Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,939
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

gecen bayram kazdağları ve eteklerindeydim, gercekten muhteşem bir yer...oraya istanbuldan temelli gitmek en son hedefim...

Etiketler

arkadaşlar bugün itibarı ile arabamı almış bulunuyorum.
dostlara duyurulur. :smiley:

DSC00002.jpg

DSC00001.jpg

Rıfat Bey hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.

Arkadaşlar Kazdağları'nda çakilmiş bende ki fotoğrafları da yükledim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64051.new

Rıfat bey aracınız hayırlı ,karavana çevirme süreciniz kısa ,gezileriniz uzun soluklu olsun.

Yeni oyuncağın hayırlı olsun, rifat, önce araca alış, sonra projelerini ortaya dökersin, sen ankarada olduğun için bizde klavyemizden geldiği kadar yardımcı oluruz..

Rıfat Bey, Aracınız hayırlı olsun.Arzu ettiğiniz bir karavana dönüştürmenizi dilerim.

Rıfat bey aracınız hayırlı olsun güle güle yapıp gezmenizi dilerim,aracın genel durumu ile alakalı bilgi verirseniz yeni alacaklarada kıyaslama olur mesela km.teknik donanım vs.

Rıfat hocam hayırlı olsun...
En kısa zamanda da karavana dönüştürmenizi diliyorum...
Keyifle kullanın yeni aracınızı...

Rıfat Bey hayırlı olsun.Ankara tayfası biraz hafif kalıyordu,sayenizde biraz daha hareketlenecek.

Rıfat ağbi hayırlı olsun :smiley:

artık kendi başlığını açmanın zamanı geldi ;)

Rıfat bey hayırlı olsun aracınız.
Gönlünüze görede iç dizaynını yaparsınız inşallah.
Keyifli bir süreç dilerim.

Rıfat bey kararlılık ve uygulamadaki hızınızın yapım aşamalarınada yansımasını dilerim.
Hayırlı olsun.
Levent

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

SON KONULAR

Geri