Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 917,955
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

atiladi' Alıntı:
Unutmayın yurt dışında bostancı sanayi veya dolapdere sanayi yok, tamircilerde uçuk fiyatlar var, yenisini almak onlara daha akıllıca geliyor..

bunu bilsekte yinede içimiz bir buruluyor ve aklımızdan ne hayaller geçiyor

valla ne diyeyim Kemal ağbi, yinede içim gitti

Etiketler

Gözden kaçıranlar olabilir:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53842.0

Arkadaşlar yaşam aküsü konusunda tavsiyeye ihtiyacım var. Teknik konular / Enerji bölümünde Yaşam Aküsü konusuna yazdım.

kenan akca' Alıntı:
Bir tabir vardır--Yediğiniz, ,içtiğiniz sizin olsun. Gördüğünüzü anlatın.-- İnsel Bey fotoğraf miktarını ayarlar artık. Sağlıcakla gidip, gelsin.

Çok tesekkur ederim. Elimden geleni yaparim. :smiley: ;)

seyyah-34' Alıntı:
Leventçiğim bunlar bizim Türkiyedeki otomobil sahiplerini ihya edecek araçlar iken ve onların bu hurdalarını alarak aynı zamanda avrupa otomotiv sektörünüde sekteye uğratacak bir satış olur. Bırakın bunları satın alıp Türkiyeye getirerek değerlendirmeyi çok ünlü bir BMW yetkili servesindeki almanlar defolu yeni çıkma parçaları ve sigorta artığı çıkma parçaları satılmaması için gözümün önünde bir motor kaputunda balta evet evet balta ile 15 adet delik açıyorlarki ancak imha olsun.
Ve şimdi bu konunun üzerine hemen sizin imza yazınızı kopyalamak zorunda kalıyorum Levençiğim izniniz ile.

yaşamda elde ettiğiniz herşeyin bir bedeli vardır,
ama maddi, ama manevi,
mutlaka ödersiniz.....

Dünyada Yapıla gelen tüm israflar adına...
Bu ingilizlerin aç gözlülüğünden nefret ediyorum. Ellerindekini ölçülü kullanmak yerine bir kenara atıp dünyanın doğal kaynaklarını gereksiz yere tüketiyorlar. Sonra da bu doğal kaynaklar için gariban ülkelere saldırıp masum insanların kanını akıtıyorlar...

drares' Alıntı:
Bu ingilizlerin aç gözlülüğünden nefret ediyorum. Ellerindekini ölçülü kullanmak yerine bir kenara atıp dünyanın doğal kaynaklarını gereksiz yere tüketiyorlar. Sonra da bu doğal kaynaklar için gariban ülkelere saldırıp masum insanların kanını akıtıyorlar...
Haşmet bey muhteşem bir tespit ve tam isabet bu tespitiniz sebebi ile sizi kutluyorum. Dünyada sadece şu sizin söylediğinizin önüne geçilse veya ingilizler bundan vazgeçse Dünyadaki büyük bir çoğunluk esaretten ve kölelikten kurtulur ama bu sefer kendileri küçülür normal bir insan yaşamına döner. Oysa bu normal hayat standartına asla ve katiyyet ile tahammüleri yoktur. Fakat Levent beyin imza yazısı işte böyle heryerde lüzümlü çok gerekli bir yazı olarak karşımıza çıkıveriyor.
Saygılar

Haşmet bey çok teşekkürler tam aklımdan geçenleri yazmışsınız,gerçi sadece İngilizler değil diğer büyük devletlerde aynı şekilde sömürge ile kendilerine doğru yontuyorlar.

yaybek' Alıntı:
Haşmet bey çok teşekkürler tam aklımdan geçenleri yazmışsınız,gerçi sadece İngilizler değil diğer büyük devletlerde aynı şekilde sömürge ile kendilerine doğru yontuyorlar.

Bu kapitalizmin tarifi olmasin sakın. :D

drares' Alıntı:

Ozaman Thomas More dan nefret edebilirsin Haşmet,onun yazdığı Ütopya bugünkü ingilizlerin sömürgecilik altyapısını hazırlayan bir eserdir.Dünyaya yön veren eserlerdendir,Kavgam,Das Kapital,Kuran ı Kerim....gibi

mayıstosböce' Alıntı:
Ozaman Thomas More dan nefret edebilirsin Haşmet,onun yazdığı Ütopya bugünkü ingilizlerin sömürgecilik altyapısını hazırlayan bir eserdir.Dünyaya yön veren eserlerdendir,Kavgam,Das Kapital,Kuran ı Kerim....gibi
Beyler çizgi kayıyor,Son günlerin deyimiyle ''cüppenizi çıkarın gelin,,Biz gene bakalım bize yön gösterecek karavancı el kitabına.Haddim olmasa'da kafakağıdım uyar dedi.

enverdede' Alıntı:
Beyler çizgi kayıyor,Son günlerin deyimiyle ''cüppenizi çıkarın gelin,,Biz gene bakalım bize yön gösterecek karavancı el kitabına.Haddim olmasa'da kafakağıdım uyar dedi.
Bencede uyar. Zira bazı arkadaşlarımızı o kadar yakından tanıyorumki burada geçen bir çok sözleri tavsip etmeyeceği gibi .... bunlar çok hoş olmayan tartışmalara gebe konular ama en güzeli detaylara girmeden hepimizi tek çatı altında toplayan doğa anamızın kucağına kendimizi bırakmak ve bunları başkaları ile paylaşmak.
Yoksa bu gibi sorunları burada yazmaya kalkmak Gezenbilirin bünyesindeki 60 binlere yaklaşan her dilden, her dinden vede her görüşten insanları bu tartışmaların içinde her an görmek mümkün hale gelir. Hz Nuhun gemisinde olduğumuzu en ufak bir su kaçağınının gemimize zarar verip hepimizi üzeceğini unutmayalım. Hatta bu yazdıklarımızın anında Google'ye düştüğünü...
saygılarımla
Kemal

enverdede' Alıntı:
Enverdede çizgi filan kaydığı yok bu genelkültürlük bir durum.Genede bakalım biz karavancının el kitabına.

mayıstosböce' Alıntı:
Enverdede çizgi filan kaydığı yok bu genelkültürlük bir durum.Genede bakalım biz karavancının el kitabına.
Gezenbilir ailesinin genel kültürü ,üyelerinin seviyeli ,saygılı,içi dolu yorum ve forum konularında zaten kendini gösteriyor o aşikar.Benim amacım sanal ortamın Spor(fanatizm),siyaset,din konularına yumuşak karınlı olacağı kuşkusundan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR