alpino' Alıntı:arkadaşlar (özellikle Ankara'lı )
topiğe uygun bir soru olmayabilir soracagım soru ancak inanın arastırmama rağmen uygun bir yer karsıma çıkmamıştı bu sebeple baştan özürlerimi kabul edin.
önümüzdeki hafta sonu ailecek (çocuklarla beraber) aracımız ile Ankara seyahatimiz olacak tabiki çocuklara anıtkabiri gezdirmek isterim bende yaklasık 30 sene evvel gitmiştim (herhalde 10 yasındaydım ,bu sebeple hatırlayamıyorum zaten hatırlasam bile 30 yıl da neler değişmiştir. ) anıt kabir de otopark mevcutmudur yani aracımla anıtkabire gitsem park yeri bulma zorluğu çekermiyim şayet bir zorluk olacaksa toplu tasımayla gitmek daha uygun olabilir.
yani kısacası anıtkabir ve/ veya cevresinde otopark sorunuyla karsılasırmıyım
teşekkürler
aslanahmet' Alıntı:Bu gün Sirkeci'de Wilco'nun Karavanı'na denk geldim.
lizz' Alıntı:Karavan konusundaki cahilliğimi mazur görün Wilco mu yaşıyomuş bu karavanda yoksa bir reklam falan mı? Üzerindeki yazılardan anladığım kadarıyla karavan yerli olmalı yani yurt dışından gelmişe benzemiyor ama...
yaybek' Alıntı:Wilco'nun karavanı Başoğlu yapımı tamamıyle tv programı için yapıldı bu karavan ile anadoluda gezi programı yapıyorlardı kendisi fotoğrafcı olduğu için bununla istediği gibi gezip fotoğraflar çekiyordu.
atiladi' Alıntı:Cem, arkadaşlara bayramdan sonra karabigada bir kamp yaparız demiştim, sorup duruyorlar, kampı Karabigaya taşıyalımmı, değişiklik olur ne dersin...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58906.40
alpino' Alıntı:arkadaşlar (özellikle Ankara'lı )
topiğe uygun bir soru olmayabilir soracagım soru ancak inanın arastırmama rağmen uygun bir yer karsıma çıkmamıştı bu sebeple baştan özürlerimi kabul edin.
önümüzdeki hafta sonu ailecek (çocuklarla beraber) aracımız ile Ankara seyahatimiz olacak tabiki çocuklara anıtkabiri gezdirmek isterim bende yaklasık 30 sene evvel gitmiştim (herhalde 10 yasındaydım ,bu sebeple hatırlayamıyorum zaten hatırlasam bile 30 yıl da neler değişmiştir. ) anıt kabir de otopark mevcutmudur yani aracımla anıtkabire gitsem park yeri bulma zorluğu çekermiyim şayet bir zorluk olacaksa toplu tasımayla gitmek daha uygun olabilir.
yani kısacası anıtkabir ve/ veya cevresinde otopark sorunuyla karsılasırmıyım
teşekkürler
bilgiler için tesekkurler,ilginiz içindeselsun' Alıntı:Merhabalar,
Anıtkabir'de aslanlı yolun sol tarafındaki alanı otopark olarak ayırmışlar, hatta kulelerin altındaki yiyecek-içecek satılan mekan ile bu otopark alanının bağlantısı bulunuyor.
Ben binek aracımı bu otoparka bırakmıştım. Girişte sıkı denetim var. Ruhsat bırakıyorsunuz, ziyaretçi kartı alıyorsunuz ve araç içindekiler güvenlik cihazından geçiyorlar.
Hava güzel ve güneşli ise ana girişten aslanlı yolun başına kadar olan yokuşu yürümek insanı ziyaretin daha başında yoruyor.
Bu kısmı araçla geçerseniz faydası var, çünkü aslanlı yoldan başlayarak çıkışa kadar içeride epeyce bir yürüme yapılıyor.
İyi gezmeler,
Selçuk SÜNETCİ