Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,211

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Şu anda bir yandan badana yapıyorum, dinlenirkende sizlere katılıyorum, sakın benim gibi gaza gelip badanaya başlamayın, ben içinden çıkamıyorum..

Bursaspor bileğinin hakkıyla, sezon içinde 3 büyüğüde yenerek kazandığı şampiyonluk ana sütü gibi helal olsun. Bir BJK lı olarak Bursa yı tebrik ediyorum...

atiladi' Alıntı:
Şu anda bir yandan badana yapıyorum, dinlenirkende sizlere katılıyorum, sakın benim gibi gaza gelip badanaya başlamayın, ben içinden çıkamıyorum..
Güzel bir zamanlama badana için, peşindenkaravanlı geziyle dinlenme kolay gelsin.

Kesinlikle tutmadığı takımın fenerbahçe olduğunu bilen bir Trabzon sempatizanı olarak(oda 3 büyüklere rakip olan tek spor takımı olduğundan)Beşiktaşı,Trabzonu,Bursayı,anonsçu arkadaşı,pazargünü daha maç oynanmadan kendini şampiyon eden fenerlileri,sahada şampiyon olduğunu zannedip timsah yürüyüşü yapan arkadaşları,poposu ile topu istop edip karşı takımla dalga geçen kaleci volkanı canı gönülden tebrik ederim.

atiladi' Alıntı:

bizim evede senin gibi bir arkadaş lazım Atilla ağbi ;D ;D ;D
karavan bitince zaten bir kaç ay da evde çalışacağım herhalde :-\

Şu badana yapmayı hiç sevmiyorum, hele tavan boyamayı hiç, sıvada yaptım, alçıda çekdim, delikde deldim, bir ton extra uğraşı, bütününü yanyana koysam bir karavanı toplardım vallahi..İşin ucu biraz duygusal olmasaydı, elimi sürmezdim..

Bu sene karavanım yok enverdede, çekme karavanımıda, arabamıda sattım, kısmet olursa bir 12m3 peşindeyim, aleti bulupda alabilirsek, bütün yaz uğraşmakla gececek, tatil seneye..

(''Bu sene karavanım yok enverdede, çekme karavanımıda, arabamıda sattım, kısmet olursa bir 12m3 peşindeyim, aleti bulupda alabilirsek, bütün yaz uğraşmakla gececek, tatil seneye..'')
Ercova yaylası gezisini kastederek yazmıştım.sizin izlediğiniz yolu bende takip ediyorum şu sıralar çekme karavanım satış işi pazarlık aşamasında,aracı da peşinden diyorum ve yıl itibarı ile 12 m3 yerine uzun şasi 15m3 düşünüyorum 2012 ye ancak yetiştiririm düşüncesindeyim. hayırlısı.

Ercova ve benzer geziler, yemeğin tuzu biberi....
Artık tek araç kullanmayı düşündüğüm için, istanbulda 15m3 ile dolaşmak zor olabilir, 12m3 bana daha ideal geliyor, duygusal yöndende tabi....

enverdede' Alıntı:
şu sıralar çekme karavanım satış işi pazarlık aşamasında,aracı da peşinden diyorum ve yıl itibarı ile 12 m3 yerine uzun şasi 15m3 düşünüyorum 2012 ye ancak yetiştiririm düşüncesindeyim. hayırlısı.

Hadi hayırlısı Enver abi sizde bizim kervana katılanlardan olacaksınız ;) ;D 12m3 çok gördük birde 15m3 üzerinde çalışırız,yaşasın yeni beyin fırtınaları yolda desenize.

Fenerbahcelıyım.
Sanıyorum Bursa spor ılk defa sampıyon oluyor.
Bursa sporluları ve ve guzıde bursasporu kutluyorum.

son günlerde neden gezenbiliri açınca değişik gözüküyor? foruma girmek istemiyorum bu yüzden, ne yapmalıyım?

BURSASPOR un şampiyonluğunu ve destekçisi taraftarını tüm sevenlerinii kutluyor;avrupa kupasında BAŞARILAR diliyorum.TÜRKİYE spor camiasına hayırlı olsun.Tüm taraftarların da centilmence bu şampiyonluğu kardeşçe kutlamaları gerektiğine inanıyorum.Doğasever ve sporcularda sağlıklı ve MUTLU olsunlar.SEVGİ ve SAYGILAR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR