Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,226
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-moto-karavan-41316376/detay

En cok tuvaleti hosuma gitti. ;D

Etiketler

nasah' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-moto-karavan-41316376/detay

En cok tuvaleti hosuma gitti. ;D

Ben insanlari anlamiyorum. Ne guzel kocam yuksek tavan aracmis, niye boyle rezil bir tasarim yapilmis. Bunu yapan hic mi hayatinda karavan resimlerine bir bakayim demedi. Ben bunlara mangalci kafasi ile yapilmis karavanlar diyorum. Ayrica umarim o tuvaletin altinda bir deposu vardir bosalacak, yani umarim oyle yollara bosalta bosalta gitmiyodur.

karagozlers' Alıntı:
Ahmet kardeşim bir şeye karar verdiysen öyle uzun süreli düşünme "kocakarı çite çıkınca davul sesi diner" ben bunu istiyorum de ve al, bunun inan paranın az veya çok olması ile ilgisi yok, artı anladığım kadarı ile sen bu işleri seven insansın yarından tezi yok hemen bu işe başla o olmazsa biri daha biri olmazsa biri daha hep vardır.

Süreyya Bey, o T4 eşimi de almaya ikna edebileceğim klimalı otomobil konforunda günlük kullanabileceğim, içinde rahat dikilebileceğim ve 3 kişi sorunsuz yatabileciğm karavandı. Ayrıca adam takas kolaylığı gösterdiği için de düşünmüştüm.Tek araç olarak düşünülünce araç seçmek öyle kolay olmuyor. Bence aceleye de gelmez. Her ne kadar kamp karavan işini sevsem de hayatımızın %99 nu diğer meşgaleler kaplıyor.

melihbozkurt' Alıntı:
Ahmet hocam, sen gene arac sahibini bir ara belki adamlar almaya gelmemistir son anda bir aksilik olmustur. :smiley: Ama kismet bu olmazsada sahibindende alinabilecek cok arac var. Ozellikle bir onceki sayfadaki yuksek tavan T3 ben begendim. Zaten araci daha oncede gormustum. hatta sahibindende bir kac tane daha guzel T3-T4 var. Eger bu fiyatlarada cikabiliyorsan alabilecegin bir cok arac var ve arac sahiplerinin cogu binek arac icin satiyor. Yani takasa girerler. Kisaca bencede hic dusunmeden (tabii motor vs. kontrolunden sonra) al bir tane. Yaklasik 1.5 yildir seni bu sanal ortamdan taniyorum gercekten kamp isini seven ve her zorluguna katlanip arabanla bile gidip aracta yattigin kamplari hatirliyorum. Bu yuzden sana gerekli bir arac.

Melih Bey, adam telefonumu kaydetti. Satılmazsa haber verecek. T3 düşünmüyorum. Klimalı 2000 model üzeri T4 olabilir. Esasında gönlüm Ducato karavanlarda ama tek araç olarak onu kullanamam. Ha ben kullanırım diyen arkadaşlar var. Herkesin kendi kullanma alışkanlığı var bilemem, bana uymuyor. 2. Araç olarak düşünsem de o kadar borcun altına giremem. Neyse sonuç olarak ben günün şartlarında elimdeki imakanlarla mutlu olmanın yollarını arıyorum, kendimi kasmadan. Sade yaşam benim prensibim ama evdekilerin huzurunu kaçırmadan.

İlan "sahibinden dışı sattı" diye aktif değil... :'(
Bizden biri alsın diye çok istemiştim ama kısmet değilmiş...

taiga' Alıntı:
İlan "sahibinden dışı sattı" diye aktif değil... :'(
Bizden biri alsın diye çok istemiştim ama kısmet değilmiş...

Hayırlısı olsun. Alan arkadaş güle güle kullansın.

Hakan bey sizi anliyorum. Ducato guzel bir karavan araci ama bende onunla ise gelip gitmek istemem acikcasi. Ozellikle Istanbul'da. Umarim isteginiz gibi bir arac bulabilirsiniz en kisa zamanda.

Ahmet selam,

Aracı kaçırdığına üzüldüm ama bu işler kısmet belli olmuyor. Bende satmam dediğim VW t3 dizel westfaliamı ekim ayında satmak durumunda kalmıştım. Şimdi T4 le günlük kullanım+gezi şeklinde idare etmeye çalışıyorum.

Bence uygun fiyata bir tane T4 2,5 denk getirmeye bak. 15-16 000 civarı temiz bulabileceğini tahmin ediyorum. ileride karavana dönüştürürsün. Renoyuda satmamış olursun.

Birazda kendimide düşünüyorum tabii ::smiley:
T4 sahibi artması demek, ileride daha düşük maliyetle açılır tavan yapmak demektir.

Şimdiden bol şans

Bilmiyorum Cenk. Kafam karışık. Elimde nakitim hazır olsa hamleleri gerçekleştirmek kolay da, böyle zor oluyor. O T4 gerçekten bir fırsat ürünüydü. Aynı özelliklerde bir T4 cityvan alıp aynı şekilde yüksek tavanlı karavana çevirsek kabaca hesaplıyorum 38-39 bin TL den aşağı çıkmaz. Adam 24'e verdi. Neyse yine böyle fırsat ürünleri çıkarsa değerlendirmeye çalışacağız. Önümüz yaz. Bu yazın çadırvan beni idare eder. Hatta bence yaz kampingleri için motokaravandan bile iyi. Bu süreçte önüme bir fırsat ürünü çıkmazsa bidahaki kışa ucuz bir karavan alıp vebasto takıp kullanacağım. Bu kışı es geçecez artık :-\ :( Bendeki durum bu.

VKOD'un yakınlarda kamplı bir etkinliği yok mu? haber edersen katılırım. Hatta bizim hanım bile katılabilir. Sizin grubu sevmişti. Selamlar...

Ahmet cok uzuldum. Alacagina cok inanmistim.
Cenk sen o mavi T3u ne arada sattin. Tanidik mi aldi?

Satılık ilanlarda gördüğüm fotoğrafsız ilanlara çok kızıyorum.

Onbinlerce lira istenen karavanların, önce ne olduğunu görmeden nasıl fikir sahibi olunur ki?

Ama alttaki ilandaki arkadaşa helal olsun.
Karavanda ayakta durulabilir mi? Yatağa 2 yetişkin sığar mı? Masada kaç kişi rahat yemek yiyebilir? Buzdolabı nasıl bir şey?

Hepsini ispatlı ve görsel olarak kanıtlamış ve ilanlamış... :D Fiyatına da, bu özel reklam buluşunun parasını da katmış hani :D :D :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-karabukte-ilk-benzersiz-36642249/detay

Hakan abi üzülme her işte bir hayır vardır daha iyisi denk gelecektir diye düşünüyorum ve dua ediyorum inşallah arzu ettiğin motokaravana en kısa zamanda kavuşursun.

Su ana kadar gordugum J9 larin icerisinde gorsel ve estetik olarak genede en iyisi diyebilirim ama bir J9 a 38000 TL vermek biraz sacmalik olur.

Bu işler nedense hep böyle olur.Satan anlatır,fiyat kırar olmaz sonrada yok pahasına satar.
Ondan sonrada tüh kaçırdık,gerçekten güzel araçtı gibi faydasız konuşmalar kalır geride.
Geçmişler ola....

aslanahmet' Alıntı:
Bilmiyorum Cenk. Kafam karışık. Elimde nakitim hazır olsa hamleleri gerçekleştirmek kolay da, böyle zor oluyor. O T4 gerçekten bir fırsat ürünüydü. Aynı özelliklerde bir T4 cityvan alıp aynı şekilde yüksek tavanlı karavana çevirsek kabaca hesaplıyorum 38-39 bin TL den aşağı çıkmaz. Adam 24'e verdi. Neyse yine böyle fırsat ürünleri çıkarsa değerlendirmeye çalışacağız. Önümüz yaz. Bu yazın çadırvan beni idare eder. Hatta bence yaz kampingleri için motokaravandan bile iyi. Bu süreçte önüme bir fırsat ürünü çıkmazsa bidahaki kışa ucuz bir karavan alıp vebasto takıp kullanacağım. Bu kışı es geçecez artık :-\ :( Bendeki durum bu.

VKOD'un yakınlarda kamplı bir etkinliği yok mu? haber edersen katılırım. Hatta bizim hanım bile katılabilir. Sizin grubu sevmişti. Selamlar...

Selam, 2011 yılı için hazırladığımız etkinlik programımız aşağıdaki gibidir. Ama program dışındada hareket ettiğimiz oluyor. Mesela geçtiğimiz hafta sonu 6 bus Şiledeydik.

VOLKSWAGEN KAPLUMBAĞA OTOMOBİL DERNEĞİ-İSTANBUL
2011 YILI ETKİNLİK PROĞRAMI

16.01.2011-Pazar
Engelliler ve Vosvos - Sokak Kültür, Sanat Merkezi Etkinliği

13.02.2011-Pazar
Sevgililer günü kutlaması

12-13 Mart 2011
Cumalıkızık – Oylat kaplıcaları

16-17 Nisan 2011
Burgazada Etkinliği

23.04.2011-Cumartesi
Çocuk bayramı Etkinliği

08.05.2011-Pazar
Anneler Günü Kutlaması ve Derneğimiz Kuruluş Yemeği

19-20-21-22 Mayıs 2011
AVD 4.Bus Buluşmasına Katılım

Haziran 2011
Kefken Etkinliği

18-19 Haziran 2011
Çanakkale Şehitlik Gezisi ve Babalar Günü Kutlaması

02-10 Temmuz 2011
Geleneksel Caretta – Caretta Etkinliği

20.08.2011-Cumartesi
İftar yemeği

30-31 Ağustos / 01 Eylül
Ramazan Bayramı Etkinliği – Kastamonu Pınarbaşı

17-18 Eylül 2011
Geleneksel En Cicimiz Şenliği

28-29-30 Ekim 2011
Adapazarı Göl Etkinliği

05-06-07-08-09 Kasım
Kurban Bayramı Etkinliği

24.12.2011-Cumartesi
Geleneksel Yılbaşı Yemeği

insel' Alıntı:
Ahmet cok uzuldum. Alacagina cok inanmistim.
Cenk sen o mavi T3u ne arada sattin. Tanidik mi aldi?

O dönem T4 ü satılığa çıkarmıştım(ihtiyaçtan), fakat T3 e talip çıktı. Kısmet....
Aracı alan Özer bey de bizden daha önce T2 westfaliayası varmış. Yani değerini bilecek bir abimiz. Güle güle kullansın

dalyan' Alıntı:
Bu işler nedense hep böyle olur.Satan anlatır,fiyat kırar olmaz sonrada yok pahasına satar.
Ondan sonrada tüh kaçırdık,gerçekten güzel araçtı gibi faydasız konuşmalar kalır geride.
Geçmişler ola....

Ne demek istediğinizi anlamadım.

Haldun dostum burada fiyatını yazana kadar farkında bile değildim. Aynı gün görüştüm ve detayları önceki mesajlarda yazdım. Bana sorulan soruları cevaplamak ve dostlarımla sohbet etmek için diğer mesajları yazdım.

Ayrıca belirteyim mesajınızı çok kırıcı buldum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR