Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,138
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

fsirin' Alıntı:
Ahmet Bey, işten ayrılmanıza üzüldüm. Bir kapı kapanır bir kapı açılır. Umarım daha iyi şartlarla, güzel bir iş bulursunuz.
126Bis'imi 5 yıl kullanmıştım. Çok keyif veren bir araçtı. Neredeyse Türkiye'yi karış karış gezmiştim onunla. Halen bir Bis gördüğümde aklımda anılar canlanır.
Benimde bir yugom vardı .neydi onda dolaşmanın keyfi. şimdi bulsam temiz bir tane alırım.tam şimdinin arabası :smiley:

Etiketler

mebus' Alıntı:
Havalarda isiniyor. Sizide cagiriyor mu birseyler?
Evet çağırıyor ve kısmetse pazar günü işsiz güçsüz bir adam olarak kendimi ege yollarına vuruyorum istikamet dikili :smiley:)))

Ahmet hocam,

Geçmiş olsun...Umuyorum en kısa zamanda yeni bir işe başlarsınız...

Ömer hocam,

İyi yolculuklar... Bursa üzerinden gidiyorsanız ve müsait olursanız tanışmak, iki satır sohbet etmek isterim...

taiga' Alıntı:
Ahmet hocam,

Geçmiş olsun...Umuyorum en kısa zamanda yeni bir işe başlarsınız...

Ömer hocam,

İyi yolculuklar... Bursa üzerinden gidiyorsanız ve müsait olursanız tanışmak, iki satır sohbet etmek isterim...
gidiş için söz veremem ama dönüşte olabilir.nasıl ulaşabilirim size neredesin

Ömer hocam,

Bursadayım... Telefon numaramı PM le gönderdim...

Ahmet abi inanın çok üzüldüm Allah'dan ümit kesilmez.İnşallah en kısa zamanda istanbul dışına çıkmadan yeni bir iş bulursunuz işlerim nedeniyle pek giremedim şimdi gördüm ne diyelim her işde bir hayır vardır.

aslanahmet' Alıntı:
Ne kötü bir zamanda yakalanmışım şu "karavan hastalığı"'na. 2-3 yıl önce olsaydı hemen alıverirdim gönlüme göre bir tane. Bu gün, 3 aydır alınamayan maaşlardan ve verilemeyen ikramiyelerden sonra çıkışımız da verildi. Mayıs sonuna aldık evraklarımızı. Allah sonumuzu hayır etsin. Neyse sağlık olsun. "herşey iyi olacak" diyelim ve yolumuza bakalım.
Ahmet bey gerçekten çok üzücü size geçmiş olsun, umarım kolay atlatırsınız. Son bir yıl içinde önce erkek kardeşimin eşi doğum iznindeyken işten çıkarıldı ve hala işsiz, sonra kız kardeşim evlendikten 1 ay sonra işsiz kaldı ve 6 ay sonra iş bulabildi, bu dönemde eşi de 3 ay maaş alamadı, hala da 2 aylık maaş alacağı içeride duruyor, son olarak da abim ve eşinin birlikte çalıştıkları fabrika iflas etti ve işsiz kaldılar. Abim 17, eşi ise 13 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorlardı, yaklaşık 30000 tl kıdem tazminatları ve son iki aylık maaşlarını alamadılar. Ama onlar daha şanslılar 2 ay içinde yeniden iş bulabildiler. Uzun lafın kısası bir devlet büyüğümüzün dediği gibi "kriz bize teğet geçti"...
Buı günler de geçecek ama acısını hep birlikte hep içimizde hissedeceğiz...

Ömer bey ve Ahmet beye bu zorlu süreçte sabır ve kolaylıklar dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Uzun vadede hiçbir şeye karar verilemeyen bir dönem geçiriyoruz. Krizin etkileri nerede ise yeni yeni hissediliyor.
Kendinize iyi bakın, nasıl olacaksa :(
Oğuz

Arkadaşlar geçensene yılbaşında daha birşey yokken(Türkiyede) henkelden arkadaşlar eylül ekime dikkat edin dediler çıktı,şimdi 6.aydan sonra dahada zorlaşacak dediler artık kahin olmaya gerek yok ama içinde iyimser tahminleriniz varsa ve buna inanıp birtakım alışverişler yapmaya niyetiniz varsa bir daha düşünün derim.

dostlara teşekkürler
HAMDOLSUN bizler ne acız nede acıktayız.halimize bin şükür etmmiz lazım. Birde ucu ucuna gecinen evleri, yakacak otu olmayan haneleri düşündükçe halime şükür ediyorum. Bizler bir şekilde bu çarkları küçülerek, eğilerek, bükülerek döndürme imkana sahibiz, ya onlar ne yapsınlar.
Tüm dostlara saygı ve sevgilerimle,
Kısmetse yarın sabah kaçıyorum istanbul'dan.
Keşke bir daha dönmemecesine gidebilsem, ama nerdeeeeeeeeee......

8 Mart Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun...

8mart.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR