Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,202
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ne kötü bir zamanda yakalanmışım şu "karavan hastalığı"'na. 2-3 yıl önce olsaydı hemen alıverirdim gönlüme göre bir tane. Bu gün, 3 aydır alınamayan maaşlardan ve verilemeyen ikramiyelerden sonra çıkışımız da verildi. Mayıs sonuna aldık evraklarımızı. Allah sonumuzu hayır etsin. Neyse sağlık olsun. "herşey iyi olacak" diyelim ve yolumuza bakalım.

Etiketler

Ya Ahmet gerçekten çok üzüldüm ne söylesem bilemiyorum,inan herkes senin yaşadığın tedirginliği yaşıyordu sağlık olsun geyiğinide söylemek istemiyorum..Dediğin gibi HERŞEY İYİ OLACAK DİYELİM

Üzüldüm Ahmet, umarım en kısa zamanda yeni bir iş bulma olanağın olur...

Teşekkürler Bülent, Zerrin. Üzülmeyin arkadaşlar her işte bir hayır vardır. Arada yeni ufuklara yelken açmak lazım. Türkmenistan'dan çağırıyorlardı zaten. Buralarda iş bulamazsak gideriz o taraflara.

İş için seçenek olması güzel, Türkmenistan'da yaşam şartları nasılmış ?

1994 de gitmiştim Aşkabat'a. Güzeldi, huzurlu sakin bir şehirdi. Arkadaşların söylediğine göre şimdi daha da güzelleşmiş modernleşmiş.

Ahmet Bey, işten ayrılmanıza üzüldüm. Bir kapı kapanır bir kapı açılır. Umarım daha iyi şartlarla, güzel bir iş bulursunuz.
126Bis'imi 5 yıl kullanmıştım. Çok keyif veren bir araçtı. Neredeyse Türkiye'yi karış karış gezmiştim onunla. Halen bir Bis gördüğümde aklımda anılar canlanır.

Recep İvedik kullaniyor simdi. Ben de cok severim ama bence arabanin sanini lekeledi bu film. Sevgili Ahmet cok uzuldum. İsini ve tecrubelerini buradan aktarsan belki ben veya dostlar sana gore bir is bulabiliriz. Aklimizda olsun diye. Baska bir sey gelmiyor aklima. Belki karavanla ilgili bir ise soyunabilirsin. Bu da bir alternatif.

Teşekkürler. Karavan ile ilgili bir iş... her işi profesyoneline bırakmak lazım. karavanla ilgili hayallerimi de bir başka bahara erteledim. Ben inşaat mühendisiyim. 20 yıldır şantiyelerde çalışıyorum. Şantiyelerde her branşta görev yaptım. Zaman zaman şirket merkez ofislerinde de çalıştım.

Bizim merkezi sen acsana. Musterin hazir iste .... :DD

Ahmet Bey(aslanahmet) geçmiş olsun!. "Bir kapı kapanırsa, bir kapı açılır."

Cavid Sezen

Havalarda isiniyor. Sizide cagiriyor mu birseyler?

aslanahmet' Alıntı:
Ne kötü bir zamanda yakalanmışım şu "karavan hastalığı"'na. 2-3 yıl önce olsaydı hemen alıverirdim gönlüme göre bir tane. Bu gün, 3 aydır alınamayan maaşlardan ve verilemeyen ikramiyelerden sonra çıkışımız da verildi. Mayıs sonuna aldık evraklarımızı. Allah sonumuzu hayır etsin. Neyse sağlık olsun. "herşey iyi olacak" diyelim ve yolumuza bakalım.
Hayırlısı olsun. Ben o işi şubat 15 de yaşadım :smiley:)) şimdilerde iş bakınmaya devam :smiley: işsizlik zor zenaat bu zamanda. Sanada allah kolaylk versin dostum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri