Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,320
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

vwcaravelle' Alıntı:
yada bu aracı alıp soyup soğana çevirsek motorunu,farını stopunu şamzıman vs yedek parçalarınıda satsak içinide başka bir araca taksak nasıl olur yasalmı olursa gerçekten süper birşey olur ;D :D

Karavan fareleri iş başında. :D :D

Etiketler

kaya75' Alıntı:
orjinalse iç malzemesi ve tavanı o kadar eder alnııp parçalanması yasal mı acaba?

Amcayı havalara sokmayın. Takip ediliyoruz biliyorsunuz. ;) Ayrıca gerçekten o kadar abartılacak bir durum yok. Yeni yaptırılsa mümkündür ama içindekilerin turşusu çıkmış da olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-paris-hiltonun-icinde-yattigi-karavan-41018579/detay/

Her şey iyi hoş lakin şu satırların gizemini çözemedim... :D

"PARİS HİLTON FİLM ÇEKİMİ İÇİN TÜRKİYEYE GELDİĞİNDE GELDİĞİNDE BU KARAVANDA KALMIŞTIR.PARİS HİLTONUN KARAVAN İÇERİSİNDE KAPADOKYADA ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARINI BURADA YAYINLAMIYORUZ.ALICIYA ÖZEL İSTENİRSE HEDİYE OLARAK VERİLECEKTİR."

Teknolojik gelişmeyi benden iyi bilirsin ya; motorkaravana gizli kamera yerleştirmiş olmasınlar?... :D

Cavid Sezen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-basoglu-2005-model-bakimli-ruhsatli-ve-plakali-cekme-karavan-47470729/detay/

Çekme Karavan kullanan arkadaşların görüşlerini bekliyorum :
- 985 kg yazılmış. Gerçek ağırlığı nedir?
- Alım-satım ve ruhsat çıkarmak kaç liraya mal olur. Vergi yok diye biliyorum. TÜV 2 yılda bir mi?
- Aks ön tarafa daha yakın görünüyor. Kamping şartlarında arkasının yere sürtme olasılığı var mı?

ankirali' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-basoglu-2005-model-bakimli-ruhsatli-ve-plakali-cekme-karavan-47470729/detay/

Çekme Karavan kullanan arkadaşların görüşlerini bekliyorum :
- 985 kg yazılmış. Gerçek ağırlığı nedir?
- Alım-satım ve ruhsat çıkarmak kaç liraya mal olur. Vergi yok diye biliyorum. TÜV 2 yılda bir mi?
- Aks ön tarafa daha yakın görünüyor. Kamping şartlarında arkasının yere sürtme olasılığı var mı?

bu araç özelliklerine ve modeline göre bana makul geldi.imkanım olsa kaçırmazdım .. :-\

Yanliz yazildigi kadar agirsa bunu guvenli bir sekilde cekmek icin diri ve kuvvetli bir arac gerekli.

Arkadaşlar,sahibinden com sitesinde 48153130 numaralı ilan la satılan araç orijinal ve tertemiz REİMO yapımı.Bakmanızı öneririm.

sprinter 4x4 camper olabilecek bir araçmı ? yaklaşık olarak ducato ile ölçüleri aynı bikaç cm daha uzun 3-4 cm daha dar, makul fiyata düşerse bence kaçırılmaması gereken bir araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-4x4-mercedes-sprinter-2001-model-413-cdi-48551086/detay/

Mercedes sprinter motor 2200cc, 95 hp, en: 173cm, boy: 326cm, yükseklik: 184cm..aracın enine yatak sığmaz, boyuna yatak yapılsa yanına banyo sığmaz, olabileceği en fazla 2 kişi büyük, 1 kişi 13-15 yaşında çocuk, toplam 3 kişilik...

atilla abi ilgilendiğin için teşekkürler.senin camper planı buna uymazmı ?ducatonun ölçüleri nedir ? teşekkürler

Bu araçlardan Ankaradan 2 karavansever dost aldı ve karavan yapıyor,bu arabalar telekomdan ihale ile satıldı 4x4 özelliği en belirgin özelliği,Yakup (2.Yakup) abi bu araçları çok inceledi bir çoğu harap durumda çok masraf açmışlar alan kişilerin başına dikkat etmek lazım.

evet biraz masraflı görünüyordu ancak bu ilanda sahibi herşeyini yaptığını masrafsız olduğunu söylemiş.bir ara bu araç 28.000 den yazılımıştı internete ,pazarlıkla falan 28 binden aşağı alınmıştır diye düşünüyorum.saygılar

vwcaravelle, Ducatonun ölçüleri, boy:336cm, en:182cm, yükseklik:184cm...Benim plan bu araca uymaz..

O fiyatlara şahane 15 m3 ler alınır ki, üstüne de ciddi para artar...

Bursadan Krvn nickli forum katılımcısı ablamız bu araçtan aldı, gördüm inceledim...

4x4 delisi bir kişi olmama rağmen kendi adıma bu derece yüksek rakamlara o araçlardan almam, fiyatında ötesinde dar olması benim için ciddi handikap.

Şu saatten sonra eğer karavan yapılacaksa, en optimum seçeneğin 15/17 m3 PSA-Fiat olduğunu düşünen gruptanım.

Not: Bu görüşlerim tamamen kişiseldir, başkalarının doğruları elbet farklı olacaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR