şelale' Alıntı:merhaba önümüzdeki günlerde başka gezi proğramınız varmı?
drares' Alıntı:Bülent bey (febülent) sizin de 1000 mesaja az yolunuz kalmış.Bekliyoruz...
Aman efendim bol fotoğraflı demeyiniz. Bende bir kaç ay önce böyle bir geziye çıkarken Sedat bey'e (yol) sormuştum bir isteğiniz varmı diye bana bol bol resim istiyoruz demiştide bende çektğim resimlerin dozunu kaçırınca dönüşte transportere sığdıramamıştımkenan akca' Alıntı:İnsel Bey,
İyi yolculuklar dilerim. Bol fotoğraflı izlenimlerinizi bekleriz.
şelale' Alıntı:cem bey cevabınızı anlıyamadım.şaka mı? yalnış birşey söyledimse üzülürüm. (ocakta pişiyoru)
Leventçiğim bunlar bizim Türkiyedeki otomobil sahiplerini ihya edecek araçlar iken ve onların bu hurdalarını alarak aynı zamanda avrupa otomotiv sektörünüde sekteye uğratacak bir satış olur. Bırakın bunları satın alıp Türkiyeye getirerek değerlendirmeyi çok ünlü bir BMW yetkili servesindeki almanlar defolu yeni çıkma parçaları ve sigorta artığı çıkma parçaları satılmaması için gözümün önünde bir motor kaputunda balta evet evet balta ile 15 adet delik açıyorlarki ancak imha olsun.buralpdi' Alıntı:bu gün milliyet'teki bir haber İngiltere'de yürürlüğe giren hurda yasasından faydalanan araç sahipleri, eski otomobillerini hurdaya çıkarıp, karşılığında yeni alacakları araçlarda 2 bin sterlin (yaklaşık 4.6 bin lira) indirime hak kazanıyorlar. resimdeki araçlarda hurdaya çıkarılmış araçlar, bizim piyasada en kötüsü 10000tl alırsınız