Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,915
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

12 Dev Adam!
Adına yakışır bir şampiyona yaşıyor, yaşatıyor...
Bu çocuklarla gurur duyuyorum...
Helal olsun size, annenizin ak sütü, öğretmeninizin alın teri...
Teşekkürler DEV ADAMLAR...

Etiketler

Vatan gazetesinden Mutlu Tonbekici'nin Karavancilik hakkinda yazdigi guzel bir yazi;
http://pazarvatan.gazetevatan.com/haberdetay.asp?hkat=1&hid=16010&yaz=Mutlu+T%F6nbekici

Teşekkürler, yazıyı okudum.Konunun bizi en çok ilgilendiren tarafı şu meşhur %84 ÖTV ek ödeme zorunluluğu.Umarım bu uygulamanın anlamsızlığı konusunda kamuoyunda bilgilenmiş olur. Konu birkaç kişi ile sınırlı olmanın ötesinde, yaşanılan çevre ile uyumlu, ona zarar vermeden onunla beraber olma,paylaşım,kendi ve yaşamla barışık olma;kısaca bir yaşam biçiminin yaygınlaşmasına yönelik bir değerler bütünü.
Dahası, beş yaş uygulamasının bana göre mantıklı hiçbir açıklaması da yok.Ne demek ÖTV farkı. Ama günün birinde bu garip uygulamaların da bir daha geri gelmemek üzere uygulamadan kaldırılacağını düşünüyorum.

ben bır sey soracagım bu cekme karavanları bır arac ustune monte ettırdıgımızde ruhsat alma ıslemı nasıl oluyo yada zormu bu konuda bılgısı olan varsa yardımcı olursanız sevınırım

derindeniz1' Alıntı:
Dahası, beş yaş uygulamasının bana göre mantıklı hiçbir açıklaması da yok.Ne demek ÖTV farkı. Ama günün birinde bu garip uygulamaların da bir daha geri gelmemek üzere uygulamadan kaldırılacağını düşünüyorum.
Bütün gönlüm ile katılıyor,destekliyor ve inanıyorum Sami bey.

Evet Kemal Usta,mantıkla açıklanacak bir şey değil bu.Düşünün şimdi; yılbaşında çevreyi bahane ederek MTV konusunda değişiklik yapılma hazırlıkları var,çevreyi düşünüyorsan bıraksana insanlar alsınlar yeni araçlarını, baktım 400 TL taksitle sıfır araçlar var. Yılda yapacağımız ne kadar yol zaten,yeni bir aracı yıllarca bir kaza bela olmadığı sürece sorunsuz kullanabiliriz.

Selamlar sevgiler,sağlıklı günler.

Bu gün Sirkeci'de Wilco'nun Karavanı'na denk geldim.

PIC_0115.jpg

neon1806;
Açık şase üzerine karavan yaptırmak ayrı bir şey, çekme karavanı kamyonetin kasasını söküp onun yerine monte etmek ayrı şey...Açık şase üzerine karavanı herkesin kendisi yapması yasak, sadece Karayolları uygunluk belgesi verme hakkına sahip firmalara yaptırmak serbest...Çekme karavanı kamyonetin üstüne bindirmek ise 31/12/2008 tarihine kadar serbestti ama artık yasak....Anlaşılmayan birşey varmı.?....

Hakan Bey,
Karşılaşıp fotoğraflamayı en çok istediğim karavana denk gelmişsiniz,
Neyse umarım bana da nasip olur,
Selamlar

NTV'de tam şu anda ''Doğada Tek Başına'' isimli güzel bir program var. Uludağ yöresindeler... Tavsiye ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,705
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR