general lee
Kamp III
Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?.
Sedat abi ses getirecek bir organizasyon yapacağından eminim... Takipteyimm
Sedat abi ses getirecek bir organizasyon yapacağından eminim... Takipteyimm
Tempus' Alıntı:Sonra uyandım...
Off_Road' Alıntı:Bu foruma henuz; bu tartistigimiz guncel ve en onemli konuda yazan arkadaslarin tumunun bildiginden emin oldugum ama kimsenin yazmadigi noktayi biraz yukari tasimak istiyorum.On yillardir ulkemizi SEVR ile bolup parcalamak isteyen dis gucler konusu yani.... bunu amaclayan dis gucler bu amaclarindan hicbir zaman 1 dakika icin bile olsa vazgecmediler... projenin degisik versiyonlarini degisik zamanlarda hep denediler ve buna devam ediyorlar ... ama asil amac hic degismedi.. cunku amaclarini gerceklestiremeyeceklerini dusundurecek bir karsi koyma ve bilinclilik olmadigini goruyorlar.. belki bu konuda amaclarina ulasamayacaklarini dusundukleri tek donem buyuk onder ATATURK zamaniydi... ama butun Turk tarihi dusunuldugunde goreceli olarak cok kisa olan Cumhuriyet tarihine bakildiginda bu dis guclerin amaclarina daha kolay ulasabilmelerini saglayabilmek icin kucucuk cikarlari ugruna (bilincli yada bilincsiz olarak ) onlardan daha fazla calisan ve ne yazikki Turk-islam milliyetcisi gecinip Turk'leri satmis nice siyasetcileri goruruz...
Arkadaslar proje eskidende belliydi simdide ayni.. Turk devletleri tarihte hep icten yikilmistir... ya aile ici hukumranlik mucadeleleri yada ic savas.. (onlar inaninki bizim tarihimizi bizden cok daha iyi biliyorlar ... )
su anda ne yazikki projelerini bu safhaya kadar getirebilmislerdir... malum bolgelerde ic savas benzeri olaylar cikarip (denemelerini hergun basindan izliyorsunuzdur.. ) ABD ve AB baris gucu yerlestirmek bir sure sonra aynen K.Irakta oldugu gibi Turkiye'nin etkin olamayacagi o bolgede federal bir yonetim olusturmak ardindan eskiden Turkiye icin KIRMIZI CiZGi (yani SAVAS NEDENi) olan K.Irakta ABD nin kurdugu halen kendi parasi bile olan fiili Kurt Devleti ile bu bolgenin birlestirilmesi ve ilelebet Turkiye'den koparilip (israil gibi ABD uydusumu kuklasimi dersiniz bir devlet olusturma ) senaryosunun tamamlanmasidir.Bu senaryoyu ucuk ..olamaz goren aymazlar farkina vardiklarinda ne yazikki cok gec olacaktir.
Baku-Ceyhan boru hattinin AB & ABD nin itirazi uzerine degistirilip uygulamaya konan guzergahina... Turkiye-AB ortaklik muzakerelerinde gecen " Muzakereler sirasinda eger TURKiYE birden fazla bagimsiz yonetime ayrilacak olursa muzakereler her iki taraf ile ayri ayri yurutulur " maddesine bir bakin ...
Yani degerli arkadaslar olaylarin su anki gelisimi ne yazikki Anitkabire yurumek .. bayraklarla sehirlerarasi turlara cikmak safhasini coktan gecmistir...
Arkadasin soyledigi gibi yeni bir ATATURK cikarma zamanidir ama daha iyisi ve belkide gecikmis olsakta en cok gereken ; her Vatanseverin kendini bir ATATURK olarak gormesidir...
Umarim ben yaniliyorumdur ....
Tempus' Alıntı:Dün şehit olan 11 canın ardından dünya ayağa kalktı !!!. Başta filistin ve
iran olmak üzere ölen askerlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılındı
!!!. Diğer "müslüman" ülke lerin "büyük şehir"lerinde teröre lanet
mitingleri düzenlendi !!!. Hamas ve Ahmedi bilmemne bunun hesabı
sorulacak diye mesajlar verdi!!!. Bazı "müslüman facebook mücahitleri"
profillerinde kahrolsun pkk amblemlerini koydular. Sonra uyandım...
kopyaladigim mesajin aciklamasinada yazdigim gibi "Yiyenbilir geyikleri" basligina pek uygun degildi ..hasbelkader orda yazmis bulundum once ama benim kopyaladigim asagidaki o mesajim bence bu forumun konusuna cok uygun ...konu basligi saptirilmaktan ote konuya daha yukardan bakmayi hatirlatiyor .. sizcede oyle degilse diyecegim birsey yok ..bam bam' Alıntı:bence konu başlığından sapıyoruz anlıyorum herkes zaten bu durumlara çok dolu çok kızgın ve aynı zamanda şehitler için çok üzgün
şehitler için bi şey yapacaksak hep beraber yapmalıyız yok o bana öle dedi de bende ona öle bi gönderme yaptım lütfen
olabildiğince konu başlığından sapmayalım, kimse alınmasın anlayışınız içim teşekkürler