yol' Alıntı:Arkadaşlar 11 Temmuz Pazar günü Ankara'dayız, bu kesin ve nettir. Sadece içeriğini ve detaylarını oluşturmaya çalışıyoruz. Katılabilecek arkadaşlarımız programlarını şimdiden yapabilirlerse seviniriz.
yol' Alıntı:Arkadaşlar herkese merhaba,
Nihayet festival yoğunluğunu kısmen de olsa atlatabildik, festival bitse de bürokrasisi bitmiyor Uzun süredir planladığımız Anıtkabir'de yapılacak tören için gerekli izinler alındı. Pazar günü saat 13:30'da Anıtkabir otoparkında buluşarak 14:00'de tören alanında yerimizi alıyoruz. Ayrıca Cumartesi günü Kırşehir'in Mucur ilçesinde yapılacak Seyfe Gölü Su Şenliklerine de katılıyoruz. Zamanı olanları her iki etkinliğimize de bekliyoruz. Detaylar için Zerrin hanımla (05326417532) iletişime geçebilirsiniz. Konu hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58702
Sağlıcakla...
ceranus' Alıntı:Kuş gözlemi ile birleştirildiği için böyle olduğunu sanmıyorum Cihan, 27 Haziranda yapılan duyuru 11 Temmuz'da Ankara'da Anıtkabir'de toplanacağı şeklinde idi ama son derece duyarlı olarak açılan konu başlığında duyuru yapıldıktan sonra aynı duyarlılık kalmadı, ben kuş gözlemi sonrasında 250 km. yol katederek Anıtkabir'de saat 13.50 de hazır olarak bulundum, ama sadece ben hazır olarak bulunuyordum.......
yavuz-çelikel' Alıntı:Sevgili Zerrin;
iİgili ziyareti yaparken kimler vardı, ilk baştaki coşku kayboldu neden katılım az oldu ?
cihanülker' Alıntı:zerrin konunun 27 haziranda duyrulması önemli değil ,önemli olan konunun başka bir konu ile birleştirilmesi , bu iş böyle olmazdı , istanbuldan ,ankaradan ,konyadan,antalyadan ,izmirden, sivastan aklıma şu anda gelmeyen bütün şehirlerle irtibata geçilip ,konvoylar halinde ankarada buluşulup anıtkabire gidilecekti , konu dağıtıldı,( seyfe gölü sonrasına bırakıldı ) böyle şehitler için ortak hareketmi olur , antalyadaki geziye bile 86 araç katılırken, hatta ankaradaki hafta sonu gezisine bile 15 araç katılırken , şehitler için ortak anıtkabir etkinliğine 2 araç katılması normalmi , bireysel değil ortak hareket etmek böyle olmaz , bence bu etkinlik tekrar bize yakışan şekilde tekrarlanmalı ,bütün arkadaşlarımız ve bu işe gönül veren insanlarla beraber .
yavuz-çelikel' Alıntı:Aklıma geldikçe afaganlar basıyor. Sevgili Tarık sana katılıyorum.Festivalde 1500 kişi bir araya geldiği söyleniyor. Böyle bir organizasyonda neden bir araya gelemedik.
Şahsım adına festivalede katılamadım, anıtkabir ziyaretinede işlerimden dolayı.
Beni rahatsız eden bu vurdum duymazlık , toplumun duyarsızlığı. Herşey saman alevi gibi parladı bitti. Bu olmamalı insanımız.
bsayil' Alıntı:sevgili yavuz sence bu organizasyona festival kadar özen gösterildimi dikkat çekildimi ben takip etmeme rağmen son dakkada farkettim ve sonunu tahmin ettiğim içinde uzaktan seyrettim
biz buraya yorum yazarken ilgili arkadaşların diğer gruplarlada kontak kurup şehirleri konvoylar halinde harekete geçirmelerini bekledik ama böyle bi çalışma olmadı
sence gereken yapıldıdamı kimse katılmadı ????????