Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,715
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Cem bey
size bol sans umarım gönlünüzden geçirdiğiniz aracı yaparsınız ve iyi günlerde sevdiklerinizle kullanırsınız :smiley:

Etiketler

orsaalabanda' Alıntı:
Yardım taleplerini ileten tüm dostlara teşekkürler... Sanırım ben aradığım kişiyi buldum. Aramıza yeni katılan ''raptor'' nickli Hikmet arkadaşımız yardımcı olacak. Benim gözümden kaçmış, mesajlarda kendisini hem yedek parça hem teknik servis olarak VW'ci olarak tanıtıyor zaten. Sağolsun ricamı da kırmadı. Aksi beklenmedik bir durum olursa Kadir'le temasa geçerim artık.. Gerisi kısmet...
her zaman beklerim

Cem Bey,kolaylıklar diliyorum.Umarım herşey yolunda gider, aracınıza kavuşursunuz. Ama asıl iş ondan sonra başlıyor. Sözettiğiniz site benim de ilgimi çekti.Arkadaşların bilgisi varsa,aktarırlarsa seviniriz.

orsaalabanda' Alıntı:
www.voyagerturk.com hakkında bilgisi olan var mı? Nedir, ne değildir?

sitedeki satılık karavanları inceledim bir cogu sahibinden komda cok uzun zamandır yayınlanmış olan ilanlar.site yeni gibi gözükuyor ama şahsi düşüncem fena degil gibi keşke bu tarz siteler sayıca cogalsa.

Bugün, 14 Mart "Tıp Bayramı"

Öncelikle tüm Doktor ve sağlık personeli dostların Tıp Bayramı kutlu olsun.

Not: İstanbul'da işgal kuvvetlerini protesto etmek amacıyla ilk defa, Tıp öğrencileri tarafından kutlandığından bu günün ayrıca bir önemi de vardır.

Dünya Pi Günü kutlu olsun... ;)

pigunu.jpg

piday10-hp.gif

SDC' Alıntı:
Kutlu olsun :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52088.msg583516#new

Değerli Sevtap Hanım.Bilimin hayatımıza egemen ve rehber olması gerektiğine kuvvetle inananlardanım.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yorumlayan yazınızı da okuduğum için,''Kutlu olsun'' mesajınızın her iki 14 mart günü de kapsadığını düşündüm. :smiley:
Ülkemizde Bilimsel Tıp öğreniminin Başlangıcı sayılan Kısaca Tıbhane-i Amire Tıb okulu 14.03.1827 de kurulumuştu.1919 14 Martında ise Tıp öğrencilerinin İstanbulun yabancı kuvvetler tarafından işgaline karşı yaptıkları eylemler ile daha da anlamlı kıldıkları bu gün ,Tıp Bayramı ve sağlık haftası olarak kutlanmakta ve halkımızın sağlık sorunlarının dile getirilmesine de vesile olmaktadır.

Dünya Pi günü ve Tıp bayramınız kutlu olsun.

Saygılarımla
Tayfun Sözer

Cem bey bu voyagertürk benimde ilgimi çekti.Bu araçlar şirketemi ait yoksa şahıslaramı?Birde sahibinden com da var Samsun adresli bir aracı fakat araçlar ülke dışında herhalde?Sizinde dikkatinizden kaçmamış .Selam ve sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR