Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,715
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Hakan bir başlık aç İstanbul resimleri diye, üye arkadaşlardan da resimler gelebilir, çok güzel resimler, ellerine sağlık

Etiketler

Fotoğraflar için teşekkürler, çekilen resim, günün hangi saatinde olursa olsun,Ülkemin güzellğini yansıtıyor. Hele o boğaz,bildiğim kadarıyla dünyada bir örneği daha yok.İstanbul için ayrı bir bölüm açılması iyi fikir,çok işe yarar diye düşünüyorum.Selamlar.

Fotoğraflar için teşekkürler, çekilen resim, günün hangi saatinde olursa olsun,Ülkemin güzellğini yansıtıyor. Hele o boğaz,bildiğim kadarıyla dünyada bir örneği daha yok.İstanbul için ayrı bir bölüm açılması iyi fikir,çok işe yarar diye düşünüyorum.Selamlar.

Levent beğenin için teşekkürler. Ama benim çektiğim fotoğrafların kalitesi yeni bir başlık ya da resim galerisi açacak seviyede değil. Çünkü makinem kalitesiz ve ben bu konuda yeteneksizim. Rastgele fotoğraf çekerim. Bazen tesadüfen güzel çıkar. Elinde güzel fotoğrafları olan birisi "İstanbul" ya da "Deniz-de" gibi başlıklar açıp fotğraflarını eklerse akabinde ekine ben de bişeyler eklerim.

Yücel teşekkür ederim. Ben de vapurları ve vapur yolculuğunu çok severim. Şimdi yeni işim Sirkeci'de. Hergün sabah akşam Kadıköy - Eminönü hattında vapura biniyorum ve bundan dolayı çok mutluyum. En soğuk havalarda bile vapurun açık kısmında yolculuk yaparım. Yeni zevkim vapurdan martılara simit, ekmek atmak. Bazen yarım metre kadar yaklaşıp yüzümüze bakarak bebek gibi ağızlarını açıp ekmek istiyorlar.

Sayın derindeniz beğenileriniz için teşekkürler.

aslanahmet' Alıntı:
Levent beğenin için teşekkürler. Ama benim çektiğim fotoğrafların kalitesi yeni bir başlık ya da resim galerisi açacak seviyede değil. Çünkü makinem kalitesiz ve ben bu konuda yeteneksizim. Rastgele fotoğraf çekerim. Bazen tesadüfen güzel çıkar. Elinde güzel fotoğrafları olan birisi "İstanbul" ya da "Deniz-de" gibi başlıklar açıp fotğraflarını eklerse akabinde ekine ben de bişeyler eklerim.

Yücel teşekkür ederim. Ben de vapurları ve vapur yolculuğunu çok severim. Şimdi yeni işim Sirkeci'de. Hergün sabah akşam Kadıköy - Eminönü hattında vapura biniyorum ve bundan dolayı çok mutluyum. Yeni zevkim vapurdan martılara simit, ekmek atmak. Bazen yarım metre kadar yaklaşıp yüzümüze bakarak bebek gibi ağızlarını açıp ekmek istiyorlar.

Sayın derindeniz beğenileriniz için teşekkürler.

bizde profesyonel değiliz ama resimlerin güzel çıkmış, ben beğendim ben cep telefonu ile çekiyorum resimleri ;D fotoğraf makinesi her daim yanında olmuyor insanın ;)

buralpdi' Alıntı:
bizde profesyonel değiliz ama resimlerin güzel çıkmış, ben beğendim ben cep telefonu ile çekiyorum resimleri ;D fotoğraf makinesi her daim yanında olmuyor insanın ;)
Evet aynen ben gibi. ;)

Arkadaşlar öneri üzerine ben açtım istanbul resimleri sayfasını,eklentilerinizi bekliyorum.
[attachment=1]

IMG_1760.jpg

Sayın enverdede ellerinize sağlık iyi olmuş ama benimde şöyle bir önerim olucak. Şimdi bu resimler kimlerden gelecek tabiki karavancılardan o halde başlık şöyle olsa "Karavancılardan istanbul resimleri" böyle olunca diğer fotoğraf gurubundan ayrılmış olmamız lazım. Hani yanlız İstanbul resimleri olursa bu başlığın fotoğraf bölümünde olması istenebilir diye düşünüyorum.Yinede en son Cem (orsaalabanda) bey'in önerisine kulak vermek gerekecek.
Ben açmış olduğunuz başlığın kolay bulunması için ilgii linki veriyorum; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52198.msg584883#msg584883
saygılar

seyyah-34' Alıntı:
Sayın enverdede ellerinize sağlık iyi olmuş ama benimde şöyle bir önerim olucak. Şimdi bu resimler kimlerden gelecek tabiki karavancılardan o halde başlık şöyle olsa "Karavancılardan istanbul resimleri" böyle olunca diğer fotoğraf gurubundan ayrılmış olmamız lazım. Hani yanlız İstanbul resimleri olursa bu başlığın fotoğraf bölümünde olması istenebilir diye düşünüyorum.Yinede en son Cem (orsaalabanda) bey'in önerisine kulak vermek gerekecek.
Ben açmış olduğunuz başlığın kolay bulunması için ilgii linki veriyorum; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52198.msg584883#msg584883
saygılar
Sayın seyyah 34 öğrenebildiğim kadar bir şeyler yapmaya uğraşıyorum PC de onun için link konusundaki yardımınız için teşekkürler.diğer önerinize gelince serbest muhabbet köşesinde böyle bir muhabbet geçince bu başlıkla açtım ,ben karavan bölümünde açınca karışmaz zannettim .bu başlığı nasıl değiştirebilirim yardım ederseniz sevinirim.Zaten gönderilecek çok resim var dosyalar büyük geliyor zorlanıyorum ,çocuklar işten gelsin onlar dosya sıkıştırıyorlar falan öğrenip yollayacağım.Bu ara bir resim ekliyorum size yabancı gelmeyecek[attachment=1]

DSC09458.jpg

enverdede' Alıntı:
Sayın seyyah 34 öğrenebildiğim kadar bir şeyler yapmaya uğraşıyorum PC de onun için link konusundaki yardımınız için teşekkürler.diğer önerinize gelince serbest muhabbet köşesinde böyle bir muhabbet geçince bu başlıkla açtım ,ben karavan bölümünde açınca karışmaz zannettim .bu başlığı nasıl değiştirebilirim yardım ederseniz sevinirim.Zaten gönderilecek çok resim var dosyalar büyük geliyor zorlanıyorum ,çocuklar işten gelsin onlar dosya sıkıştırıyorlar falan öğrenip yollayacağım.Bu ara bir resim ekliyorum size yabancı gelmeyecek[attachment=1]
Sayın enver bey sizin cevabınızı özelden yanıtlamaya çalıştım.
Evet pc,bilgisayar konusunda öğrenecek çok şeylerimiz olduğu bir gerçek.Fakat diğer yandan ya biz erken dünyaya geldik veya bu ilim,bilim dünyaya geç geldiği bir gerçek.
Hatta bazı arkadaşlar bizim yaş gurubundan bazı arkadaşlara bazı yazı hatalarından dolayı sözler ediliyor.Evet haklı olabilirler ama unutulmaması gereken çok önemli şey 50 yaşındaki arkadaşlarımız evine bir bilgisayar almış birde Gezenbilire üye olmuşlar,burada eş dost olmuşlar ise bu çok ama çok büyük bir iş bana göre.
1982 li yıllarda çevremdeki bay,bayan arkadaşlar IBM kurslarına gittiklerini ve ilk defa bilgisayar adını duyduğumda öyle ava aval bakıyordum kendilerine bu dedikleri ne olaki acaba diye. Ve benim pc artı internet ile tanışmam henüz 5 yıl oldu ama emsallerime göre 15 yıl mesafe katettim ama bunu herkesten beklemek çok yanlış.
Bütün arkadaşlardan ricam odurki 40 yaş üzerindeki arkadaşalrımızdan öyle teknik bir şekilde pc veya bilgisayar kullanımı konusunda fazlaca talepleri olmasın.hatta işlerini güçlerini bırakıp onlara yardımcı olsalar "Bana bir harf öğretenin kölesi olurum" diyen büyüklerimizin şefaatlerine nail olabiliriz diyor saygı ve sevgiler sunuyorum.

yugun' Alıntı:
Bugün, 14 Mart "Tıp Bayramı"

Öncelikle tüm Doktor ve sağlık personeli dostların Tıp Bayramı kutlu olsun.

Not: İstanbul'da işgal kuvvetlerini protesto etmek amacıyla ilk defa, Tıp öğrencileri tarafından kutlandığından bu günün ayrıca bir önemi de vardır.
Teşekkür ederim Yücel bey, Tıp camiası her zaman ülke olaylarına duyarlı kalmıştır. Çanakkale'de şehit düşen tıbbiyeli öğrenciler nedeniyle mektebi tıbbiyeyi şahane (ilk tıp fakültemiz) 2 dönem öğrenci mezun edememiştir...

İstanbul fotoğrafları çok güzel,ayrı bir başlıkta toplamak da güzel olmuş. Emeği geçen tüm dostlara teşekkürler...

Yeni zevkim vapurdan martılara simit, ekmek atmak. Bazen yarım metre kadar yaklaşıp yüzümüze bakarak bebek gibi ağızlarını açıp ekmek istiyorlar.
Hakan bey,dikkatli olun aynı martılar bazen aşağıya sıvı bomba da atıyorlar. :D :D

Arkadaşlar kimseyi kırmak istemem ama bu fotoğraflı konu açma işini ben başlattım(yol-da),iyi,kötü bu tartışılır açarkende karavanın yollarla bağlantısını-felsefesini düşünerek açtım,filmler kitaplar,yolu ve yolda olmayı çağrıştıracak sanatsal herşey ama fotoğraf ağırlıklı tabi ki.Şimdi geldiğimiz noktada benimde çok hoşuma gitmesine rağmen sanki fotoğraf bölümüne daha yakışır bir bölüm olduğunu düşünüyorum bu bölümlerin.Sayısı arttıkça,sanırım da artacak. Benim kisi tamamen bir sesli düşünme,bunun yönetimle filan bir alakası yok,umarım kimseyi kırmamışımdır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR