Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1-Mayıstosböce&rosinha
2-FSirin&küheylan
3-Buralpdi(daha sormadım ama gelmezse bir daha o sahile gelemez ona göre)
4-SelSun (evci)
5. İnsel ve Yagmur. Westfalia Camper.
Haberi dün akşam duydum ama çok yoğun olduğumdan bir şey yazamadım, Haldun hocam karavanın hayırlı olsun. Güzel günlerde sıkı kamplarda kullanman dileğiyle
Haldun bey hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız çok keyifli geziler dilerim. Çok sevindim.
Maltepede buluşacak dostlarıda kutlarım ne güzel, inşallah Ankarada da böyle organizasyonlar yaparız ama bizim sahilimiz yok malesef Gölbaşına gideriz artık.
Haldun bey sizi öncelikle tebrik ederim, İmaj karavan (Aydın KESTANE) yapımı bir karavanı tercih ederek doğru bir seçim yaptığınız için. İçiniz rahat, güven içinde keyifli yolculuklar dilerim.
4x4 Karavanı olan arkadaşlardan isoff organizasyonu olan 29-31 Ekim 2010 Tekirdağ Kartaltepe (40.804454, 27.311196 ) offroad oyunları & kampına katılacak olan varmı acaba ???
Belki birçoğunuz, ayırdına var(a)mamış olabilir diye buraya yazıyorum. Bir moderatör arkadaşımızın da yazarı/editörü olduğu, "EKOLOJİK OKUR YAZARLIK Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Amanoslar'da Doğa Eğitimi" adlı kitabı, bu konulara ilgi duyan arkadaşlara (bir gezgin nasıl ilgi duymaz, onu da pek anlamam ya...) salık veriyorum.