Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,494
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Rıfat bey, hayırlı olsun. En kısa zamanda sorunsuz ve problemsiz bitmesi dileği ile.

Etiketler

sevgili dostlar, gösterdiğiniz ilgi,temenni ve güzel dilekleriniz için hepinize çoç çok teşekkür ederim.
şu anda yumruk yemiş kroki durumundaki bir boksör gibiyim.raund arasında kendime gelmeğe ve taktik almağa çalışacağım.
araç 2004 ducato. genel özelliklerinin dışnda klima mevcut.
kendimi hazır hissetiğim zaman başlığı açacağım.

Dostlar gezi bölümüne Amasya Boraboy gölü gezi resimlerini koydum.Bir karadeniz görevi dönüşü tavsiye üzerine uğradığımız cennetten bir köşe,çok güzel bir göl.
O taraflara yolu düşecek arkadaşlara mutlaka görmelerini tavsiye ederim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64116.msg759628#msg759628

Nasıl Gidilir ?
Boraboy Gölü, Taşova ilçe sınırları içinde yer alır. İl merkezine 65 km ve Taşova ilçesine 15 km mesafededir. Amasya – Taşova karayolunun 44. kilometresinden sola ayrılan Taşova – Samsun karayolunu takiben 14. km.den tekrar sola ayrılarak ulaşılır."
http://www.gezihatiralari.com/borabay-golu.html

arkadaşlar bolu yedigöller hakkında bilgi verirseniz mutlu oluruz. yollar nasıl. rampası tırmanmaya uygunmu.teşekkür

İzmir-Dikili-Akhisar üçgeni ve yemekler konusunda bir alıntı yazı: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64281.new#new

Cavid Sezen

Bülent hocam,

Ara Cevat beyi (Çelikörs)...
İnan en doğru cevabı o verir ve sorununu çözer...

Bir günlük boşluktan sonra devam...
Tatile de bir gün kaldı bu arada... ;)

Aracımın TüV muayene zamanı geldiği ve yeni muayene istasyonlarında ilk kez muayeneye girecek olması nedeniyle iki gündür huzursuzdum.

Bugün muayeneye girdim,

Sonuç; Motor no okunamaması dışında, farlar, frenler ve tüm donanımlar dahil hafif kusur bile bulunamadı. :smiley: :smiley: :smiley:

Görevlinin söylemesiyle; Bir çok yeni model araç bile bu kadar eksiksiz olamıyormuş. :smiley: Ben de epeyce rahatladım... :smiley:

Teşekkür ederim Yusuf,

Motor numarasının okunamaması artık "hafif kusur" olarak geçiyor. Yeniden uğraşmaya, servise gitmeye gerek yok. ;)

Ancak Ek-1 ile gidildiğinde durum farklı. O zaman servisten onaylı motor numarasını gösterir belge isteniyor.

Ne işler açtık başımıza? Hepimiz trafik müşaviri gibi olduk valla ;D

orsaalabanda' Alıntı:
Motor no okunamaması dışında, farlar, frenler ve tüm donanımlar dahil hafif kusur bile bulunamadı. :smiley: :smiley: :smiley:

Görevlinin söylemesiyle; Bir çok yeni model araç bile bu kadar eksiksiz olamıyormuş. :smiley:

Hiç şaşırmadım; son derece olağan bir durum... :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR