Şehitler İçin Ortak Hareket?.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,326
Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?.

mert abi gercekden saygı duydum bugun sana cok teşekkürler böyle bir başlık actığın için... Şehitlerimiz saygı ile rahmet ile anıyorum ve içim kan ağlıyor her şehit haberinde içim yanıyor...
Ankara herkezin katılımı acısından bence de mantıklı ilk şehitlik aklıma geldi ama katılım acısından ve atamızı da ziyaret acısından Ankaraya gidelim ama herkezin fikrine saygım var.

Yardım içinde benim aklıma bir fikir geldi.
Yetkili kimler ise konusalım siteden maddi imkanı olan arkadaşlar gönülü olarak şehit çocuklarına eğitim bursu versin. Çünkü bu ülkenin bence en çok eğitime ihtiyacı var bugün insanlar kandırılıp dağlara cıkartılıyor orada beyinleri yıkanıp kendi vatanının askerini vuracak hale getirilebiliyorsa bunun bir sebebinin de eğitim eksikliği olduğunu düşünüyorum.
Bunun için okumak isteyen ama imkanları az olan ve çalışmak zorunda kalıp okuyamıyan binlerce cocuk var, hani belki site yönetimi organize edilebilir ve bu imkan o cocuklara saglıyabiliriz. Ama yine de sizler bilirsiniz. Benim ki sadece aklıma gelen bir öneri

Etiketler

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim... bu sayfayı artık bu akşam isyan ettiğim için açtım.... lanet olsun dedim sizin gibi yöneticilere, siyasetçilere....

evet ben bu başlığın peşini bırakmayacağım.. yarın ilk işim derneğe gideceğim... ve yapılması gerekenleri yöneticilerle konuşacağım. sedat abiyle (yol) mesajlaştık.. kesin olarak anıtkabire bir gezi düzenleyeceğiz... türkiyenin her yerinden.. ister arabayla, ,ister motosikletle, ister otobüsle, ister trenle... tüm gezenbiliri toplayacağız... ve bu sesimizi herkese duyurmak içinde ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız... gazete tv radyo...

ve evet yardım kampnaysıda süper bir fikir.. derneğin bu tip bir konuda kanunlar çerçevesinde bir engeli yoksa, bunuda organize edelim mutlaka... bu sayafaya gelen herkes birşeyler önersin..

VE BU VATANIN EVLATLARI OLARAK BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYALIM....

Arkadaşlar konuyla ilgili yarın akşam dernek merkezinde ön toplantı yapacağız fakat derneğimiz üzerinden şehit aileleri için maddi yardım toplamak, hali hazırda şehit yakınlarına hizmet için kurulu olan köklü derneklere saygısızlık olur. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve TSK Mehmetçik Vakfı'na dilediğiniz zaman yapabileceğiniz her türlü yardımı yapabilirsiniz zaten. Her iki kurum da "Şehit Varislerine Yardım Yapan Vakıf ve Kurumlar"dır.

http://www.mehmetcik.org.tr

http://www.sehitgazider.org.tr/contact.asp

İyi geceler.
Bağıştan ziyade, ses getirecek (Basında Yer Alacak) etkinlik daha önemli. Arkadaşların önerdiği gibi, Anıtkabir/Çanakkale Şehitlikleri ziyareti bence iyi olur. Bu konuda belirlenen proğram ne olursa olsun katılmaya hazırım. Selamlar.

Merhaba arkadaşlar,
Şehitlerimizin yakınları tv kameralarına şunu söylüyorlar <<VATAN SAĞOLSUN>> çok doğruda bu şehit olan ailelerimizin maddi durumları belli acaba hangisinin işi aşı var bekledikleri vatanda.
Bu toprakları beklerken yıllardır şehit olanlara bakın kimler var gariban aile çocukları.Şehitlik kutsal kutsalda acaba onların yani siyasilerin çocuklarının veya ailelerinin bu kutsal şeye ihtiyaçları yokmu hep dedikleri şahadet şerbeti içmeye hiç ihtiyaçları yokmu.Sahte çürük raporu alıp yangelip yatanların bu şerbete ihtiyacı yokmu.
Bilmem kimin neyin oğlu denizde yabancı bandıralı yelkenli tekneyle yanında 10 tane hırsızın çocuğu ve okadarda kadınla kızla gezecek ben ve benimgibilerin çocukları bu memleketi bekliyecek.Yok öyle üç köfte.Bu halk birgün bu hasabı sormalı ama sandıkta ama eylemle meydanda.Şehit ailesi gecekonduda yaşayacak malını kolladığı vergi yüzsüzü hırsızın oğlu havuzlu villada rezidansta.
Şehitleri nekadar sahiplendikleri korudukları belli oldu ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ ne artık para verip gireceğiz.Yani dedelerimizin mezarlarını ziyaretimizi yasakladılar.Kimlermi dedeleri şehit olmayanlar.Kısaca şehitliklere gitmeyi yasakladılar, bir sonraki adım göreceksiniz ANITKABİR'i ziyarete kapatacaklar.
Kalın sağlıcakla.

günaydın arkadaşlar,

bütün illerde eş zamanlı konvoy da oluşturula bilinir.mesela İstanbul da Taksime gidilir diğer illerde de yapılabilinir ve sonra tüm katılımcılarla Ankara da Anıtkabir veya Çanakkale de Çanakkale Şehitliğine tek vücut olarak gidile bilinir. ses getirmesi açısından.

Herkese selamlar
Düşünüyorum son günlerde artan terör olaylarını ; ve kaybettiğimiz onca şehidimizi yazık değilmi bu ana kuzularını sağa salim devlete emanet ediyoruz, vatan görevini yapsın bizde rahat uykumuzu uyuyalım diye birde bakıyosun 3 gün sonra şehadet haberi geliyor.Dünyanın 4. büyük ordusu bir avuç çapulcu karşısında çaresiz mi kalıyor?
Bence eylem yapmak için bir adres arıyorsak bu meclisin veya genel kurmayın önü olmalı bu işin mantıklı bir açıklaması olmalı biz kendi vatan topralkalrında bu kadar kayıp vermemeliydik.
Amerike Irak ta Afganistan da kendi toprakalrında olmamalarına rağmen bizim kadar kayıp vermediler.

Evet arkadaşlar yüzlerce araç toplanabiliriz ses getirmesini düşündüğümüz eylemin hangi kurum'da ses getirmesi gerekiyor ise iyi karar verip doğru adresi seçmeliyiz. bu eylemı sonuna kadar destekliyorum

( Bir gazetedeki ufak bi metni olduğu gibi aktarıyorum - '' 15 haziran gecesi şırnak uludere'deki çatışmada şehit olan uzman çavuş mehmet tez'in acılı babası rasim tez, kendisine
telefon açan oğlunun; '' baba teröristleri ablukaya aldık ama ateş ettirmıyorlar'' ??

Hepsi evladımız, hepsi kanımız... Düşünülen eylemin amacına ulaşabilmesi için mantıklı ve sağduyulu hareketle, yetkili makamlara bildirilerek planması amacına ulaşabilmesi için oldukça önemli.. 29 ekimlerde yaptığımız kortej gibi her ilde ortak ve aynı anda başlayacak bir gösteri ve aynı anda heryerden gelen araçlarla Ankara da bir gösteri....
Meclis önüne de kimseyi yaklaştırmazlar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR