Şehitler İçin Ortak Hareket?.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,206
Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?.

Arkadaşlar aladağ dönüşü yaşadığım sorunlar yüzünden ne seyfe gölü nede ortak hareketten haberdar olamadım seyfe gölü neysede şehitler için ortak hareket organizasyonuna mutlaka katılırdım.sebep ne olursa olsun inanın mutlaka katılırdım ,üzgünüm.

Etiketler

bsayil' Alıntı:
sevgili yavuz sence bu organizasyona festival kadar özen gösterildimi dikkat çekildimi ben takip etmeme rağmen son dakkada farkettim ve sonunu tahmin ettiğim içinde uzaktan seyrettim

biz buraya yorum yazarken ilgili arkadaşların diğer gruplarlada kontak kurup şehirleri konvoylar halinde harekete geçirmelerini bekledik ama böyle bi çalışma olmadı

sence gereken yapıldıdamı kimse katılmadı ????????

Ah be enişte haklısın ;)

bsayil' Alıntı:
sevgili yavuz sence bu organizasyona festival kadar özen gösterildimi dikkat çekildimi ben takip etmeme rağmen son dakkada farkettim ve sonunu tahmin ettiğim içinde uzaktan seyrettim

Keşke uzaktan seyretmeyip,mümkün olan her yere bilgi notları koyabilseydik,biz zorunlu takip edemeyen arkadaşlar belki bir yerlerde görür
3-5 kişi daha katılabilirdik belki bizde 3-5 yere yazıp 5-10 kişiye daha ulaşabilirdik. :smiley:

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
bsayil' Alıntı:

Keşke uzaktan seyretmeyip,mümkün olan her yere bilgi notları koyabilseydik,biz zorunlu takip edemeyen arkadaşlar belki bir yerlerde görür
3-5 kişi daha katılabilirdik belki bizde 3-5 yere yazıp 5-10 kişiye daha ulaşabilirdik. :smiley:

sevgili Orhan abi sizinle tanışmıyoruz ama iyikötü ktılımcılığınızın farkındayım buna dayanarak abi diye hitap ettim kusur ise mazur görün

anlatmak istediğim mesele şu elimizde daha doğrusu bu sitenin elinde ciddibir güç var bu gücün unsurlarıda buraya iştirak eden bizleriz merkeze yakın yöneticiler eğer bizleri yönlendirse idi ciddi ses getirecek dolaylı olarakda bir çok merciee bitakım mesajlar verebilecek bir organizasyon düzenleyebilirdik ... Maalesef üzülerek söylüyorum ki bir kaç cılız yaşızşmanın ötesine geçemedi hiç bir şey biz antalya da geçtiğimiz kış 86 araç bir araya geldik maksat keyif almakdı ondan önce Toyota buluşmasında yaklaşık 60 araç bir araya geldi ve gene maksat keyif almaktı yakın tarihde şenlik yapıldı 1500 civarı katılım oldu ve maksat gene keyif alabilmekti.... Netice istendiğinde yeterince katılımcı ve organizatör olabiliyoruz oysaki bizler extrem bir sporla uğraşan yalnız başına yolda gezerken bile ilgi çeken merak uyandıran insanlarız bunu sadece keyif alma noktasında değil sosyal sorumluluk konularındada kullanmalıyız....
Evet bizler bu başlık ilk açıldığında bir şeyler yazdık dile getirdik ama gerisi site yönetiminin desteğiyle yönlenecekti...

Çok uzattım kusura bakmayın son bi sorum olacak size ve herkese Şenlikden haberiniz vardı değilmi????

bsayil' Alıntı:
sevgili Orhan abi sizinle tanışmıyoruz ama iyikötü ktılımcılığınızın farkındayım buna dayanarak abi diye hitap ettim kusur ise mazur görün

anlatmak istediğim mesele şu elimizde daha doğrusu bu sitenin elinde ciddibir güç var bu gücün unsurlarıda buraya iştirak eden bizleriz merkeze yakın yöneticiler eğer bizleri yönlendirse idi ciddi ses getirecek dolaylı olarakda bir çok merciee bitakım mesajlar verebilecek bir organizasyon düzenleyebilirdik ... Maalesef üzülerek söylüyorum ki bir kaç cılız yaşızşmanın ötesine geçemedi hiç bir şey biz antalya da geçtiğimiz kış 86 araç bir araya geldik maksat keyif almakdı ondan önce Toyota buluşmasında yaklaşık 60 araç bir araya geldi ve gene maksat keyif almaktı yakın tarihde şenlik yapıldı 1500 civarı katılım oldu ve maksat gene keyif alabilmekti.... Netice istendiğinde yeterince katılımcı ve organizatör olabiliyoruz oysaki bizler extrem bir sporla uğraşan yalnız başına yolda gezerken bile ilgi çeken merak uyandıran insanlarız bunu sadece keyif alma noktasında değil sosyal sorumluluk konularındada kullanmalıyız....
Evet bizler bu başlık ilk açıldığında bir şeyler yazdık dile getirdik ama gerisi site yönetiminin desteğiyle yönlenecekti...

Çok uzattım kusura bakmayın son bi sorum olacak size ve herkese Şenlikden haberiniz vardı değilmi????

sevgili dostum amacım seni kırmak değildi kıdıysamda özür dilerim , yazdıklarına katılıyorum, fakat en azından ben, festival sonrası sağlık sorunlarımız yüzünden siteye 2,3defa girebildim ondada atlamışım, emin ol bu konuyu atladığım için kendime kızıyorum ,Ankara otistik çocuklar etkinliğine ilk giden benim ,sanırım duyru geç yapıldı fakat geçte olsa haberi olan arkadaşlar heryere yazsaydı inan benim durumumda olan onlarca kişi haberdar olur katılım için gerekenden fazlasını yaparlardı diye düşünüyorum,
ayrıca kusura bakmak ne demek cevabın beni mutlu etti :smiley:
festivaldeydim evet, çünkü geçen sene üyeniz değildim ,anlatılanlardan ve sonradan inceleyince içimde ukte kalmıştı. inşallah başını ağrıtmamışımdır hoşçakal.

Orhan abi ;
Barboras'la aynı şeyleri düşünüyorum. Tepkim kişilere (özellikle sana) yönelik değil genel toplum bilinci beni rahatsız eden.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Orhan abi ;
Barboras'la aynı şeyleri düşünüyorum. Tepkim kişilere (özellikle sana) yönelik değil genel toplum bilinci beni rahatsız eden.

aslında hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz,istemedende olsa barboros beyi kırdım galiba kendimi ifade edemedim, festival görsellerinin arasına paris balayı fotoları konulabiliyorsa ,iki satır ortak hareket mesajı beni daha mutlu ederdi en azından,selamlar kendine iyi bak.
bu arada artık hepimiz evdeyiz, şükür sorun kalmadı :smiley:

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
aslında hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz,istemedende olsa barboros beyi kırdım galiba kendimi ifade edemedim, festival görsellerinin arasına paris balayı fotoları konulabiliyorsa ,iki satır ortak hareket mesajı beni daha mutlu ederdi en azından,selamlar kendine iyi bak.
bu arada artık hepimiz evdeyiz, şükür sorun kalmadı :smiley:

estafurullah orhan abi ben kırgınlık falan yaşamadım genel teğkimi dile getirdim ;D ;D ;D ;D

klavye bazen ortalığı karıştırabiliyor

bsayil' Alıntı:
estafurullah orhan abi ben kırgınlık falan yaşamadım genel teğkimi dile getirdim ;D ;D ;D ;D

klavye bazen ortalığı karıştırabiliyor

Çok sevindim :D biryerlerde karşılaşmak üzere .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR