Şehitler İçin Ortak Hareket?.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,306
Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?.

sabahtan beri forumdayım acaba bu konu ne zaman açılacak diye bekliyorum.benim bazı konulardaki sert tavrım dolayısıyla ben açmadım böyle bir başlık ve birinin açmasını bekledim.peki ankaraya veya nereye olursa olsun gidecek ve katılıcak arkadaşlarımızın maddi yardım yapma işine gelince düşünceleri ne olur acaba merak ediyorum.birçok şehit ailesi orta halli veya fakir.devlet sadece ilk günlerde yanlarında sonrası malum.onun yerine şöyle adam gibi meblağda bir para toplansa olmazmı acaba.bir kişi en az 100 tl lik akaryakıt yakar ve diğer masraflarla en az 250 tl harcar.hadi yardım kampanyası düzenleyelim ve bunu kamuoyuyla paylaşıp o ailelerin kısmen de olsa ihtiyaçlarını giderelim.olmazmı :'( (ben imkanlarım ölçüsünde yardıma hazırım)

Etiketler

bahcivankurt' Alıntı:
sabahtan beri forumdayım acaba bu konu ne zaman açılacak diye bekliyorum.benim bazı konulardaki sert tavrım dolayısıyla ben açmadım böyle bir başlık ve birinin açmasını bekledim.peki ankaraya veya nereye olursa olsun gidecek ve katılıcak arkadaşlarımızın maddi yardım yapma işine gelince düşünceleri ne olur acaba merak ediyorum.birçok şehit ailesi orta halli veya fakir.devlet sadece ilk günlerde yanlarında sonrası malum.onun yerine şöyle adam gibi meblağda bir para toplansa olmazmı acaba.bir kişi en az 100 tl lik akaryakıt yakar ve diğer masraflarla en az 250 tl harcar.hadi yardım kampanyası düzenleyelim ve bunu kamuoyuyla paylaşıp o ailelerin kısmen de olsa ihtiyaçlarını giderelim.olmazmı :'( (ben imkanlarım ölçüsünde yardıma hazırım)

Gerekirse onuda yaparız ama ben askerdeyken bizzat şehit ve gazi aileleri işlerine bakan kısıma yakındım, ihmal edildiklerini hiç görmedim. Kira, maddi yardım, iş imkanları hepsiyle tugay ilgileniyordu. Maddi yardımdan çok bu olayı hala hafife alan ve gereken askeri ve siyasi tedbirleri hala almayanlara karşı bir hareket yapmalıyız.

bence maddi yardım yapılabilecek en kolay şey ses getirmeme ihtimalide çok yüksek tabiki yapalaım elimizden geldiğince

ama toplu harelet etme fikrinden vazgeçmeyelim

bahcivankurt' Alıntı:
kürşad bey belki daha önceleri yazdıklarımı okuduz belki dikkat etmediniz ama ben malulen emkli olmuş bir astsubayım ve şunu çok iyi biliyorum ki bu ülkenin rafh seviyesinin yükselmesini istemiyorlar.hem asker kanadında hemde siyasi kanatta büyük çıkar çatışmaları var.bu arada olan halkıma oluyor.neyse en iyisi ben yine susayım.herkes gerçekten ama gerçekten bunun bitmesini istiyorsa üzerine düşeni fazlasıyla yapmalı ama şunu çok iyi bilsinler ki gerçek kürtler bu vatanın bölünmesini istemiyor onlarda en az bizler kadar üzülüyorlar.sadece onların adını kullanarak eylem yapanları içime sindiremiyorum.üç beş çapulcu diye söyleniyor ama değiller.arkalarındaki destek çok büyük maalesef.askeriyenbin içinde bile destekçileri var.

şu an bunları konuşma zamanı değil benim için, şu an sadece yapabileceklerimi yapma zamanı. Ama herşeyin zamanı gelicek

özay bey biraz sakin olup , gidip bir elinizi yüzünüzü yıkasanız ve bu başlık açılma amacı doğrultusunda ilerlese hepimiz için iyi olucak. yoksa sadece sizin konuştuğunuz bir başlık haline gelicek. Yazdıklarınızı hepimiz biliyoruz , ama şu an derdimiz bunları tartışmak yerine bişeyler yapmak. Lütfen buna izin verin

Maddi manevi her zaman şehit ayillerimizin yanındayız halkımızın bu olaylara duyarsız kalması somut hareket etmemesi beni ve benim gibi düşünenleri derinden yıkıyor. Bazı olaylarda dünyayı ayaga kaldırmaya calışırken kendi canlarımızın birer birer hayince kalleşce şehit edilmelerine neden bu halk duyarsız kalıyor arabamda siyah kurdele asılı kendimce isyan ediyorum sessiz sesimi birileri belki duyar benim gibi sesiz sesler bir arada somut bir hareket oluşturur ve sonunda duyulmak istenmeyen O cıglık birilerinin kulaklarını tırmalar

bahcivankurt' Alıntı:
ben zaten yüreğini ortaya koyacak kişileri arıyorum maalesef boş konuşan insan sayısında ülkemizde enflasyon var

hafta içi toplantı yapılır tüm Türkiyede gücü yeten yüreği yeten listeye adını yazar yola koyulur neticesini hep beraber görürüz

yöneticiler birşeyler düşünüp bir başlık açsın bizde uyarız, gezenbilir festival programındada şehitlerimizle ilgili saygı duruşu ve yardım toplanması gibi bişeyler yapılmalı

Arkadaşlar böyle bir girişimde bulunmanız ne kadar güzel bir şey keşke daha önceden olsaydı biz hep sayılara takılıyoruz halbuki hergün bir kaç vatan evladı şehit düşmektedir, bende astsubayım diyarbakırda görev yapmaktayım belki Ankaraya gelemem ama açılacak olan yardım için imkanım doğrultusunda destek verebilirim toplanacak yardımlar Gezenbilir sitesi adına Mehmetçik vakfına bağışlanabilir diye düşünüyorum ama site yöneticilerimiz daha iyi bilirler.(EĞER RAHAT UYUYABİLİYORSAK BUNU ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ) hepsini rahmetle anıyorum şehit ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

bende bugün şehit cenazesindeydim uzman çavuş ömer kara nın evet ankara anıtkabir fikri tam isbet çukurova dan (tarsus) bizlerde rahatça ulaşabiliriz yapılacak bu etkinliğe iki elim kanda olsa katılırım henüz bir off road aracım olmadı daha ama emektar e30 umla satılmazssa o güne kadar zaten satılırsa niva alacam onunla katılırım ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM konu başlığını açan ve destekleyen tüm arkadaşlara teşekür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.