Şehitler İçin Ortak Hareket?.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,206
Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?.

Seyfe Gölü Etkinliği dönüşünde Gezenbilir ailesini temsilen Ankara'da Anıtkabir ziyaretimizi gerçekleştirdik, Atamızın huzurunda saygı duruşunda bulunduk...

DSC00574.jpg

DSC00575.jpg

DSC00576.jpg

DSC00577.jpg

DSC00578.jpg

DSC00579.jpg

Etiketler

Sevgili Zerrin;
iİgili ziyareti yaparken kimler vardı, ilk baştaki coşku kayboldu neden katılım az oldu ?

aynen yavuz sana katılıyorum , şehitler için ortak hareket için en az 100-150 araba gidilecek yere ,tepkimizi belirtmek için tabiki ,ama olmamış böyle çok cılız olmuş , bu şekilde hedef amacından sapmış , beraber başka kulüpler ve dernekler ile hareket edilip bütün camia bir arada organize olunarak gidilebilirdi ama anladığım kadarı ile ( kuş gözlemi ile birleştirilince böyle olmuş ) artık başka tarihte yaparız inşallah

Kuş gözlemi ile birleştirildiği için böyle olduğunu sanmıyorum Cihan, 27 Haziranda yapılan duyuru 11 Temmuz'da Ankara'da Anıtkabir'de toplanacağı şeklinde idi ama son derece duyarlı olarak açılan konu başlığında duyuru yapıldıktan sonra aynı duyarlılık kalmadı, ben kuş gözlemi sonrasında 250 km. yol katederek Anıtkabir'de saat 13.50 de hazır olarak bulundum, ama sadece ben hazır olarak bulunuyordum.......

yol' Alıntı:
Arkadaşlar 11 Temmuz Pazar günü Ankara'dayız, bu kesin ve nettir. Sadece içeriğini ve detaylarını oluşturmaya çalışıyoruz. Katılabilecek arkadaşlarımız programlarını şimdiden yapabilirlerse seviniriz.

yol' Alıntı:
Arkadaşlar herkese merhaba,

Nihayet festival yoğunluğunu kısmen de olsa atlatabildik, festival bitse de bürokrasisi bitmiyor :smiley: Uzun süredir planladığımız Anıtkabir'de yapılacak tören için gerekli izinler alındı. Pazar günü saat 13:30'da Anıtkabir otoparkında buluşarak 14:00'de tören alanında yerimizi alıyoruz. Ayrıca Cumartesi günü Kırşehir'in Mucur ilçesinde yapılacak Seyfe Gölü Su Şenliklerine de katılıyoruz. Zamanı olanları her iki etkinliğimize de bekliyoruz. Detaylar için Zerrin hanımla (05326417532) iletişime geçebilirsiniz. Konu hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58702

Sağlıcakla...

ceranus' Alıntı:
Kuş gözlemi ile birleştirildiği için böyle olduğunu sanmıyorum Cihan, 27 Haziranda yapılan duyuru 11 Temmuz'da Ankara'da Anıtkabir'de toplanacağı şeklinde idi ama son derece duyarlı olarak açılan konu başlığında duyuru yapıldıktan sonra aynı duyarlılık kalmadı, ben kuş gözlemi sonrasında 250 km. yol katederek Anıtkabir'de saat 13.50 de hazır olarak bulundum, ama sadece ben hazır olarak bulunuyordum.......

zerrin konunun 27 haziranda duyrulması önemli değil ,önemli olan konunun başka bir konu ile birleştirilmesi , bu iş böyle olmazdı , istanbuldan ,ankaradan ,konyadan,antalyadan ,izmirden, sivastan aklıma şu anda gelmeyen bütün şehirlerle irtibata geçilip ,konvoylar halinde ankarada buluşulup anıtkabire gidilecekti , konu dağıtıldı,( seyfe gölü sonrasına bırakıldı ) böyle şehitler için ortak hareketmi olur , antalyadaki geziye bile 86 araç katılırken, hatta ankaradaki hafta sonu gezisine bile 15 araç katılırken , şehitler için ortak anıtkabir etkinliğine 2 araç katılması normalmi , bireysel değil ortak hareket etmek böyle olmaz , bence bu etkinlik tekrar bize yakışan şekilde tekrarlanmalı ,bütün arkadaşlarımız ve bu işe gönül veren insanlarla beraber .

Yavuzcuğum merhaba, nedenini hiç bilemiyorum ancak sadece ben vardım maalesef...Üstelik 250 km. yol tam da zamanında yaparak yetiştim Anıtkabir'e, bir başıma olacağımı hiç düşünmüyordum...Bir başıma da olsam kocaman bir yürek olarak Atamızın huzurunda olmanın verdiği gururu yaşadım...

yavuz-çelikel' Alıntı:
Sevgili Zerrin;
iİgili ziyareti yaparken kimler vardı, ilk baştaki coşku kayboldu neden katılım az oldu ?

cihan abiye katılıyorum, o taraf gidilmişken anıtkabirede uğrayalım şekline döndü biraz , ve amacından saptı, buna bir diğer etkende şehit haberleri ilk geldiğinde çok hararetlenen insanlar birkaç hafta geçince normal hayat koşuşturmasında unutuyorlar veya ilk tepkilerinin yoğunluğu kalmıyor. Sanırım bu mevzununda tam festival ahzılığı dönemine gelmesi nedneiyle yönetimde festival organizasyonu ile çok meşkuldü ve dolayısı ile sadece buna kanalize olamadı. Gündemde 3. sırada olunca bu mevzu katılımda olmadı, zaten bu konuda bişey yapılıcaksa tek konunun bu olması lazım. Ama bu konularda basında ses getirmek istiyorsan, o hafta içinde yapman lazım, şimdi anıtkabire 100 arabada gitsen hiçbir haber bülteninde yeralmazsın, ama o hafta yapsan hepsinde çıkarsın. Malesef tüketim toplumu herşeyi hızlı tüketip hızlı unutuyor.

Cihan neden hala konunun bir başka etkinlik ile birleştirilmesine takıldığını anlamıyorum, Seyfe Gölü etkinliğine giden bendim ve ben 250 km. yol yaparak yetiştim, Anıtkabir'e gelecek kişiler Seyfe'de değillerdi, duyuru bu konu içinde de yapıldı gördüğün gibi, burada takılmak gereken konu duyarlılık olmalı, öncelik sadece sözle duyarlı olunmadığı, eyleminde buna eşlik etmesi gerektiği şeklinde olmalı. Konunun etkinliğe katılımının olmamasının başka yöne çekilmesine karşıyım..

cihanülker' Alıntı:
zerrin konunun 27 haziranda duyrulması önemli değil ,önemli olan konunun başka bir konu ile birleştirilmesi , bu iş böyle olmazdı , istanbuldan ,ankaradan ,konyadan,antalyadan ,izmirden, sivastan aklıma şu anda gelmeyen bütün şehirlerle irtibata geçilip ,konvoylar halinde ankarada buluşulup anıtkabire gidilecekti , konu dağıtıldı,( seyfe gölü sonrasına bırakıldı ) böyle şehitler için ortak hareketmi olur , antalyadaki geziye bile 86 araç katılırken, hatta ankaradaki hafta sonu gezisine bile 15 araç katılırken , şehitler için ortak anıtkabir etkinliğine 2 araç katılması normalmi , bireysel değil ortak hareket etmek böyle olmaz , bence bu etkinlik tekrar bize yakışan şekilde tekrarlanmalı ,bütün arkadaşlarımız ve bu işe gönül veren insanlarla beraber .

??? :mad: ??? valla ne diyeceğimi bilemiyorum gezmeye eğlenmeye uça uça gider herkes ama bu etkinlikte neden böyle olmuş anlam veremedim :mad: :mad: terörü şidetle lanetliyorum sizlerden baya uzaktayım belki düzenlenecek etkinliklere her zaman katılamayabilirim ama sonuna kadar tüm yüreğimle sizlerleyim hele söz konusu vatan ise elimden gelen ne varsa sonuna kadar kullanırım bu başlığı az önce gördüm ve hemen baktım ama son sayfada sadece zerrin hanımın katıldığını anladım ve bir gezenbilir üyesi olarak çok üzüldüm inşallah yönetim daha organize birşey yapar ve bizlerde destekler ses getirecek bir eylem yaparız.
HER ŞEY VATAN İÇİN

Aylardır uyku nedir bilmez bu gözler oğul,
Bir günlükmüş , meğer söylenen sözler,
Bir günlükmüş, ardından toplanan kalabalık,
Bir namazlıkmış meğer saltanatın…

Şükür ki şehitsin, şükür ki cennettesin…
Tesellim bu oğul, bulutların üstündesin…

Aylardır konuşmaz olmuş, susmuş bu dil oğul,
Nice ana kuzusu şehit oldu, senden sonra,
Nice yürekler yandı, nice ocaklar,
Yine yanan yalnız biz olduk oğul,
Bizse unutulduk…

Şükür ki şehitsin, şükür ki cennettesin…
Tesellim bu oğul, bulutların üstündesin…

terrlanetliyoruzad9.jpg

Bu organizasyonda Zerrin seni yüreğin için kutluyorum.
Ancak başta kendim ,sonra yönetim , ve diğer arkadaşlarımıda ayıplıyorum. Cihan'a ve diğer görüş belirten arkadaşlarıma katılıyorum.Yazık bize.

Aklıma geldikçe afaganlar basıyor. Sevgili Tarık sana katılıyorum.Festivalde 1500 kişi bir araya geldiği söyleniyor. Böyle bir organizasyonda neden bir araya gelemedik.
Şahsım adına festivalede , anıtkabir ziyaretinede katılamadım işlerimden dolayı.

Beni rahatsız eden bu vurdum duymazlık , toplumun duyarsızlığı. Herşey saman alevi gibi parladı bitti. Bu olmamalı insanımız.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Aklıma geldikçe afaganlar basıyor. Sevgili Tarık sana katılıyorum.Festivalde 1500 kişi bir araya geldiği söyleniyor. Böyle bir organizasyonda neden bir araya gelemedik.
Şahsım adına festivalede katılamadım, anıtkabir ziyaretinede işlerimden dolayı.

Beni rahatsız eden bu vurdum duymazlık , toplumun duyarsızlığı. Herşey saman alevi gibi parladı bitti. Bu olmamalı insanımız.

sevgili yavuz sence bu organizasyona festival kadar özen gösterildimi dikkat çekildimi ben takip etmeme rağmen son dakkada farkettim ve sonunu tahmin ettiğim içinde uzaktan seyrettim

biz buraya yorum yazarken ilgili arkadaşların diğer gruplarlada kontak kurup şehirleri konvoylar halinde harekete geçirmelerini bekledik ama böyle bi çalışma olmadı

sence gereken yapıldıdamı kimse katılmadı ????????

Sayın ceranus sizi tebrik ediyorum tek başınada olsanız ziyareti gerçekleştirmişsiniz ama bu konuyla ilgili yorum yaparken hedefimiz bireysel değil kitlesel bir faaliyetti baım yayın kuruluşlarınında iştiraki olacak bir organizasyondu

bsayil' Alıntı:
sevgili yavuz sence bu organizasyona festival kadar özen gösterildimi dikkat çekildimi ben takip etmeme rağmen son dakkada farkettim ve sonunu tahmin ettiğim içinde uzaktan seyrettim

biz buraya yorum yazarken ilgili arkadaşların diğer gruplarlada kontak kurup şehirleri konvoylar halinde harekete geçirmelerini bekledik ama böyle bi çalışma olmadı

sence gereken yapıldıdamı kimse katılmadı ????????

aynen katılıyorum babaros bey.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.