Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,255
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Gerçekten 4x4 olanı çok başarılı ama camlarının küçüklüğü dışında benim aracım tartışmasız bu [attachment=1]

uni.php.jpg

Etiketler

Sevgili Ahmet ve Kadir,

Beni düşünmeniz çok güzel, ikinizede teşekkür ederim.

Yalnız benim çöldeki bedeviye benzer bir şansım var. Polis kimseyi çevirmez beni kaçırmaz. Fakülte yıllarında nerde olay çıksa yakındaysam kesin beni alırlardı. Sonra babam gelir kurtarırdı. 2-3 defadan sonra nerde olay varsa ben hemen ordan uzaklaşmam gerektiğini öğrendim. Daha 2 hafta önce yolda yürürken onlarca kişi arasında polis sadece benim hüviyetimi alıp merkezden sorguladı :mad:  Benim msn'da şöyle yazıyordu ama sizlerle yeni tanıştığım için yanlış anlaşılmamak için silmiştim. Artık dost olduğumuza göre bir sakıncası yok.

"Çölde su arasam ütü bulurum, Woltran'ı oluştursak ..tü olurum"

Bu açıklamalardan sonra yasal olmayan bir şey yaparsam beni kesin yakalayacakları için maalesef önerdiğiniz alternatifleri değerlendiremiyorum. Yeni düşüncem VİP bir Hyundai Starex alıp arka kısmında Mayıstosböce Bülent beyin düşündüğü gibi Connect tarzı bir ilave yaparak TÜV'ün değişmesini beklemek. Diğer zamanlarda da özel araç olarak kullanmak. Acelem yok. Kriz teğet geçmeyeceğine göre uygun bir şeyler bulurum herhalde.

Madem hayallerimizi yazıyoruz. Benimki de bu ;

http://cgi.ebay.de/Wohnmobil-Hymer-E700_W0QQitemZ320345240490QQcmdZViewItemQQptZDE_Auto_Motorrad_Fahrzeuge_Wohnmobile_wagen?hash=item320345240490&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A2|39%3A1|240%3A1318#ebayphotohosting

Herşey gönlünce olsun Ahmet Abi. Benimde hayalimde önceki linkte gösterdiğim vip tarzı vw syncro var. o haliyle bile kullanırım. karavana çevirmeye gerek yok. arka koltuğu zaten yatak oluyor. mühim olan dağ bayır gezebilmek. karnını bişekilde doyurursun. zaten buzdolabı da varmış. Tek handikapım money :D

Ahmet Abi hayalin güzelmiş. Esasında fiyatı da uygun. Türkiyede aynı fiyata 1990 model Hymer alınabiliyor.

Haklısın Ahmet.

Benim sivri fikirlerden birisi de Almanya'dan 3 - 5 bin € ya bir karavan alıp onunla gezdikten sonra Kos adasında bırakıp Bodrum üzerinden geri dönüş. Yıllık vergisi 180-200 € .Sonra canım istediğinde tekrar Bodrum üzerinden Kos yola devam.Yalnız TÜV tabi ayrı bir sorun. Park ücreti bizi bayıltır mı bilemiyorum :smiley: Bekar olsam bırakacak yer bulurdum ama maalesef artık imkan yok :D

İstersen sende şimdilik bununla idare et. Ne dersin ?

http://www.sahibinden.com/sahibinden_temiz_2003_starex_vip-22WQQaXQQ12873158WQQpXQQdisplayitem

Ömerciğim,

Kimleri yanına alıyorsun ? İsteyen adını listeye yazsın mı ?

1- Ömer Osak
2- Ahmet Oral

Abi yer bol. Bizim takımı olduğu gibi beklerim :smiley: Starexden uzak durun yada birde benzincinin kızını ayarlayın :smiley: Ben ayrıldığım şirkette kullandım.çok rahat araba taksi gibi ama mazot yetiştiremiyorduk :smiley:

Hakikaten doğru mu ? Mesela Km de ne kadar yakıyordu ? Ya da Lt olarak

Starexler 35 kuruş yakıyor diyorlar. Uzun yolda sıkıştırmazsan mazot sarfiyatı 100 km de 10 litreye düşüyormuş.

Şu anda sana bişe soylemem mümkün değil ama cok fazla yakıyor ve bildiğim kadarı ile benden sonra hemen satmışlar arası.2006 modeldi. hatta ben almaya niyetlenmişdim. 1 haftakullandım felaket yakıyor.yarın unutmazsam bizim idari işleri arar sorarım

Bu vip araçların ruhsatı ne olarak geçiyor? minibüsmü? proje tadilatı gerekiyormu? TUV de sorun oluyormu acaba?

Hayırdır Ömer Abi biyere mi gidiyorsunuz?

Ruhsatta değişikliklerin işlenmiş ve minibüs olması gerekiyor. Buna dikkat etmek lazım.

Ben kaçtım. Hepinize iyi geceler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR