Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,280
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Dinledim levent bey nefesim kesildi ,seval öğretmenim ellerinden öpüyorum çok duygulandım ,iyiki varsınız,bu toprakların size ihtiyacı var

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
Seval öğretmeni dinleyin arkadaşlar,
http://www.borhaber.net/Detay.asp?Id=424

Dinledim ve facebookta paylaşmak istedim ama bu linke bağlı olduğunu sandığım büyük harflerle bir cümleyi gördüm ve vazgeçtim,paylaşmadım.Cümle şu:YAŞASIN KÜRDİSTAN YAŞASIN ŞERİAT.Bir fikri olan var mı arkadaşlar?

lizz' Alıntı:
Dinledim ve facebookta paylaşmak istedim ama bu linke bağlı olduğunu sandığım büyük harflerle bir cümleyi gördüm ve vazgeçtim,paylaşmadım.Cümle şu:YAŞASIN KÜRDİSTAN YAŞASIN ŞERİAT.Bir fikri olan var mı arkadaşlar?
neresinde gördün ben birşey farketmedim

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
neresinde gördün ben birşey farketmedim

görmek için videodan facebook a girmek gerekiyor,o zaman çıkıyor ortaya.Bu arada facebook a üyemisiniz orhan bey merakettim :smiley:

lizz' Alıntı:
görmek için videodan facebook a girmek gerekiyor,o zaman çıkıyor ortaya.Bu arada facebook a üyemisiniz orhan bey merakettim :smiley:

:D kesinkikle hayır. :D :D bana göre olduğunu düşünmüyorum,

''Dinledim ve facebookta paylaşmak istedim ama bu linke bağlı olduğunu sandığım büyük harflerle bir cümleyi gördüm ve vazgeçtim,paylaşmadım.''(alıntı Lizz Nick'li Filiz hanımdan)
Filiz hanım aynı linkten face nin paylaş butonuna bastığımda ben bahsettiğiniz cümleyi göremedim.Aslında sayfanın belli bölümlerinde uyarıları okuduğumda (sitemizi kaynak gösterin,bazı sitelerde siliniyor gibi) bazı kesimleri rahatsız ettiği anlaşılıyor.Öyle veya böyle çeşitli kaynaklarca çokça paylaşılan bu videonun Seval öğretmen gibi bir değerin var olduğunu bilebilmemiz açısından bile bir şans.Ne mutlu bu eşsiz coğrafyamızda insan gibi yaşamayı becerebilene...

lizz' Alıntı:

Seval öğretmenin anlattığı ile bahsettiğiniz cümle (ağzıma almak istemiyorum) birbirine uymuyor, site bu düşüncelere sahip olsa bu videoyu gururla sunmaz,
bu çelişkili durumun bir açıklaması vardır elbet, bu araştırmayı yapabilecek arkadaşlardan rica edelim, bizleri aydınlatsın,
bu konuya ben bir anlam veremedim

buralpdi' Alıntı:
Seval öğretmenin anlattığı ile bahsettiğiniz cümle (ağzıma almak istemiyorum) birbirine uymuyor, site bu düşüncelere sahip olsa bu videoyu gururla sunmaz,
bu çelişkili durumun bir açıklaması vardır elbet, bu araştırmayı yapabilecek arkadaşlardan rica edelim, bizleri aydınlatsın,
bu konuya ben bir anlam veremedim
Levent bey daha evvel youtube de olduğu gibi bu tür videolar hacklenmeye müsait oluyor,çok paylaşıldığından .Bu videonun başınada böyle bir durum meydana gelmiştir.Her şeye rağmen Seval öğretmenin söylediklerini dinleyebilmek ,onunla hemfikir olabilmek işin özü .Tekrar teşekkürler bu paylaşımı bize ulaştırabildiğiniz için.

enverdede' Alıntı:
Levent bey daha evvel youtube de olduğu gibi bu tür videolar hacklenmeye müsait oluyor,çok paylaşıldığından .Bu videonun başınada böyle bir durum meydana gelmiştir.Her şeye rağmen Seval öğretmenin söylediklerini dinleyebilmek ,onunla hemfikir olabilmek işin özü .Tekrar teşekkürler bu paylaşımı bize ulaştırabildiğiniz için.

ben teşekkür ederim Enverdede bey, paylaşılması gereken bir video idi

enverdede' Alıntı:
Bu arada Güzeldere'de görbileceğiz dimi karavanınızı ?

bu sefer katılmam çok zor bu hafta sonu tuvaleti halletmem gerekiyor, montaja başlıyorum,
bu haftasonuda kaytarırsam yaza yetişemeyecek :smiley:

enverdede' Alıntı:
''Dinledim ve facebookta paylaşmak istedim ama bu linke bağlı olduğunu sandığım büyük harflerle bir cümleyi gördüm ve vazgeçtim,paylaşmadım.''(alıntı Lizz Nick'li Filiz hanımdan)
Filiz hanım aynı linkten face nin paylaş butonuna bastığımda ben bahsettiğiniz cümleyi göremedim.Aslında sayfanın belli bölümlerinde uyarıları okuduğumda (sitemizi kaynak gösterin,bazı sitelerde siliniyor gibi) bazı kesimleri rahatsız ettiği anlaşılıyor.Öyle veya böyle çeşitli kaynaklarca çokça paylaşılan bu videonun Seval öğretmen gibi bir değerin var olduğunu bilebilmemiz açısından bile bir şans.Ne mutlu bu eşsiz coğrafyamızda insan gibi yaşamayı becerebilene...
videonun facebook butonuna basıp şifre ile facebook hesabına girdikten sonra görünüyor bahsettiğim yazı.Evet Seval öğretmen çok güzel bir konuşma yapmış gerçekten,insanın duygulanmaması elde değil.Neyse herşeye rağmen videoyu paylaşayım ve bakayım sonuç ne olacak ???

facebook ta paylaştım ve bahsettiğim cümle videonun yan tarafında açık seçik görünüyor ne yazıkki....

lizz' Alıntı:
facebook ta paylaştım ve bahsettiğim cümle videonun yan tarafında açık seçik görünüyor ne yazıkki....

video'yu hacklemişler ne yazıkki, bence bu haliyle paylaşmayın amacının dışına çıkar

lizz' Alıntı:
videonun facebook butonuna basıp şifre ile facebook hesabına girdikten sonra görünüyor bahsettiğim yazı.Evet Seval öğretmen çok güzel bir konuşma yapmış gerçekten,insanın duygulanmaması elde değil.Neyse herşeye rağmen videoyu paylaşayım ve bakayım sonuç ne olacak ???
lizz' Alıntı:
profilinizden silin o halde,ben bir deneyeyim.levent beyin yaptığı gibi bor haber sayfasını kaynak gösteip paylaşmayı deneyeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri