Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Ne kadar kısa ve güzel temenniler bunlar.Teşekkürler Sayın Melahat hanım.
Not: "Seyyah-34'de Dair bir açıklama"
İle ilgili notu;
Aslında ben bu notu halen yayınlamakta olduğum "seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor"daki gezi notlarımın arasına bazı arkadaşlar başka konular ile giripte benim konumun bölündüğünü vede yanlış yaptıklanı sanıp kendi kendilerine karşı serzenişte bulunan bir kaç arkadaş için yazmıştım meğer yukarıda bir kaç sekme birden açık olunca teknik bir hata sonucu bu foruma uçmuş yazım.Bende başka bir gün bunu fark edince silme şansımda elimden gittiğine göre artık bozuntuya vermek istemedim ve demek burada yayınlamak kısmetmiş diye düşündüm.
Eh artık siz düşünün 15 bin resim ve gezi notları ile oynamak nasıl bir şey.
Bütün arkadaşların affına sığınarak saygılar sunarım.
Milyonlarca hatta sayısız Aminler olsun.şelale' Alıntı:kemal bey allah mutluluğunuzu bozmasın ve daim etsin darısı mutlu olmayanların başına
Ne kadar kısa ve güzel temenniler bunlar.Teşekkürler Sayın Melahat hanım.
Not: "Seyyah-34'de Dair bir açıklama"
İle ilgili notu;
Aslında ben bu notu halen yayınlamakta olduğum "seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor"daki gezi notlarımın arasına bazı arkadaşlar başka konular ile giripte benim konumun bölündüğünü vede yanlış yaptıklanı sanıp kendi kendilerine karşı serzenişte bulunan bir kaç arkadaş için yazmıştım meğer yukarıda bir kaç sekme birden açık olunca teknik bir hata sonucu bu foruma uçmuş yazım.Bende başka bir gün bunu fark edince silme şansımda elimden gittiğine göre artık bozuntuya vermek istemedim ve demek burada yayınlamak kısmetmiş diye düşündüm.
Eh artık siz düşünün 15 bin resim ve gezi notları ile oynamak nasıl bir şey.
Bütün arkadaşların affına sığınarak saygılar sunarım.