Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,715
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

drares' Alıntı:
Umarım geride kalan zaman zarfında sizlerle paylaştıklarımla sizlere güzel bir tad verebilmişimdir.

Kuşkunuz olmasın hiç...
Yalnız, az yazdığınızdan şikayet edebiliriz belki...

Selamlar.
Cavid Sezen

Etiketler

yugun' Alıntı:
Haşmet bey,
Yeni Basamağınız hayırlı olsun. Durmak yok bir sonraki basamağa daha çok var. 9999 :smiley:
Yücel hocam sağlık olduktan sonra durmayız, zaten koca kış günlerinde yapacak başka neyimiz vardı ki? :D

alpino' Alıntı:
1000. mesajınız hayırlı olsun ben daha 30mu gorememiş olan birisi olarak zirveye cıkmanın cokda kolay olamdıgını anladım daha nice mesajlar :smiley:
Alp bey günler çok çabuk geçiyor bakın siz mesajınızda otuzu göremedim diye yazmışsınız ama ben sizin mesaj sayınızı 31 olarak görmekteyim, önemli olan bilgiyi paylaşırken zevk almak, zevk verebilmek...

yaybek' Alıntı:
Haşmet bey sizin aramızda olmanızdan çok mutluyuz ve nice dalyalara diyorum.
Yusuf ben de sizlerle olmaktan hep mutlu oldum. Umarım çook uzun zaman beraber oluruz...

mayıstosböce' Alıntı:
Haşmet bey bende aynı şeyi düşünüyordum 1000 mesaj konusunda,tebrikler 10 000 mesajlara.
Bülent bey siz de 1000'e çok uzak değilsiniz, bugün yarın siz de dalya dersiniz, bekliyoruz...

gezmen' Alıntı:
Kuşkunuz olmasın hiç...
Yalnız, az yazdığınızdan şikayet edebiliriz belki...

Selamlar.
Cavid Sezen
Cavid hocam daha çok zaman bulsam neler yazacağım bir bilseniz, ama hem çok yoğun çalışıp, eğitim çağındaki 2 çocuk babası olmak sorumluluk açısından oldukça ağır, bazen çocuklarımı aksatırım korkusuyla okuyup katkıda bulunmak istediğim mesajları pas geçmek zorunda kalıyorum. Gezenbilir'in de maşallahı var bir mesaj anında birçok katılımcı tarafından cevaplanıyor, tabii her cevap da yeni cevapları getiriyor. Üstelik sitenin içeriği o kadar geniş ki bazen ben yetişemiyorum...

Şeref bey teşekkürler. Mesaj yazarken bilgi sahibi olduğum konularda katkıda bulunmaya çalışıyorum. Parolamız "bilgi paylaşıldıkça çoğalır, paylaşıldıkça güzeldir"...

drares' Alıntı:
Dostlar bu günü de gördüm! sitemizde 1000. mesajımı yazıyorum ve dalya diyorum. Umarım geride kalan zaman zarfında sizlerle paylaştıklarımla sizlere güzel bir tad verebilmişimdir. Paylaşımlarımda hep belirli bir standardı kolladım, hep sevgiyi ve saygılı olma ilkesini benimsedim. En önemlisi gezenbilirde olmaktan mutluluk duydum. Uzun yıllar birlikte olabilmek dileğiyle...

Değerli Haşmet Bey.Bin mesajlık bir yolu katetmişsiniz.Geçmiş mesajlarınıza bakınca bu yolu nezaket,sevgi ve dostlukla takip ettiğiniz görülüyor.Topiği işgal etmek bahasına küçük bir hikaye nakletmeden geçemiyeceğim.
'' Bir zamanlar Padişahın biri haber salmış.Ey Ahali, bir yarış yapılacak Falanca kasabadan saraya kadar en güzel koşana bir torba altın verilecek.Yarışa bir çok kimse katılmış.Kimisi güzel elbiselerle,kimi şarkı söyleyerek, kimi takla atarak,kimi dualar okuyarak saraya varmış.Bir yarışmacı Herkesden çok sonra Padişahın huzuruna gelebilmiş.Padişah sormuş bre kulum demiş Şu kadarcık yoldan sen niye bu kadar geç geldin .Kul cevap vermiş .Haşmetlü efendimiz yol çok taşlı idi ben de benden sonrakiler rahat yürüsün diye taşları temizliye temizliye geldim onun için geçiktim '' Yarışı kim kazanmış dersiniz ?

Daha nice 1000 mesajlar dilerim.

Sevgi ve saygılarımla
Tayfun Sözer

selamlar ;

geç katılmış bulunmaktayım abiler ablalar kardeşler kusurumuza bakmasın, tüm kadınlarımızın 8 mart dünya kadınlar gününü (8 mart 1857 -New york olayları anısına 1977 de kabul edilen birleşmiş milletler yasası ile insanlığın batının yitik duygularını hatırlatması hep banacılara ders olması amacıyla dünya genelinde kutlanmasına izin verilen siyasallaşmamış hepimizin değeri olan ), Yusuf abinin doğum gününü, Haşmet beyin 1000. Mesajını kutlarım.

mayıstosböce' Alıntı:
Haşmet bey bende aynı şeyi düşünüyordum 1000 mesaj konusunda,tebrikler 10 000 mesajlara.

Ha gayret Bülent...
Senin dalya ya 24 kalmış... :D
Haşmet hocam, mesajlarınızdan öğrendiğim çok şey var...
Nice 1000 lere...

Arkadaşlar, Ankara'da araç alım öncesi ekspertiz hizmeti verebilecek güvenilir bir VW ustası arıyorum. ??? ??? (T4 araç için)

Kolay İnsel i ve Atilla hocamı Levent Güngör ü al ,İnsel ide, gidin gezin ,güzel bir yemek ısmarla arkadaşlarımıza,alsana Ankara da ekspertiz.Veeee Cem mutlu sona mı geliniyor yoksa ;)

Mutlu sona henüz çok uzağım Bülent... Prensipte anlaştık ama aracı yakından görmedim henüz. 1-2 hafta içinde görmeye gideceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR