nasah' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-moto-karavan-41316376/detay
En cok tuvaleti hosuma gitti. ;D
karagozlers' Alıntı:Ahmet kardeşim bir şeye karar verdiysen öyle uzun süreli düşünme "kocakarı çite çıkınca davul sesi diner" ben bunu istiyorum de ve al, bunun inan paranın az veya çok olması ile ilgisi yok, artı anladığım kadarı ile sen bu işleri seven insansın yarından tezi yok hemen bu işe başla o olmazsa biri daha biri olmazsa biri daha hep vardır.
melihbozkurt' Alıntı:Ahmet hocam, sen gene arac sahibini bir ara belki adamlar almaya gelmemistir son anda bir aksilik olmustur. Ama kismet bu olmazsada sahibindende alinabilecek cok arac var. Ozellikle bir onceki sayfadaki yuksek tavan T3 ben begendim. Zaten araci daha oncede gormustum. hatta sahibindende bir kac tane daha guzel T3-T4 var. Eger bu fiyatlarada cikabiliyorsan alabilecegin bir cok arac var ve arac sahiplerinin cogu binek arac icin satiyor. Yani takasa girerler. Kisaca bencede hic dusunmeden (tabii motor vs. kontrolunden sonra) al bir tane. Yaklasik 1.5 yildir seni bu sanal ortamdan taniyorum gercekten kamp isini seven ve her zorluguna katlanip arabanla bile gidip aracta yattigin kamplari hatirliyorum. Bu yuzden sana gerekli bir arac.
taiga' Alıntı:İlan "sahibinden dışı sattı" diye aktif değil... :'(
Bizden biri alsın diye çok istemiştim ama kısmet değilmiş...
aslanahmet' Alıntı:Bilmiyorum Cenk. Kafam karışık. Elimde nakitim hazır olsa hamleleri gerçekleştirmek kolay da, böyle zor oluyor. O T4 gerçekten bir fırsat ürünüydü. Aynı özelliklerde bir T4 cityvan alıp aynı şekilde yüksek tavanlı karavana çevirsek kabaca hesaplıyorum 38-39 bin TL den aşağı çıkmaz. Adam 24'e verdi. Neyse yine böyle fırsat ürünleri çıkarsa değerlendirmeye çalışacağız. Önümüz yaz. Bu yazın çadırvan beni idare eder. Hatta bence yaz kampingleri için motokaravandan bile iyi. Bu süreçte önüme bir fırsat ürünü çıkmazsa bidahaki kışa ucuz bir karavan alıp vebasto takıp kullanacağım. Bu kışı es geçecez artık :-\ Bendeki durum bu.
VKOD'un yakınlarda kamplı bir etkinliği yok mu? haber edersen katılırım. Hatta bizim hanım bile katılabilir. Sizin grubu sevmişti. Selamlar...
insel' Alıntı:Ahmet cok uzuldum. Alacagina cok inanmistim.
Cenk sen o mavi T3u ne arada sattin. Tanidik mi aldi?
dalyan' Alıntı:Bu işler nedense hep böyle olur.Satan anlatır,fiyat kırar olmaz sonrada yok pahasına satar.
Ondan sonrada tüh kaçırdık,gerçekten güzel araçtı gibi faydasız konuşmalar kalır geride.
Geçmişler ola....