Şehitler İçin Ortak Hareket?.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,305
Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?.

sayokan' Alıntı:
Evet arkadaşlar yüzlerce araç toplanabiliriz ses getirmesini düşündüğümüz eylemin hangi kurum'da ses getirmesi gerekiyor ise iyi karar verip doğru adresi seçmeliyiz. bu eylemı sonuna kadar destekliyorum

( Bir gazetedeki ufak bi metni olduğu gibi aktarıyorum - '' 15 haziran gecesi şırnak uludere'deki çatışmada şehit olan uzman çavuş mehmet tez'in acılı babası rasim tez, kendisine
telefon açan oğlunun; '' baba teröristleri ablukaya aldık ama ateş ettirmıyorlar'' ??

Maalesef, G.Doğuda askerlik yapan okul arkadaşımında buna benzer açıklamaları olmuştu.

Etiketler

Herkesin rahatça ulaşabileceği bir yer olursa Anıtkabir bu durum için çok uygun, Gezenbilir ailesi olarak her zaman hazırız..

araçlarımızla yapacağımız anıtkabir e büyük bir konvoy çok ses getirecektir.böyle bir eylem için katılımın yüksek olması gerekli.

Valla arkadaşlar konvoyla vs ile olacak işler değil bunlar bence yapılacak tek şey varda burdan olmuyor işte..

dün akşam ağlayarak izledim anaların feryadını, babaların "VATAN SAĞOLSUN" deyişlerini.
Bencede belli merkezlerden aynı anda konvoylarla hareket edip , yol üzerindeki illerden olacak katılımlarla büyüyerek Anıtkabirde toplanmak en mantıklısı.
Orayada Giriş Yasaklanmadan.
yardım bir şekilde yapılır, önemli olan ses getirmek.
Manisa'dan harekete hazırım.

arkadaşlar ilginize tşkr ederim... anladığım kadarıyla anıtkabir en temiz lokasyon olarak görünüyor... ve tüm illerden araçların çıkış yapıp ankara girişinde buluşup anıtkabire gitmesi çok güzel olur... bu akşam derneğe uğrayacağım ve sanırım sedat abiler bu konuda bir başlık açacaklar ve olaylar çok soğumadan yakın bir tarihte bu organizasyonu yapacağız.

en kısa sürede siteden duyuru yapacağız.

mertozzy' Alıntı:
arkadaşlar ilginize tşkr ederim... anladığım kadarıyla anıtkabir en temiz lokasyon olarak görünüyor... ve tüm illerden araçların çıkış yapıp ankara girişinde buluşup anıtkabire gitmesi çok güzel olur... bu akşam derneğe uğrayacağım ve sanırım sedat abiler bu konuda bir başlık açacaklar ve olaylar çok soğumadan yakın bir tarihte bu organizasyonu yapacağız.

en kısa sürede siteden duyuru yapacağız.

mertcim elinize sağlık şimdiden ben de yarın İstanbulda olacağım Tolgayla buluşacağız eğer vakit kalırsa sizlerede uğrarız

hayr hesanat iyilik yazacaktım ,
aceleden hatalı yazdım düzeltiyorum.

Bu konuyu anasayfaya taşımak gerekir diye düşünüyorum ve gezenbilir ailesinin bu konuya duyarsız kalmayacağını biliyorum. Her ne yapacaksak sonuna kadar varız. Benim gibi gezenbiler üyelerininde bu konuda kararlı olduklarını biliyorum. :mad: Veeeee sitede en çok görüntülenen konu olacağını biliyorum.

arkadaşlar selam,

akşam dernekte gerekli görüşmeleri yaptık. ana hatları 1-2 güne kadar belli olacak... ana sayfada duyurusu yapacağız.. çok geniş katılımlı bir organizasyon yapacağız. tüm türkiyeden katılım bekliyor olacağız... şehitler ve gaziler içinde çok güzel şeyler yapacağız... anıtkabir ziyareti yapacağız.. sadece biraz sabır..

başlığı sedat abi en kısa zamanda açmış olacak...ve desteğinizi bekliyor olacağız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR