Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,959
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61448.msg724117#new

Bir öğretmen için hoş bir link değil ama...

Cavid Sezen

Etiketler

arkadaşlar (özellikle Ankara'lı )
topiğe uygun bir soru olmayabilir soracagım soru ancak inanın arastırmama rağmen uygun bir yer karsıma çıkmamıştı bu sebeple baştan özürlerimi kabul edin.
önümüzdeki hafta sonu ailecek (çocuklarla beraber) aracımız ile Ankara seyahatimiz olacak tabiki çocuklara anıtkabiri gezdirmek isterim bende yaklasık 30 sene evvel gitmiştim (herhalde 10 yasındaydım ,bu sebeple hatırlayamıyorum zaten hatırlasam bile 30 yıl da neler değişmiştir. ) anıt kabir de otopark mevcutmudur yani aracımla anıtkabire gitsem park yeri bulma zorluğu çekermiyim şayet bir zorluk olacaksa toplu tasımayla gitmek daha uygun olabilir.
yani kısacası anıtkabir ve/ veya cevresinde otopark sorunuyla karsılasırmıyım

teşekkürler

alpino' Alıntı:
topiğe uygun bir soru olmayabilir soracagım soru ancak inanın arastırmama rağmen uygun bir yer karsıma çıkmamıştı bu sebeple baştan özürlerimi kabul edin.
önümüzdeki hafta sonu ailecek (çocuklarla beraber) aracımız ile Ankara seyahatimiz olacak tabiki çocuklara anıtkabiri gezdirmek isterim bende yaklasık 30 sene evvel gitmiştim (herhalde 10 yasındaydım ,bu sebeple hatırlayamıyorum zaten hatırlasam bile 30 yıl da neler değişmiştir. ) anıt kabir de otopark mevcutmudur yani aracımla anıtkabire gitsem park yeri bulma zorluğu çekermiyim şayet bir zorluk olacaksa toplu tasımayla gitmek daha uygun olabilir.

teşekkürler

Pazar günü giderseniz ana ziyaretçi giriş kapısının karşısındaki caddede (Aslanlı yol değil, diğer taraf) oto yıkamacıların olduğu yerlerde park yeri bulabilirsiniz. Cumartesi gidilecekse toplu ulaşımı kullanmakta fayda var. Müzeyi de mutlaka ziyaret etmenizi öneririm. Yeni düzenlemesiyle gerçekten güzel.

tesekkurler cem bey

büyük ihtimalle ziyareti pazar gününe bırakacağım

alp

aslanahmet' Alıntı:
Bu gün Sirkeci'de Wilco'nun Karavanı'na denk geldim.

Karavan konusundaki cahilliğimi mazur görün :smiley: Wilco mu yaşıyomuş bu karavanda yoksa bir reklam falan mı? Üzerindeki yazılardan anladığım kadarıyla karavan yerli olmalı yani yurt dışından gelmişe benzemiyor ama...

lizz' Alıntı:
Karavan konusundaki cahilliğimi mazur görün :smiley: Wilco mu yaşıyomuş bu karavanda yoksa bir reklam falan mı? Üzerindeki yazılardan anladığım kadarıyla karavan yerli olmalı yani yurt dışından gelmişe benzemiyor ama...

Wilco'nun karavanı Başoğlu yapımı tamamıyle tv programı için yapıldı bu karavan ile anadoluda gezi programı yapıyorlardı kendisi fotoğrafcı olduğu için bununla istediği gibi gezip fotoğraflar çekiyordu.

yaybek' Alıntı:
Wilco'nun karavanı Başoğlu yapımı tamamıyle tv programı için yapıldı bu karavan ile anadoluda gezi programı yapıyorlardı kendisi fotoğrafcı olduğu için bununla istediği gibi gezip fotoğraflar çekiyordu.

Aydınlatma için teşekkürler :smiley: Peki bu program halâ devamediyor mu,hangi kanalda ya da hangi kanaldaydı?SeyahatlarıTürkiye içinde mi oluyodu?Wilco sanırım bir Türk değil ayrıca ..Bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum :smiley:

Dostlar;

Poyrazlar'a gitme niyetindeyiz... Dikkatinizden kaçmış olabilir: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61467.0

Cem, arkadaşlara bayramdan sonra karabigada bir kamp yaparız demiştim, sorup duruyorlar, kampı Karabigaya taşıyalımmı, değişiklik olur ne dersin...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58906.40

atiladi' Alıntı:
Cem, arkadaşlara bayramdan sonra karabigada bir kamp yaparız demiştim, sorup duruyorlar, kampı Karabigaya taşıyalımmı, değişiklik olur ne dersin...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58906.40

Atilla abi, aslında bu konuyu aramızda detaylıca konuştuk. Ege'li dostlarımızın da katılabileceği düşüncesiyle ben de heveslenmiştim başta. Ama İstanbul'dan büyük araçla gelecek arkadaşlarımız için Feribot meselesi ciddi bir masraf kapısı. Karayolu olarak da İstanbul grubuyla birlike Adapazarı'nı da düşünürsek epeyce uzun. En yakını olmasına rağmen Bursa'ya bile çok yakın sayılmaz. Bu nedenle bizim için en mantıklı seçim yine İstanbul - Bursa - Bolu üçgeni içinde olacak.

Bizim gezi duyurusundan 20 saat sonra gezi duyurusu yapmışsın Atilla abi. Olmadı şimdi... :smiley:

Seferoğulları, Tellioğulları ayrılsın bakalım. :D

alpino' Alıntı:

teşekkürler

Merhabalar,

Anıtkabir'de aslanlı yolun sol tarafındaki alanı otopark olarak ayırmışlar, hatta kulelerin altındaki yiyecek-içecek satılan mekan ile bu otopark alanının bağlantısı bulunuyor.
Ben binek aracımı bu otoparka bırakmıştım. Girişte sıkı denetim var. Ruhsat bırakıyorsunuz, ziyaretçi kartı alıyorsunuz ve araç içindekiler güvenlik cihazından geçiyorlar.
Hava güzel ve güneşli ise ana girişten aslanlı yolun başına kadar olan yokuşu yürümek insanı ziyaretin daha başında yoruyor.
Bu kısmı araçla geçerseniz faydası var, çünkü aslanlı yoldan başlayarak çıkışa kadar içeride epeyce bir yürüme yapılıyor.

İyi gezmeler,
Selçuk SÜNETCİ

selsun' Alıntı:
Merhabalar,

Anıtkabir'de aslanlı yolun sol tarafındaki alanı otopark olarak ayırmışlar, hatta kulelerin altındaki yiyecek-içecek satılan mekan ile bu otopark alanının bağlantısı bulunuyor.
Ben binek aracımı bu otoparka bırakmıştım. Girişte sıkı denetim var. Ruhsat bırakıyorsunuz, ziyaretçi kartı alıyorsunuz ve araç içindekiler güvenlik cihazından geçiyorlar.
Hava güzel ve güneşli ise ana girişten aslanlı yolun başına kadar olan yokuşu yürümek insanı ziyaretin daha başında yoruyor.
Bu kısmı araçla geçerseniz faydası var, çünkü aslanlı yoldan başlayarak çıkışa kadar içeride epeyce bir yürüme yapılıyor.

İyi gezmeler,
Selçuk SÜNETCİ
bilgiler için tesekkurler,ilginiz içinde

aslanlı yolu araçla nasıl gecebilirim?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

SON KONULAR

Geri