Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,939
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

mayıstosböce' Alıntı:
1-Mayıstosböce&rosinha
2-FSirin&küheylan
3-Buralpdi
4-SelSun (evci)
5. İnsel ve Yagmur. Westfalia Camper.
6-Barcalona-Deniz güngör
7-Karagözlers(kar yağmazsa)

Arkadaşlar;
Maltepe buluşmamızın GELENEKSEL'leşmesi konusunda Bülent'in önerisi çok güzel bir gelişme olup konu hakkında yapacağımız duyuruya kadar
bu bölümde dondurulmasını rica ediyorum. Teşekkür ederim.
Levent

Etiketler

Haldun hocam artık merakımızı bir gider, bir resim göster, bir yazı yaz, ne bileyim bir şeyler yap merakta bıraktın :smiley:
yoksa karavan olayı bir şakamıydı ;D

Dün araca webastosunu taktrdı, ve arkaya ilave makas atıldı. Bu gün de yeni oyuncağını temizleme işleriyle meşgul sanırım :smiley:

Bu gece ya da yarın sabah birlikte yola çıkıyoruz. Yetiştirmeye çalışıyor...

orsaalabanda' Alıntı:
Dün araca webastosunu taktrdı, ve arkaya ilave makas atıldı. Bu gün de yeni oyuncağını temizleme işleriyle meşgul sanırım :smiley:

Bu gece ya da yarın sabah birlikte yola çıkıyoruz. Yetiştirmeye çalışıyor...
Tüm bo tatlı yorgunlukları unutturacak bu yolun yönü nereye?

Sabahtan tüm filtreler yağ vb. değişti...
El freni sorunluydu onu yaptırdım...
İstanbuldan nivacı arkadaşım geldi sonrasında...
O sırada karavanın içinde dolapları siliyordum...
Sohbet ettik...
Onları yolcu ettik...
Bizimkileri evden aldım şimdi gene temizliğe gidiyoruz perdeleri falan asacağız...
Gece 12 gibi anca döneriz herhalde...
Yarına yetişmeye çalışıyoruz Cem in dediği gibi...
Herkese sevgiler...

29-30-31 Ekim tarihlerinde Gezenbilir İzmir grubuyla Kazdağları kampındaydım. Çok güzel bir kamp oldu. Hava açık ve güneşliydi. Cumhuriyet Bayramıyla birlikte, ciğerlerimiz oksijen bayramı yaptılar. Geleneksel hale gelen bu kampların gelecektekine, katılmayanların şiddetle katılmasını öneriyorum.

Gezi notları ve fotoğarflara ekteki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64051.0

Hakan çok güzel bir gezi olmuş. Kaz dağları her mevsimde muhteşem.

Erdek'te, Kaz Dağları'nda 3,5 ay boyunca karavanıyla off-road koşullarında dolaşmış ve konaklamış bir aile ile tanıştık. Ellerinde tüm konaklanabilecek yerlerin ayrıntılı listeleri, GPS koordinatları ve google haritaları var. Celal bey foruma üye olduğunda bunları bizimle paylaşacak.

Doğa koşulları ve orman yollarında Erba alkovanlı karavanla yapamayıp, Isuzu NKR midibüsü içinde sürekli yaşanabilecek tam teşekküllü ve tam bağımsız bir karavana dönüştürmüşler. Karavanın tüm enerjisi güneş panellerinden karşılanıyor. İçinde yok yok...

Bu tür duayenleri aramıza katıp bilgilerinden, tecrübelerinden yararlanabilirsek hepimiz için çok faydalı olacağına inanıyorum...

orsaalabanda' Alıntı:
Bu tür duayenleri aramıza katıp bilgilerinden, tecrübelerinden yararlanabilirsek hepimiz için çok faydalı olacağına inanıyorum...

Evet haklısın Cem.

Haritadan incelediğimde Kazdağlarının çok büyük bir alanı kapladığını gördüm. Gez gez bitmez. Tabii 4x4 araç gerekli. İkidir aynı yere gidip kamp attım. Esasında otomobille gidilebilecek başka yerlerde var. Bilen birisi olsa, küçük bir grupla uzun bir gezi ve kampa çıkmak isterim.

karavan bitince İnşaallah beraber kaz dağlarına gideriz Hakan, çok güzel gezi olmuş, içim gitti

aslanahmet' Alıntı:
Evet haklısın Cem.

Haritadan incelediğimde Kazdağlarının çok büyük bir alanı kapladığını gördüm. Gez gez bitmez. Tabii 4x4 araç gerekli. İkidir aynı yere gidip kamp attım. Esasında otomobille gidilebilecek başka yerlerde var. Bilen birisi olsa, küçük bir grupla uzun bir gezi ve kampa çıkmak isterim.

Nivatr olarak Kazdağlarına 3 yıl üstüste ekspedisyon yapıldı...
Gezilmedik yer bırakılmadı diyebilirim...
Ülkemizde en sevdiğim yerdir...
Binek araçla girip ön takımları dağıttıydım bir keresinde...
Sonra samurai ve nivayla da çok gezdim...
Celal abinin Google earth de point larına baktığımda sağlam yerlere girdiğini gördüm...
23 nisanda sanırım bizim İzmir tayfası gene girer Kazdağlarına...
Bu sefer camper la bende takılacağım bakalım...
En azından güzel kamp yerleri bulup kalırım...
Belki topluca gezi düzenleriz çok güzel olur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

SON KONULAR

Geri