Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,921
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

yusuf bey yeni evinizi iyi günlerde sağlık ve mutluluk içinde kullanın insaallah,hayırlıolsun

Etiketler

Allah yeni evinizde sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yaşam nasip etsin.güle,güle oturun Yusuf kardeş :D :D :D

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm dostlara teşekkür ederim. Allah'a şükür iyileştim artık. Bir haftalık süreci de doldurduk :smiley:

Kurban bayramı 9 gün tatil görünüyor...
Plan yapan yada uzun bir tura heveslenenler var mı aramızda... ;)

Bir Akdeniz düşünüyoruz,hava da güzel olursa demeyin gitsin keyfimize.Hoş, güzel olmasa da ne olur, yağmur yağar,varsın yağsın.

Nasipse bir Marmaris daha düşünüyoruz...İnşallah gerçekleştiririz....Çünkü tadı damağımızda kalmıştı....

yusuf bey evinizde sağlıkla oturun.siz boş duramazsınız kendi karavanınız olmazsa gelir ankarada bana yardım edersiniz. ;)

Biz 29 Ekimde 7 göller dusunuyoruz. Hava izin verirse tabii.

rtulun' Alıntı:
yusuf bey evinizde sağlıkla oturun.siz boş duramazsınız kendi karavanınız olmazsa gelir ankarada bana yardım edersiniz. ;)

Rıfat bey güzel dilekleriniz için teşekkürler,boş durmama konusunda haklısınız sanki hayat damarlarımdan biri kopmuş gibiyim karavanın gitmesi ağır geldi tez zamanda yeni bir uğraş bulmam lazım yoksa stresden öleceğim,daha doğrusu iş durumundan dolayı bir şeye başlayamıyorum eskiden hafta sonları tam izinliydim şimdi işler yoğunlaştı nöbet durumları değişiyor bu sebeple program yapamıyorum bu arada birikmiş işler var onları çözmeye çalışıyorum.

Dert ettigin seye bak Yusuf. En kotusu bana bir su deposu yaparsin. En sıkıldıgın anda bir ses et geleyim. :D

yusuf bey yoğun çalışmalarınız sizi biraz olsun oyalıyordur.
yakın zamanda boş vakitleri yakalayıp yorulmak dileği ile.

insel' Alıntı:
Dert ettigin seye bak Yusuf. En kotusu bana bir su deposu yaparsin. En sıkıldıgın anda bir ses et geleyim. :D

Bu aralar iş yoğun İnsel abi bakalım ilerde bir vakit ayırabilirsek neden olmasın Daha Ahmet abinin (Yasiko) deposu duruyor,Ömer abinin banyo havalandırma camını aldık bekliyor en kısa zamanda o işleri çözeriz umarım.
rtulun' Alıntı:
yusuf bey yoğun çalışmalarınız sizi biraz olsun oyalıyordur.yakın zamanda boş vakitleri yakalayıp yorulmak dileği ile.

Rıfat bey ben yorulmayı severim yeterki zaman ve mekan uygun olsun elimden geldiğince dostlara yardımcı olmaya çalışacağım ama hele işler yoluna girsin önümüzde yaza uzun bir zaman var.

yaybek' Alıntı:
Bu aralar iş yoğun İnsel abi bakalım ilerde bir vakit ayırabilirsek neden olmasın Daha Ahmet abinin (Yasiko) deposu duruyor,Ömer abinin banyo havalandırma camını aldık bekliyor en kısa zamanda o işleri çözeriz umarım.
Rıfat bey ben yorulmayı severim yeterki zaman ve mekan uygun olsun elimden geldiğince dostlara yardımcı olmaya çalışacağım ama hele işler yoluna girsin önümüzde yaza uzun bir zaman var.

Takiliyorum. Ama yinede bir araya gelip bir fizibilite yapmayi cok isterim. Bir ara denk getirebilirsek cok sevinirim. Yaza kadar vakit var. Sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR