Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 917,952
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

enverdede' Alıntı:
Bu kadar seri yanıtı ancak gezenbilir de alabilirdim.Sağol Yaşar kardeşim . Başladımı zımpara... Akü işi ne oldu ?
Zımpara yarısını bitirdim diğer yarıyı bugün bitirmeyi planlıyorum Akü biraz sonra gelmek üzere saat 15:00 gibi 225 ah marıne jel

Etiketler

yayiyayayu' Alıntı:
Zımpara yarısını bitirdim diğer yarıyı bugün bitirmeyi planlıyorum Akü biraz sonra gelmek üzere saat 15:00 gibi 225 ah marıne jel
Hayırlı olsun .Bu aküyle benim çekme karavana bile elektrik verirsin sen :smiley: :D ;D

insel' Alıntı:
http://picasaweb.google.com/moreheaddesignlab/Build#
Buraya uye olursaniz her ek yapilandan haberiniz olur. Yuzlerce camper tasarimi. Buyrunuz.

Bu mesajın için teşekkür yazısı yazmıştım ama Cem çekememiş arkadaşlığımızı silmiş herhalde.İnsel hocam ben bu fotoğrafları çok beğendim gerçekten ve kendi picasa sayfama indirdim.

mayıstosböce' Alıntı:
Bu mesajın için teşekkür yazısı yazmıştım ama Cem çekememiş arkadaşlığımızı silmiş herhalde.İnsel hocam ben bu fotoğrafları çok beğendim gerçekten ve kendi picasa sayfama indirdim.

Şaka mı ciddi mi? Ben bile anlayamadığıma göre yanlış anlayanlar mutlaka olacaktır :D
Ben bir şey yapmadım arkadaşlar :D
Testeremen oldu havalara girdi iyice... Bu aralar bir şey söylemeye de gelmez. Kaldı ki mesajını sileceğim... :D

Hemde titreğinden(aramızda kalsın senin o site haberinden sonraki mesajımda teşekkür yazısı yazdığımı düşünüyordum ama yazmamışım-bülbül lü olan-,ne olursa olsun moderatöre sallıyoruz,bende salladım gitti,güzelde oldu)

Ford Transit 190 Yüksek Tavan (Orta tavan da olabilir) panelvanın iç-dış, özellikle iç boyutlarını araştırmama karşın bulamadım; yardımcı olabilecek olan var mı?

[attachment=1]

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54482.0

Cavid Sezen

336f38017cca2b4e176e29339aa5de5b.jpg

Ölçüler bulundu.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54482.msg625391#new

Cavid Sezen

Arkadaşlar selam,
Benim bir sorunum var,burada bir yerlere kısa bir kaç yazı yazmıştım,ama yazdığım yerleri bulamıyorum.
Bu konuda beni yönlendirebilecek birisi varmı
???

themanfromatlantis' Alıntı:
Arkadaşlar selam,
Benim bir sorunum var,burada bir yerlere kısa bir kaç yazı yazmıştım,ama yazdığım yerleri bulamıyorum.
Bu konuda beni yönlendirebilecek birisi varmı
???

Sayın "themanfromatlantis",

21.Kasım.2008'den bu yana 6 mesaj göndermişsiniz; bayağı iyi bir sayı bu...
Nikinizin üzerine tıklayınız, profiliniz çıkacaktır; aşağıda bulunan "gönderdiği son mesajları" da tıklarsanız, gönderdiğiniz tüm mesajlarınızı görebilirsiniz..

Cavid Sezen

5-6-7-8 Mayıs tarihinde CNR EXPO fuar merkezinde soğutma, ısıtma ve havalandırma fuarı vardır.Burada ihtiyacınız olan menfez,
12 volt dc,220 volt ac soğutma sistemleri bulunabiliyor, ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR