Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,968

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

mayıstosböce' Alıntı:
Vayyyyy endüstri meslek kol gibi destek diyorsun..bakalım ayrıntılar çıkar yakında.

İlk gezide anlatırım hikayeyi müdür...
Ama aracı cidden Cem buldu... ;)
Bu arada kutlayan tüm arkadaşlar içten teşekkürler...
Gezilerde buluşmak üzere herkesle diyorum...
Kış geldi diye evlere çekilmeyelim, aksine gidelim doğaya, sahil kıyısına, iki temiz hava alalım sonbaharda da kış aylarında da...

sayın (taiga)haldun bey selamlar almış olduğunuz karavanınızı sağlık ve mutluluk içerinde kullanmanızı diler,güzel geziler temenni ederim. saygılarımla kemal orhan

Şu aralar cok zayıf bır ıhtımal olarak tahmın etmiş olsamda , Haldun kardesımızın sonunda ıstedıgı gıbı ve de begenerek sahıp olmuş olmasından ne kadar mutluluk duydum bılemessınız :D :D :D ;D ;D

Yine de Aptı (dalgıc) kardesımızın olayda bır etkısının olması olasılıgı kuvvet le muhtemel galıba-kessın ;D ;D ;D

Kazasız belasız,gönlünüzce güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.Darısı başımıza.

Kış geldi diye evlere çekilmeyelim, aksine gidelim doğaya, sahil kıyısına, iki temiz hava alalım sonbaharda da kış aylarında da...

Anarşist karavan grubu kuvvetleniyor,yazlıkçı karavancılar ısıtıcıları ayarlamaya başlayın,isterseniz elektrikli battaniye,isterseniz fındık sobası,isterseniz kuzine.

Hatta Maltepe sahil buluşmasını konaklamalı yapalım,sahilde hep berrraber ,adalara karşı biraz gürültülü olur ama tadından yenmez.
Evet ne dersiniz yazlıkçılar :D ,herkesede duyururuz biz karavan grubu cumartesiden pazara sahildeyiz buyrun gelin ibiş keyfi nasıl yapılır görün.Ben teneke ile altımda ateş yakacam,armut koltuğa ısıtma takacam,kamp sandalyesine de 12 volt battaniye.

Haldun süpersin,
Çekmeydi,T5 di derken sürpriz. Mutlu ve keyifli geziler dilerim.
Levent

mayıstosböce' Alıntı:

Anarşist karavan grubu kuvvetleniyor,yazlıkçı karavancılar ısıtıcıları ayarlamaya başlayın,isterseniz elektrikli battaniye,isterseniz fındık sobası,isterseniz kuzine.

Hatta Maltepe sahil buluşmasını konaklamalı yapalım,sahilde hep berrraber ,adalara karşı biraz gürültülü olur ama tadından yenmez.
Evet ne dersiniz yazlıkçılar :D ,herkesede duyururuz biz karavan grubu cumartesiden pazara sahildeyiz buyrun gelin ibiş keyfi nasıl yapılır görün.Ben teneke ile altımda ateş yakacam,armut koltuğa ısıtma takacam,kamp sandalyesine de 12 volt battaniye.
Haklısın Bülent, benim Küheylan'la iki hafta ilgilenmedim o da küsmüş ve lastiği inmiş. ;)
Sahilde kamp da güzel olur. Neden olmasın. Bülent yalnız tenekedeki ateşi abartmadan yak. Tehlikeli olmasın. :D :D
Gece arada devriye polisi burada ne oluyor yahu diye de gelir, onlara da çay ikram ederiz. ;D
Haydi ibiş keyfine ben varım. :smiley:

Evet arkadaşlarrrr,hadi bakalım.
Ayrıca Sedat Açıl da gelsin karavan grubuyla da tanışsın artık.Ayrıca diğer moderatörler ve yöneticilerde gelebilir ama sıkı giyinsinler.
Bursalılar...
1-Mayıstosböce&rosinha
2-FSirin&küheylan
3-Buralpdi(daha sormadım ama gelmezse bir daha o sahile gelemez ona göre)
4-

fsirin' Alıntı:
Haklısın Bülent, benim Küheylan'la iki hafta ilgilenmedim o da küsmüş ve lastiği inmiş. ;)
Sahilde kamp da güzel olur. Neden olmasın. Bülent yalnız tenekedeki ateşi abartmadan yak. Tehlikeli olmasın. :D :D
Gece arada devriye polisi burada ne oluyor yahu diye de gelir, onlara da çay ikram ederiz. ;D
Haydi ibiş keyfine ben varım. :smiley:

Ferhat sen sehpayı kur düşük estanteneyi ayarla denize doğru alev topu hareket ettiğinde bas deklanşöre.

Ben perşembe (28.10.2010) öğlen İstanbuldan hareket ediyorum. Pazar akşamı dönüyorum. Kazdağları'nda (Zeytinli - Kirsealan mevkii) olacağım.

mayıstosböce' Alıntı:
Evet arkadaşlarrrr,hadi bakalım.
Ayrıca Sedat Açıl da gelsin karavan grubuyla da tanışsın artık.Ayrıca diğer moderatörler ve yöneticilerde gelebilir ama sıkı giyinsinler.
Bursalılar...
1-Mayıstosböce&rosinha
2-FSirin&küheylan
3-Buralpdi(daha sormadım ama gelmezse bir daha o sahile gelemez ona göre)
4-

bu haftasonu yapma üç gün arabada çalışalım, öbür haftasonu (yani kasım 6-7) yapalım Bülent

Hakan bu bizim maltepe buluşma tarihimiz de olacak yoksa yanlışmı anlaşıldım arkadaşlar.Geleneksel toplantıdan bahsediyorum sanırım 11-12 aralık olması lazım(aralığın 2.haftası)

Yok Ferhat okuma var ona gitmek zorundayım.

mayıstosböce' Alıntı:
Hakan bu bizim maltepe buluşma tarihimiz de olacak yoksa yanlışmı anlaşıldım arkadaşlar.Geleneksel toplantıdan bahsediyorum sanırım 11-12 aralık olması lazım(aralığın 2.haftası)

Yok Ferhat okuma var ona gitmek zorundayım.

tamam şimdi oldu,
bende o zamana kadar hiç değilse karavanı tamamlarım, en azından ısıtıcıyı takmış oluruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR