
Üretici ve ithalatçı firmaların da yer alacağı festivalde ürünleri yakından görme ve test etme imkanımız olacak.

Ayrıntılı bilgi ve gelişmeler için http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72245.0
www.bodeka.org

İlgilenen herkesi bekliyorum.
Sevgiler

Bursamız yeni bir camper daha kazandı bugün...

Abdi ve Erol abiler, Almanyadan gelmiş (gümrük çıkışlı değil) orjinal içi dışı tamamen Reimo yapımı (üstü westfalia tarz üçgen açılan) 2000 model klimalı bir T4 ü an itibariyle Ankaradan almış bulunuyorlar...

Araç şu an Hikmet hocanın (Raptor) mekanında yağı tuzu vb kontrol ediliyor...

Akşam üstü Reimo T4 Bursaya doğru yola çıkacak...

Belki de ülkemizdeki tek olan bu aracı Erol abi güle güle kullansın, her daim keyfini sürsün...

taiga' Alıntı:
Bursamız yeni bir camper daha kazandı bugün...

Abdi ve Erol abiler, Almanyadan gelmiş (gümrük çıkışlı değil) orjinal içi dışı tamamen Reimo yapımı (üstü westfalia tarz üçgen açılan) 2000 model klimalı bir T4 ü an itibariyle Ankaradan almış bulunuyorlar...

Araç şu an Hikmet hocanın (Raptor) mekanında yağı tuzu vb kontrol ediliyor...

Akşam üstü Reimo T4 Bursaya doğru yola çıkacak...

Belki de ülkemizdeki tek olan bu aracı Erol abi güle güle kullansın, her daim keyfini sürsün...
Çok güzel bir haber, Erol beye hayırlı olsun, güzel günlerde kullansınlar :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir'den öğrenilir, sahibinden.com'dan bakılır, Ankara'da Hikmet bulunur, araç alınıp bakımı yaptırılır, Bursa'ya dönülür.. Sırada kim var? :D :D Elimizdeki gayrı-resmi bir takım verilere göre Bursa'da en az 50 motokaravan olduğu söyleniyor... Onlarla bir şekilde iletişim kurabilirsek Bursa grubu İstanbul'u sollar gibi geliyor.

Geçenlerde, üstelik kendi mahallemde bir otoparka giren orjinal T3 Dehler camper gördüm ve ağzım açık bakakaldım.. Elim kolum dolu olmasa koşacaktım arkasından.

Aşağıdakinin aynısı..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

89_Ecksitzgruppe.jpg

89_Hochbett.jpg

89_ProfiBuero1.jpg

orion' Alıntı:
28-29 Mayıs tarihlerinde, İstanbul - Riva Elmas Kamping'de Türkiye'nin ilk Kano Festivali'ni organize ediyoruz.
Karavan ve kano ikilisini birleştirmek isteyenler için güzel fırsat olacağını düşünüyorum.

Volkan merhaba,uzun zamandır sesini duymaz olduk. Festival programını takip ediyorum bodeka'nın ikinci el kanolarına bakacaktım
ancak festivalde daha doğru karar verebilirim diyerek erteledim,aksilik olmazsa mutlaka katılırım.

Erol Bey'in yeni karavanı hayırlı uğurlu olsun.

Not: Haldun, Erol Bey forum üyesi mi? Hatırlayamadım da?

Erol abimiz forum üyesi değil. Abdi abi'nin bacanağı oluyor. Umarım foruma da katılır bundan sonra. Yeni karavanlarını güle güle kullansınlar..

Waeco da yeni kataloglar yayınlanmış...
Ürünlere göz atmak isteyenler için link:

http://www.waeco.com/en/138.php

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR