Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 920,252
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

şelale' Alıntı:
kemal bey allah mutluluğunuzu bozmasın ve daim etsin darısı mutlu olmayanların başına
Milyonlarca hatta sayısız Aminler olsun.
Ne kadar kısa ve güzel temenniler bunlar.Teşekkürler Sayın Melahat hanım.
Not: "Seyyah-34'de Dair bir açıklama"
İle ilgili notu;
Aslında ben bu notu halen yayınlamakta olduğum "seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor"daki gezi notlarımın arasına bazı arkadaşlar başka konular ile giripte benim konumun bölündüğünü vede yanlış yaptıklanı sanıp kendi kendilerine karşı serzenişte bulunan bir kaç arkadaş için yazmıştım meğer yukarıda bir kaç sekme birden açık olunca teknik bir hata sonucu bu foruma uçmuş yazım.Bende başka bir gün bunu fark edince silme şansımda elimden gittiğine göre artık bozuntuya vermek istemedim ve demek burada yayınlamak kısmetmiş diye düşündüm.
Eh artık siz düşünün 15 bin resim ve gezi notları ile oynamak nasıl bir şey.
Bütün arkadaşların affına sığınarak saygılar sunarım.

Etiketler

Bu hafta etkinlik yok mu? Hava iyi olursa 11 gibi maltepe sahiline gitmeyi planliyorum.

Istanbu'lda mangal sezonu açıldı . Geçen hafta Pazar günü ancak Kartal taraflarında sakin bir boşluk bulup durmuştum öğleden sonra.
Yayla etkinliği daha cazip olurdu

dagciark28' Alıntı:
İnsel Hocam sen etkinlik iste :smiley: . Hafta sonu ukkf nin Semizkum mocamp ta etkinliği var.
bahsettiğiniz ukkf etkinliği hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz,sayfasında böyle bir duyuru göremedim.Gerçi gezenbilir forumunun kolay kullanımından sonra bana sayfa tasarımı biraz karmaşık geliyor.Yada aklıma sizde şahsa duyuru yaptığınıza göre herkese açık bir etkinlik değilmi diye takılıyor. Şahsen bende Ukkf nin kemikleşmiş bir karavancı kadrosu varolduğu ulusallığı vede Federasyonluğunun gezenbilir karavan bölümü kadar dahi karavancıya faydalı olmadığı inancı hakim.Aracımın torpidosunda doldurmak ve dağıtılmak üzere çok sayıda forum olmasına rağmen ısınamadım hala bu federasyona.Buna geçtiğimiz yıl ayvalık ada kampa uğradığımda yaptığım görüşmede kamp işletmecisi ile dialogumda karavan federasyonu dediğimde geç bunları tavrı da etken oldu biraz.Ben yinede Bu yargımın değişmesini umarak,zaten gitmeyi düşündüğüm semizkum kamp etkinliği hakkında bilgi alıp orada arkadaşlarla görüşlerimi paylaşmak isterim .

insel' Alıntı:
Bu hafta etkinlik yok mu? Hava iyi olursa 11 gibi maltepe sahiline gitmeyi planliyorum.

İnsel, Ömerli baraj gölü kenarında Kurtdoğmuş köyünde güzel biyer biliyorum. İstersen beraber oraya gidip piknikvari bir kamp yapabiliriz. Gece de döneriz. Çünkü pazar günü kalabalık olur. Belki katılmak isteyen bir iki arkadaş daha çıkar.

aslanahmet' Alıntı:
İnsel, Ömerli baraj gölü kenarında Kurtdoğmuş köyünde güzel biyer biliyorum. İstersen beraber oraya gidip piknikvari bir kamp yapabiliriz. Gece de döneriz. Çünkü pazar günü kalabalık olur. Belki katılmak isteyen bir iki arkadaş daha çıkar.

Sabah kahvaltıyı yapıp dönseniz daha güzel olmaz mı?
Siz oradan ayrılırken onlar daha anca geliyor olurlar... :D

'' y.y.g.h.ş.h.y.h.b.'' Hocam bu ne demek? ''Yayladan yaylaya gezelim, hayatı şimdi hemen yaşayalım hep birlikte''? Olabilir mi? ;D

Arkadaslar saat 16da bir toplantiya katilmam gerek. Saat 14e kadar olan boslugumu kamperimdeki ivir zivirla gecirecegim. 8inden 11ine kadar Canakkale'ye gidiyorum. Eksiklerimi tamamlamam gerek. :D

orsaalabanda' Alıntı:
'' y.y.g.h.ş.h.y.h.b.'' Hocam bu ne demek? ''Yayladan yaylaya gezelim, hayatı şimdi hemen yaşayalım hep birlikte''? Olabilir mi? ;D

Olamaz, ama yazdığında fena değilmiş... :D

orsaalabanda' Alıntı:

taiga' Alıntı:
Olamaz, ama yazdığında fena değilmiş... :D

orsaalabanda' Alıntı:
Açıklamayacaksan herkes bakış açısına göre farklı anlam yükleyecek demektir. Benim bakış açım bu yönde... :D

Cem, sözün geçmiyor; bir de moderatör olacaksın... :D

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Cem, sözün geçmiyor; bir de moderatör olacaksın... :D

Cavid Sezen

Abi,

Sende yönetimdensin...
Bu mantıkla seninde sözün geçmez...

Banlanmayı bekleyen masum Taiga... :D

taiga' Alıntı:
Abi,

Sende yönetimdensin...
Bu mantıkla seninde sözün geçmez...

Banlanmayı bekleyen masum Taiga... :D
Bence sizdeki bu yumruğu gören hiçbir insan sizi asla banlayamaz hatta cesaret bile edemez Haldun bey. ;) :D ;D

Benim gibi formdaki bazı yazıları ,aylarca sonra görenler için hatırlatayım dedim,yanlış anlaşılmasın tartışmaya açmak için değil sadece bilgilendirme amaçlı.

Kamplı Gezi Kurallarımız ile İlgili Bildiri

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53157.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR