Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,296

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Paylaşım için teşekkürler izlerken çok duygulandım.
Böyle eğitimcilere her zaman ihtiyacımız var. Sağolasın Seval öğretmen.

lizz' Alıntı:
Orhan Bey,Allah sağlık sıhhat versin cümlemize.Gerçekten gerisi halloluyo bir şekilde.Artık "bu da geçer" sözüne inancım öyle büyük ki..Küllerimizden doğmak biz insanoğlunun muhteşem bir özelliği...Başka çaremiz yok çünkü,pes edemeyiz...
Sanırım karamsar bir dönemdesiniz :mad: ,benimde zaman zaman kapıldığım oluyor ,o zaman hemen yeni bir uğraş buluyorum kendime, ;)offroard'dun yeri ayrı, o herdaim antibiyotiğim ;D,yapmak istediğiniz bir şey için, şartları değiştirmek gerekiyorsa değiştirin, sonradan pişman olmak daha kötü,uzun yıllar hayatım alt üst olur, düzen bozulur,değermi,diye hep frene bastım,taki bir kitapta okuduğum HAYATINIZIN ALTININ ÜSTÜNDEN DAHA İYİ olmadığını nereden biliyorsunuz, cümlesine kadar, bazen taşları yer değiştirmek gerekiyor bence,pes etmek seçeneği bile yok.iyilikle ve nutlu kalın :D :D

Sayın Lizz, size tavsiyem bir sırtçantası alıp en yakın Gezenbilir etkinliğine katılmanız. Aracınız olsun veya olmasın farketmez, gezi linkine yazdınızmı sizi alacak birisi mutlaka çıkar.

seval öğretmeni sayenizde izledim levent bey gerçekten çok güzel etkileyici

aslanahmet' Alıntı:
Sayın Lizz, size tavsiyem bir sırtçantası alıp en yakın Gezenbilir etkinliğine katılmanız. Aracınız olsun veya olmasın farketmez, gezi linkine yazdınızmı sizi alacak birisi mutlaka çıkar.

uygun etkinliği bulursam inşallah :smiley: ben henüz katılmadım ama anladığım kadarıyla araç misafirperverliği konusunda sağolsun arkadaşlar oldukça paylaşımcı ve içtenler :smiley: :smiley:

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Sanırım karamsar bir dönemdesiniz :mad: ,benimde zaman zaman kapıldığım oluyor ,o zaman hemen yeni bir uğraş buluyorum kendime, ;)offroard'dun yeri ayrı, o herdaim antibiyotiğim ;D,yapmak istediğiniz bir şey için, şartları değiştirmek gerekiyorsa değiştirin, sonradan pişman olmak daha kötü,uzun yıllar hayatım alt üst olur, düzen bozulur,değermi,diye hep frene bastım,taki bir kitapta okuduğum HAYATINIZIN ALTININ ÜSTÜNDEN DAHA İYİ olmadığını nereden biliyorsunuz, cümlesine kadar, bazen taşları yer değiştirmek gerekiyor bence,pes etmek seçeneği bile yok.iyilikle ve nutlu kalın :D :D

Orhan Bey,ben değiştirilmesi gereken taşların yerini değiştirdim :smiley: Ama insanlar belli bir aşamadan ya da yaştan sonra hayatın değişikliklerine çok kolay adapte olamıyorlar.Üstelik hayatımızda değiştiremiyeceğimiz bazı taşlar vardır ve hatta bu taşlar bizim için herşeyden önce gelir. :smiley: :smiley: Neyse bu konuda da dudaklarım mühürlendi.Değilse bu konu çok uzayacak ;D ;D

lizz' Alıntı:
uygun etkinliği bulursam inşallah :smiley: ben henüz katılmadım ama anladığım kadarıyla araç misafirperverliği konusunda sağolsun arkadaşlar oldukça paylaşımcı ve içtenler :smiley: :smiley:
Ankara için size coplot'luk teklifim vardı kararsız kalınca kaçırdınız :D şu an yeni mesajınız geldi,haklısın mühürlü kalsın :smiley:

son yazılan 10 mesaja dayanarak yazıyorum nerede kaldıgınız cok önemli olmasada belli standart ve kalitede olsa iyi olur diyorum bu kendi fikirim

alpino' Alıntı:
son yazılan 10 mesaja dayanarak yazıyorum nerede kaldıgınız cok önemli olmasada belli standart ve kalitede olsa iyi olur diyorum bu kendi fikirim

? kaliteyi nerde düşürdük anlayamadım

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
? kaliteyi nerde düşürdük anlayamadım

yanlış anladınız zannedersem kaliteden kastım bahsi gecen mekanlardaki luks yasam standartlarıdır ;D

yoksa forum kalitesini asla kast etmedim

alpino' Alıntı:
yanlış anladınız zannedersem kaliteden kastım bahsi gecen mekanlardaki luks yasam standartlarıdır ;D

yoksa forum kalitesini asla kast etmedim
haklısın yanlış anlamışım ;) iyilikle kalın

yanlış anlamanın düzelmesine sevindim ;)
sizde saglık ve esenlikle kalın ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.