orsaalabanda
Zirve
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Bu J9 iki yıl önce 18.000 TL.'na satılıktı... Şu andaki sahibinin kaça aldığını ve ne masraf yaptığını bilmiyorum ama iyi kar istediği ortada
Kişisel planlara fazlaca karışmak istemem ama Hakan krediyle araç alacaksa acil durumda fazlaca değer kaybetmeden kolayca elinden çıkarabileceği bir araç edinmesinde fayda var. Bu nedenle çıplak araç alıp yatırım yapması mantıklı değil. Bahsi geçen Reimo tavan araç olsaydı sıkıştığı anda değer kaybetmeden elinden çıkarabilirdi. Bu tür avantajlı araçları kovalamalısın Hakan. Kısmet değilmiş... Ama bir fırsat daha çıkar mutlaka. Zaten hepimiz takipteyiz.
erdenbay' Alıntı:Satılık ilanlarda gördüğüm fotoğrafsız ilanlara çok kızıyorum.
Onbinlerce lira istenen karavanların, önce ne olduğunu görmeden nasıl fikir sahibi olunur ki?
Ama alttaki ilandaki arkadaşa helal olsun.
Karavanda ayakta durulabilir mi? Yatağa 2 yetişkin sığar mı? Masada kaç kişi rahat yemek yiyebilir? Buzdolabı nasıl bir şey?
Hepsini ispatlı ve görsel olarak kanıtlamış ve ilanlamış... Fiyatına da, bu özel reklam buluşunun parasını da katmış hani
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-karabukte-ilk-benzersiz-36642249/detay
Bu J9 iki yıl önce 18.000 TL.'na satılıktı... Şu andaki sahibinin kaça aldığını ve ne masraf yaptığını bilmiyorum ama iyi kar istediği ortada
Kişisel planlara fazlaca karışmak istemem ama Hakan krediyle araç alacaksa acil durumda fazlaca değer kaybetmeden kolayca elinden çıkarabileceği bir araç edinmesinde fayda var. Bu nedenle çıplak araç alıp yatırım yapması mantıklı değil. Bahsi geçen Reimo tavan araç olsaydı sıkıştığı anda değer kaybetmeden elinden çıkarabilirdi. Bu tür avantajlı araçları kovalamalısın Hakan. Kısmet değilmiş... Ama bir fırsat daha çıkar mutlaka. Zaten hepimiz takipteyiz.