Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,211
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

yaybek' Alıntı:
Sayın kaya48 bizde o basamaklardan geçtik ;D zamanla katılımınıza bağlı tabi sizde o sayılara ulaşabilirsiniz bu arada aramıza hoş geldiniz.
hoşbulduk teşekkür ederim

Etiketler

tayfunsozer' Alıntı:
Afedersiniz nasıl değişik görünüyor ? Bizde her şey normal.
[/
quote]

tüm yazılar en başta uzun bir sıra şeklinde gözüküyor, en alta inince ancak ulaşabiliyorum ,foruma

yanlış yazdım galiba:smiley:) neyse ne dediğimi anladınız sanırım , kopyalayıp göndermeye çalıştım ama yapamadım..

sebiha33' Alıntı:
tüm yazılar en başta uzun bir sıra şeklinde gözüküyor, en alta inince ancak ulaşabiliyorum ,foruma

Bu bahsettiğiniz şekildeki sorunla burada karşılaşmadım ama facebook ta oluyor bazen ama sayfa değiştirince düzeliyor.Bizim Gezenbilir sayfamızda bir sorun yok yani. :smiley: Moderatörler bu konuda bakalım ne diyecek?

Peki benim de bir sorunum ar. Ben fotolarin sag tarafini goremiyorum. Hep asagidaki dugmeden saga cekmem gerekiyor. Ekranima sigmayan fotolari nasil kucultebilirim. Bir ayar sorun ise bu nereden ne yapmaliyim.Tavsiyeleriniz icin tesekkurler.

firefoxun yeni sürümünü yükledim düzeldi, herkese çok teşekkür ederim.....

insel' Alıntı:
Peki benim de bir sorunum ar. Ben fotolarin sag tarafini goremiyorum. Hep asagidaki dugmeden saga cekmem gerekiyor. Ekranima sigmayan fotolari nasil kucultebilirim. Bir ayar sorun ise bu nereden ne yapmaliyim.Tavsiyeleriniz icin tesekkurler.

Sanırım sizin sorununuz bilgisayarınızın ayarından kaynaklanıyor,fotoğrafların sağ tarafı derken hangi fotoğrafı kastediyorsunuz?Siteye üye olurken yüklediğimiz avatarları mı kastediyorsunuz yoksa sitede sergilenen büyük boyutlu fotoğrafları mı?

Bu arada site ile ilgili sorunlar için bir sayfa düzenlenmiş arkadaşlar,sorunlar orada dile getirilirse hem yardım almanız kolaylaşır,hem de aynı sorunu yaşayanlar için örnek teşkil etmiş ve faydalı olmuş oluruz. Anasayfadaki en alt maddelere bakarsanız görebilirsiniz.Ayrıca link şu:

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=16.0

16/40 wide monitörlerin yoğun olarak kullanılmasıyla birlikte bir çok arayüz bu orana göre tasarlanmaya başladı. Benzer sorun eski tip tüplü tv ler ve LCD geniş ekranlarda da yaşanıyor. Yeni çıkan filmleri eski tip ekranda izlemek için ya dar-uzun ya da alttan-üstten boşluklu görüntüye razı olmak gerekiyor.
Tüplü monitör ve netbookta bu problemlerin yaşanması normal sanırım

orsaalabanda' Alıntı:
16/40 wide monitörlerin yoğun olarak kullanılmasıyla birlikte bir çok arayüz bu orana göre tasarlanmaya başladı. Benzer sorun eski tip tüplü tv ler ve LCD geniş ekranlarda da yaşanıyor. Yeni çıkan filmleri eski tip ekranda izlemek için ya dar-uzun ya da alttan-üstten boşluklu görüntüye razı olmak gerekiyor.
Tüplü monitör ve netbookta bu problemlerin yaşanması normal sanırım

Tesekkurler. Laptop kullaniyorum. Eklenen buyuk fotolari kastettim.

Günaydın,
Sabah işe gelirken Beykent'te gördüm. Devletin de Hymer Karavanı varmış, ÖTV ödemiş mi acaba? :smiley:

Günay

20052010240.jpg

20052010243.jpg

Böyle hainlik görmedim arkadaşımızın dağı var bize haber vermiyor,üstelik birde gezi düzenletiyor,ben bunu arkadaşımıza hiç yakıştıramadım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56523.msg652255#new

mayıstosböce' Alıntı:
Böyle hainlik görmedim arkadaşımızın dağı var bize haber vermiyor,üstelik birde gezi düzenletiyor,ben bunu arkadaşımıza hiç yakıştıramadım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56523.msg652255#new
Bülent ne demek istediğini anlayana kadar orsaalabandanın dağını arkadaşlarla dolaştım beraber.iyide oldu.

1998 de çalıştığım firmada çatıyı 50 cm yükseltmek için, sıfır ford transiti ben gidip bayiden aldım, resmi faturalı olarak belediyeye hibe ettim...Bu karavanda sosyal bir proje için hibede olabilir, bir göz yummaya bağlı hibede olabilir, muhtemelen...

Hibe etmek isteyen olursa her türlü sosyal projeye katkı sağlayabilirim. Gezenbilir'in tüm olanaklarından faydalanmanızı sağlayabilirim. Her türlü mesajı silinme korkusu olmadan yazabilirsiniz. Bilginize... ;D ;D ;D Markası Hymer olmasa da olur. Earthroamer, Euramobil, Dethleffs, Bürtsner hibe kabul edilir...

Aynen bende, bir araç almak için az bir eksiğim var, fitre ve zekatlarınızı kabul edebilirim, hayır duaları edebilirim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR