Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 917,961
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

ankaraya kampa bekleriz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53161.0

Etiketler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53204.new#new

"Baharın güzelliklerini çerçeveleyin"
Doğa fotoğrafçılığı ve gezi/geziseverler konulu, alıntı bir yazı.

Cavid Sezen

Arkadaşlar bu akşam çoktandır forumda katılımda olmayan değerli abimiz Abdi Uçar (Dalgıç) ile telefonla görüştüm herkese çok çok selamı var yaklaşık 2.5 aydır evde tadilat olduğunu tüm elektrik tesisatının dahi sökük olduğunu işler sebebiyle uzak kaldığını ama en kısa zamanda aramızda olacağını ve forumu,sohbeti çok özlediğini söyledi.

İyi akşamlar herkeze evet Abdi abinin ev tam bi şantiyeye dönmüş allah yardımcısı olsun biz ABDİ(dalgıç) abi ben ÖMER (AVCI 77)vede
(58ayhan) AYHAN abi sizleri ERDEK E bekledik havanın yağışlı olması sebebiyle iptal olmuş inşallah haftaya bekliyoruz

Kamplı gezilerimiz için alternatif olabileceğini düşündüğüm yeni bir yer:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9135.80

CERN deki deney başarıyla tamamlandı...
Benim bildiğim fizikçiler burada durmazlar...
Bir bakmışız, karadelik oluşturmuşlar... :D
Karavan almakta acele etsek iyi olur...

Not: Sabahtan beri izlerim, cidden heyecanlıydı bu deney...

saygı değerli dostlarımaranızakatılalı baya oldu.Sizlerin varlıyla ben biraz daha karavancılığı sevdim kandi çabalarımla acaba gezenbilire ne kadar yardımcı olurum diye çaba harcadım.Bir kac günden beri erdeğe geleceğinizi duyunca bilemezsiniz ne kadar memnun oldum sizleri dört gözle beklerken hava şartları nedeniyle ertelendiğini vede bu haftaya alındığını okudum.Ama ne varki bu gezi hakkında sayın oğuz bey kardeşime 3..defa mail attım bana bir görev varmı diye vede gıdeceğimiz yerleri bir bir motorumla bir kapıdağı turu yaparak yol keşvini ve kamp yerlerini gezdim.fikirlerimi soylemek içinde mail attım ama şunuı söyleyim halen maillerime bir cevap alamıdım.lütven kusura bakmayın biraz alındım gibi oldu ama önemli deyil..bu gezi hakında en son durumu bilen bir arkadaşımız varsa lütven haber versin..çünkü herkesinde erdekte pogramı var saygılarımı sunuyorum..erdekten selamlar

Sayın Ayhan bey ve sevgili dostlar.Öncelikle gezinizi dört gözle bekleyenlerdenim.Fakat gezi iptal oldu sanırım.Bu hafta Erdek gezisi yerine getirilecek sanırım.Buluşmanızı ve paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.SEVGİ ve SAYGILAR.

Oğuz Bey'in kendi sitesinde yazdığı son mesajdan anladığıma göre gezi sonradan belirlenecek bir tarihde olmak üzere ileriye atıldı.

hakan kardeşim cevabına çok teşekkür ederim.evet bende iptal olduğuna dahil şu anda bir yorum alamamadım sayın oğuz hocamdan..onun sitesinde bulamadım.tabiki anlarsınızki burdaki değerli karavancı dostlarım buraya gelecek olanları merak ederek onları ağırlamak ısterler ev sahibi olarak..bize bugün iptal edilip edilmediğini bilen bir arkadaşımız varsa rica edecem bildirsin.çun kü burdakı arkadaşların bazılarının başka pogramları var gibi.saygılar diliyorum

Ayhan Bey,

Çabalarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Oğuz Bey tarafından ileri bir tarihte yapılması umuduyla, iptal edildi.

Esen kalın.
Cavid Sezen

58ayhan' Alıntı:
saygı değerli dostlarımaranızakatılalı baya oldu.Sizlerin varlıyla ben biraz daha karavancılığı sevdim kandi çabalarımla acaba gezenbilire ne kadar yardımcı olurum diye çaba harcadım.Bir kac günden beri erdeğe geleceğinizi duyunca bilemezsiniz ne kadar memnun oldum sizleri dört gözle beklerken hava şartları nedeniyle ertelendiğini vede bu haftaya alındığını okudum.Ama ne varki bu gezi hakkında sayın oğuz bey kardeşime 3..defa mail attım bana bir görev varmı diye vede gıdeceğimiz yerleri bir bir motorumla bir kapıdağı turu yaparak yol keşvini ve kamp yerlerini gezdim.fikirlerimi soylemek içinde mail attım ama şunuı söyleyim halen maillerime bir cevap alamıdım.lütven kusura bakmayın biraz alındım gibi oldu ama önemli deyil..bu gezi hakında en son durumu bilen bir arkadaşımız varsa lütven haber versin..çünkü herkesinde erdekte pogramı var saygılarımı sunuyorum..erdekten selamlar
Ayhan bey çabalarınız için bende şahsım adına katılmayacağım halde çok teşekkür ederim ve çok iyi bilirim böyle emek veren çaba gösteren dostların özverili hallerini. Vede bir iletişim,iletişimsizlik dertliside benim olduğumun bilinmesini isterim.
Saygılarımla

cavit hocama kemal kardeşime çok teşekkür ederim beni bilgilendirdikleri için..sağlık olsun biraz tabiki iletişimsiz kaldım ama .bunlar biz gezginler için önemli olmaması lazım..sizlere yine saygılarımı sunuyorum güzel haberlerinizi yorumlarınızı bekliyorum saygılar

bu arada metin 0035 kardeşime de çok teşekkür ederim verdi bilgiler açısından sağolasın..tabiki kim olursa olsun sizleri erdekte görmek benim şahsım adına.büyük mutluluktur ..erdekten sevgiler saygılar

Kapıdağ gezisi Oğuz abi'nin ifadesiyle ''elverişsiz hava koşulları ve İstanbul'dan haftasonu için ulaşım zorluğu nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendi.''
Ayhan bey, çabalarınız ve misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz. Bu kadar zahmete girmeniz gerekmezdi. Kısmet değilmiş. Bir dahaki sefere artk...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri