Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,238
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

erdenbay' Alıntı:
Satılık ilanlarda gördüğüm fotoğrafsız ilanlara çok kızıyorum.

Onbinlerce lira istenen karavanların, önce ne olduğunu görmeden nasıl fikir sahibi olunur ki?

Ama alttaki ilandaki arkadaşa helal olsun.
Karavanda ayakta durulabilir mi? Yatağa 2 yetişkin sığar mı? Masada kaç kişi rahat yemek yiyebilir? Buzdolabı nasıl bir şey?

Hepsini ispatlı ve görsel olarak kanıtlamış ve ilanlamış... :D Fiyatına da, bu özel reklam buluşunun parasını da katmış hani :D :D :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-karabukte-ilk-benzersiz-36642249/detay

dikkatlı bakınız 2 yetişkin değil 3 yetişkin kalıyor yatakta

Etiketler

ADNANILGAZ' Alıntı:
Araçta duş ve lavabo kabini var ancak tuvaleti porta potti. Dıştan kasetli bir tuvaleti tercih ederdim.Ancak siz yat tipi tuvalete olumsuz dediniz. Nedenini öğrenirsem çok sevinirim.
Sn.ADNANILGAZ,
Yat tipi tuvaletler DUŞ ve TUVALET bölümümüzde detaylı tartışıldı oradanda bilgi sahibi olabilirsiniz, kısaca atık tankı doğaya deşarj edildiğinden ayrıca kamp alanlarında deşarj
edilemeyeceğinden kullanım olarak bana göre uygun değildir.
Tuvalet olarak ilerde THETFORT dıştan kasetli tuvalet yaptırabilirsiniz yaklaşık fiyatı 700 Euro+Montaj fiyatı ile sorunu çözersiniz.
Buzdolabının markası önemli zira 220V buzdolaplarına sonradan takılan 12V kompresör ile elde edilen buzdolapları ile orjinal 12-220 V kompresörlü buzdolabı fiyatları çok farklı eğer
aracın gerçek ederini arıyorsanız bu detaylarla fiyatın uygun olup olmadığına karar verilebilir.
Daha önceki karavanım olan Ducato 1997 İveco motor 109 hp 2.5 TD ile 10 litre/100 km ile kullandım. PSA gurubu araçların yakıt tüketimi konusunda bilgim yok ancak
kullanan arkadaşlar umarım paylaşır.
Levent

vwcaravelle' Alıntı:
dikkatlı bakınız 2 yetişkin değil 3 yetişkin kalıyor yatakta

Hakikaten 3 kişi yatıyormuş. Helal olsun. Diğerinin elinden 3. yü göremedim.

O zaman istendiği fiyata yaklaşıyor bu karavan :D
Selamlar...

Satılık yada Devren Kiralık Topik... :D

Not: 11 gündür boş kalmış bu topik... Herkes karavanını mı buldu yoksa artık alınacak araç mı kalmadı çözemedim... :-\

Anlaşılan araç galeride...
Sağlam bir pazarlıkla fiyat ciddi düşürülebilirse vede karavan kısmı idare eder düzeydeyse dikkate alınabilecek bir araç gibi görünüyor...

Not: Topik boş kalmasın diye anca bu ilanı bulabildim... ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-orjinal-27-bin-km-ilk-sahibi-sifir-gibi-karavan-ruhsatli-42836112/detay

taiga' Alıntı:
Anlaşılan araç galeride...
Sağlam bir pazarlıkla fiyat ciddi düşürülebilirse vede karavan kısmı idare eder düzeydeyse dikkate alınabilecek bir araç gibi görünüyor...

Not: Topik boş kalmasın diye anca bu ilanı bulabildim... ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-orjinal-27-bin-km-ilk-sahibi-sifir-gibi-karavan-ruhsatli-42836112/detay

karavan kısmı bitik vaziyette gibi,resimler öyle söylüyor
:smiley:

Kuzineli odun sobası da var.. Tam Bülent'e göreymiş aslında... :smiley:

Ya gerçekten çok şaşırsım birde boru kısmınıda geliştirmiş bu arkadaş hiç mi sert fren yapmaz,tebrik ediyorum.

İlk kampımızda sana bir süprizim olacak Orsa bey,akşam yemeği için kimseye söz verme :D

mayıstosböce' Alıntı:
Ya gerçekten çok şaşırsım birde boru kısmınıda geliştirmiş bu arkadaş hiç mi sert fren yapmaz,tebrik ediyorum.

İlk kampımızda sana bir süprizim olacak Orsa bey,akşam yemeği için kimseye söz verme :D

Kuzine ile bağlantısını kurmalı mıyım bu mesajın? Yahu bari özelden yazsaydın şimdi istihkakım azalacak... :( Mesajı silsem mi hemen diye düşündüm bir an ;D

orsaalabanda' Alıntı:
Kuzine ile bağlantısını kurmalı mıyım bu mesajın? Yahu bari özelden yazsaydın şimdi istihkakım azalacak... :( Mesajı silsem mi hemen diye düşündüm bir an ;D

mesajı okuyanlar olmustur
:smiley:

orsaalabanda' Alıntı:

Hop hop ben de soz vermiyorum kimseye. :D

sahibinden.com da dolaşırken bu iki arkadaşa rastladım, ikisi de defender 130 4x4 üzerine yapılmış, biri birinin iki katı fiyata, bu arada aynı arabaların karavansız halleri 10.000 lira civarı bulunabiliyor... hal böyle olunca maksat konuyu canlandırmak olsun :smiley: hadi bakalımdostlar, özellikle de off road karavancıları yorumları alalım...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-bundan-sonra-gidebildiginiz-her-yer-eviniz/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-4x4-land-rover-mobil-karavan-37052038/detay

fiyatları dışında iki araç da benim beynimin zihni sinir proceleri merkezini gıdıklamayı başardı :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR