Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,960

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Sevgili pasarafting kardeşim,

Aramıza hoş geldin. Elbette biz de senin gibi hevesli genç arkadaşlarımızın aramıza katılmasını sevinçle karşılarız. Zaten karavanlı gezilerimize bizimle birlikte vakit geçirmek, bilgi edinmek isteyen bir çokları karavanı olmasa dahi katılıyor. Kimi otomobilleri, motosikletleri ile gelip çadırda kalıyor, kimi de günübirlik ziyaret edip akşama geri dönüyor. Yani gezilerimize, kamplarımıza katılmak için karavan sahibi olmaları şartını getirmiyoruz. Uyum sağlayabileceğini düşünüyorsan sen de katılabilirsin. Ama bunun için öncelikle mevsim ve doğa koşullarına uygun kamp donanımına (çadır, uyku tulumu, uygun giysiler, kamp ocağı vb.) ve belirli bir kamp tecrübesine sahip olman, kısacası kendi başının çaresine bakabilmen gerekiyor. :smiley: Biz elbette yardım ederiz ama ekip içindeki uygun donanıma sahip olmayan biri, ekibin tümüne rahatsızlık verebilir. Bu durumda herkesin kendi kendine yetebilmesi bizim için esastır. (Ufak tefek eksikler ve yardım talepleri hariç)
Bir de ulaşım meselesi var ki, aracın olmadığını belirtmişsin. Biz gezilerimize kendi araçlarımızla gideriz ve sen de tahmin edebilirsin ki hiç kimse önceden tanımadığı birini kolay kolay aracına almaz. Ulaşım sorununu nasıl çözeceksin? Gittiiğimiz yerler toplu ulaşım araçları kullanarak gidilebilecek yerler değil.
Bu durumlar dikkate alındığında öncelikli olarak uygun malzemeleri tedarik ederek trekking ve kamplı yürüyüş gibi etkinliklerle başlaman sanıyorum daha doğru olacaktır. Gezenbilirde trekking bölümünden bu konuda gerekli yardımı ve daha detaylı bilgileri alabilirsin. Trekking grupları için organize turlar düzenleniyor ve genellikle gezinin başlangıç noktasına kadar toplu ulaşım araçları kullanılıyor. (Masrafı bölüşülmek üzere bir minibüs kiralamak gibi)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62357.new#new
Belki ilgilenen olur.

Sami Abi teşekkür ederim.

Ayrıca Poyrazlar gezisi topiğinde geçmiş olsun dileklerinde bulunan Sevgili dostlarım Levent(buralpdi), Murat(Tezzmertek), Metin Bey(Metin0035), Bülent(mayıstosböce) ve Cem'e (orsaalabanda) teşekkürlerimi, orada konunun dağılmaması adına buradan iletiyorum.

Hakan abi geçmiş olsun,bende dün baktım boynum başımı taşımıyor bu durumda yaptığım tekşey kuru soğanı hani yumrukla ezip yemeğin yanında yeme olayı vardırya o inanın defalarca denediğim ve kesin çözüm aldığım bir yöntem soğanın acısı burnunuzdan çıktımı ;D erkendende uyuyup dinlendinizmi sabaha birşey kalmıyor ;) tavsiye ederim.

Soğan gripte birebir.Kanserin ilacı da ya soğandan ya da sarımsaktan çıkacak diye bekliyorum. :smiley:

Hakan abi gezengrip olmuşsunuz .geçmiş olsun.bizde dağ bayır gezsek ucundan hafif grip olsak.hanımlardan zoka yemeden hemen atlatsak bir kuru soğanla ;D.
bu arada kurusoğan ın gripe iyi geldiğini öğrenmek iyi oldu.sağol Yusuf abi

Yusuf , Engin teşekkür ederim.

Yusuf yaşlanıyoruz galiba, eskiden hastalıklarım en fazla 24 saat sürerdi. Şimdi ne yaparsam yapayım 4 günden önce bitmiyor. Önce halsizlikle başlayor sonra yoğun bir burun akıntısı, nezle bitince de öksürük başlıyor. Bazen bu öksürüğün yaptığı gıcık bir hafta da devam ediyor. İyi ki sigara içmiyorum. İçsem ne olacakmış acaba?

aslanahmet' Alıntı:
Yusuf , Engin teşekkür ederim.

Yusuf yaşlanıyoruz galiba, eskiden hastalıklarım en fazla 24 saat sürerdi. Şimdi ne yaparsam yapayım 4 günden önce bitmiyor. Önce halsizlikle başlayor sonra yoğun bir burun akıntısı, nezle bitince de öksürük başlıyor. Bazen bu öksürüğün yaptığı gıcık bir hafta da devam ediyor. İyi ki sigara içmiyorum. İçsem ne olacakmış acaba?
Küçücük mikrop un Aslanahmete yaptığına bak...Geçmiş olsun Hakan bey.

Merhaba Yusuf, hayırdır neden sattın karavanı?

arı' Alıntı:
Merhaba Yusuf, hayırdır neden sattın karavanı?

Ahmet abi herkes gibi sizde biliyorsunuz o arabayı ne zorluklarla ve ne hevesle yaptığımı ama ev almak adına sattım ileride çocuklar iyice büyüyüp lise ve üniversite yıllarında bu iş daha zor olacağından mecburen şimdiden girişimde bulunmam gerekiyordu ve çok şükür kendi istek ve arzumuza göre bir ev bulduk bu hafta sonuna kadar tapuyu almayı ümid ediyoruz.

derindeniz1' Alıntı:
15 m3 2007 ducato alıp onu campere dönüştürecek galiba.

Sami abi kulağa çok hoş geliyor ama uzun bir süre bu mümkün olmayacak gibi ama doğan güneş neler getirir bilinmez tabi ;) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR