Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,260
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Aracın tavanına bagaj takmak, izne bağlı..Faturalı yeni bir bagaj alacaksın, mühendise proje çizdireceksin, tüv de onaylatacaksın, yani ruhsata işleteceksin...veya bu işden vazgeçeceksin...Belkide riski seversin, bagajı takar yollara çıkarsın, şanslı biriysen kimse bir şey demeyebilir, tatile gider gelirsin...
Her nekadar ben karşı olsamda, Avrupa birliğine katılmak böyle birşey...
Böyle olmak zorunda çünkü bize elini veren kolunu kaptırıyor, hatırlıyorumda 90'lı yıllarda, 316 BMW'yunun tavanında mecidiye köydan fındıkzadeye buzdolabı taşımıştım, yine aynı arabanın tavanında ikitellide hurdacıdan Topkapıya kaportacıya yarım şase 206 peugeot getirmiştim, yanlış okumadınız yarım 206 Peugeot otomobil..
iyiki tavan bagajını izne tabi yapmışlar, millet ev taşırdı valla..

Etiketler

çeki demiri taktırmak gibi birşey yani muayeneye de gitmek gerekir yeni de geçmiştim tüvden yinede şansımı denemek istiyorum projeli hazır portbagaj yapan firmalar vardır o zaman ben en iyisi biraz araştırayım

drares' Alıntı:
Sevgili Yusuf sen sadece 3333 tane mesaj yazmakla kalmadın! Bir çok insana fikir ve cesaret veren, dostluğu, arkadaşlığı öne çıkaran yazılarınla örnek bir kişi olduğunu hepimiz biliyoruz. Emeklerin için teşekkürler...

Haşmet bey güzel dilekleriniz için çok teşekkürler yazdıklarınız çok gururlandırdı beni,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım arkadaşlara umarım faydalı olmuşumdur.

Bir Beşiktaşlı olarak...
Bursasporun Şampiyonluğunu ve
tüm bursalıları kutlarım..

39041631.gif

Bir Fenerbahçeli ve (Bursalılar kabul ederlerse) onursal hemşehriniz olarak Bursa'nın şampiyonluğunu kutlarım...

Cavid Sezen

Tüm Bursa sporlu arkadaşların şampiyonluğunu kutlarım ,darısı diğer Anadolu takımlarının başına

gezmen' Alıntı:
ykamas'a (Yusuf Kamaş) yazdığımı yineleyeyim;
Bir Fenerbahçeli ve (Bursalılar kabul ederlerse) onursal hemşehriniz olarak Bursa'nın şampiyonluğunu kutlarım...

Cavid Sezen

Güzel değerler ve duygularla donanmış değerli dostum.Onursal Hemşehriliğiniz bize Onur verir.
Ben de GS'li ;) bir Bursalı olarak Bursaspor camiasını kutluyorum.

Saygılarımla,
Tayfun Sözer

Takım tutmama ve hatta futbolla çok ilgili olmama rağmen yaşadığım şehrin futbol takımının başarısı gurur verici... Bundan sonrası için Bursaspor'luyum mu desem acaba? :D
Tebriklerini, kutlamalarını ileten herkese teşekkür ederim. :smiley:

yol' Alıntı:
Bir Trabzonsporlu olarak ben de tebrik ediyorum Bursaspor'u :smiley: İstanbul'a inat, bir Anadolu kulübünün kupayı almış olması ayrı bir mutluluk ;)
Sedat bey coğrafi açıdan Fenerbahçe de bir anadolu takımı değilmi ? :smiley: :D ;D

bir Fenerbahçe'li olarak Bursasporu ve taraftarlarını kutlarım, şampiyonluk Ertuğrul ve ekibine yakıştı, çalıştılar ve kazandılar,
yenemiyorsan şampiyonluk hakkın değil zaten

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR