Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,214
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

orsaalabanda' Alıntı:
Araç detaylarını açığa döküyorsa yukarıdaki üstadın vardır bir bildiği... O halde devamını da getireyim; ;Araç orjinal Reimo değil, Erdal oto yapımı. Erdal Oto Reimo bayisi idi ve bir çok mobilya aksamında ve bağlantı parçalarında orjinal Reimo parçaları kullanıyor. Tavan Orjinal Reimo ama sonradan monte edilmiş. 2,5 TDI motor ve 2000 model olması nedeniyle (motor sorunsuzsa) eder fiyatı olduğunu düşünüyorum.

Ben buna sıcak bakmaya başladım. Ne yapsam ben de VW ci mi olsam acaba?

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:

Durduğunuz kabahat!... :D
Şaka bir yana, emekli olmamış ve tek araç kullanma durumunda olanlar için, bundan iyisi Şam'da kayısı!

Cavid Sezen

aslanahmet' Alıntı:

Hakan,

Araç biliyorsun 45 den satışa çıktı... :D
2. sahibi...
İlk sahibi Zonguldakta bir pastaneci Erdal otoya yaptırmış...
Tavan Almanyadan gelip monte...
Açıkçası 24 e vermesi az insanı düşündürüyor...
Ya cidden çok acil nakit ihtiyacı var yada aracın bir masrafı var (motor vb gibi)...
Motor 165.000 de, ne zaman yenileme ister o konuları Cemler daha iyi bilir...
Yaşam aküsü vb yok...
3 sistem buzdolabı var...
Kısaca aracın masrafı yoksa 24 uygun sayılabilecek bir rakam...
Gönlüm senin PSA almandan yana... (wc/duş kabini olan)
Tercih senin...

Valla tek araç kullanacağım için İstanbul'da PSA grubu araç benim için zor.

Yüksek tavan olduğu için bu araçtan bile çekiniyorum. İrem çok sevdiği için aşağı yukarı 2 haftada bir Palladium alışveriş merkezine gideriz. Orada açık otoparkda yer bulmak imkansız. bazen 3. bazen 4.bodrum katta yer anca bulunuyor. Keza Nautilus ve Captol AVM de de durum aynı. Herhalde alışkanlıklarımızı değiştirecez. Ya da taksi ile gezeceğiz.

Bu reimo tavan, Cem yada Bülentin araçtan yüksek...
Yatma açısından daha rahat ama park problemini bilemem... :-\

Her güzellik bir arada oluyor ne yazıkki. Bizde nihayet tek araca düştük. Şirket araçı hariç. Onun bize bir zararı masrafı yok. Bir ara kendimize ait 3 araç oldu kapıda. Çok masraf lı oluyor. Şimdi tek kaldıda rahatladım. Tek araç kullanacaksanız T4 Güzel bir araç.

taiga' Alıntı:
Bu reimo tavan, Cem yada Bülentin araçtan yüksek...
Yatma açısından daha rahat ama park problemini bilemem... :-\

Bir çok yerde açık park var. Bence çok park problemi olmaz. Ama kullanışlı olacağından eminim. Araba güzele benziyor.

aslanahmet' Alıntı:
Valla tek araç kullanacağım için İstanbul'da PSA grubu araç benim için zor.

Yüksek tavan olduğu için bu araçtan bile çekiniyorum. İrem çok sevdiği için aşağı yukarı 2 haftada bir Palladium alışveriş merkezine gideriz. Orada açık otoparkda yer bulmak imkansız. bazen 3. bazen 4.bodrum katta yer anca bulunuyor. Keza Nautilus ve Captol AVM de de durum aynı. Herhalde alışkanlıklarımızı değiştirecez. Ya da taksi ile gezeceğiz.

Gozume inanamiyorum. Ciddi misin? Gitmeyiverin avmye yav. Hadi al bunu Ahmet. Tam senlik. Cok seviniriz. Tabii iyi bir check uptan sonra.

Eyvah eyvah, VW ciler tam saha prese geçtiler... ;D

Bu araca bayağı ciddi ciddi niyetlendim. Sahibini aradım. Otomobile ihtiyacı olduğu için benim araçla takası da kabul etti. Üzerini de bankadan ihtiyaç kredisi çekip verecektim. Ama en son şöyle bişey dedi "Adapazarı'ndan birisine söz vermiştim. Ondan haber gelmedi. Akşama kadar aramazsa size veririm dedi. Akşam beni aradı. Adapazrındaki adam aramış karavanı almaya gidecekmiş. Yani ..... Reimo tavanlı Transporter gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........

"Kısmet" diyelim.

Ben böyle şeyler için zaten moralimi bozmam. Belki önüme daha güzel fırsatlar gelecek diye düşünürüm hep.

insel' Alıntı:
Gozume inanamiyorum. Ciddi misin? Gitmeyiverin avmye yav. Hadi al bunu Ahmet. Tam senlik. Cok seviniriz. Tabii iyi bir check uptan sonra.

??? :smiley: :D
Gitme demesi kolay. Senin kız büyüsün görecez. ;) :D

aslanahmet' Alıntı:
Bu araca bayağı ciddi ciddi niyetlendim. Sahibini aradım. Otomobile ihtiyacı olduğu için benim araçla takası da kabul etti. Üzerini de bankadan ihtiyaç kredisi çekip verecektim. Ama en son şöyle bişey dedi "Adapazarı'ndan birisine söz vermiştim. Ondan haber gelmedi. Akşama kadar aramazsa size veririm dedi. Akşam beni aradı. Adapazrındaki adam aramış karavanı almaya gidecekmiş. Yani ..... Reimo tavanlı Transporter gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........
Ahmet kardeşim bir şeye karar verdiysen öyle uzun süreli düşünme "kocakarı çite çıkınca davul sesi diner" ben bunu istiyorum de ve al, bunun inan paranın az veya çok olması ile ilgisi yok, artı anladığım kadarı ile sen bu işleri seven insansın yarından tezi yok hemen bu işe başla o olmazsa biri daha biri olmazsa biri daha hep vardır.

Ahmet hocam, sen gene arac sahibini bir ara belki adamlar almaya gelmemistir son anda bir aksilik olmustur. :smiley: Ama kismet bu olmazsada sahibindende alinabilecek cok arac var. Ozellikle bir onceki sayfadaki yuksek tavan T3 ben begendim. Zaten araci daha oncede gormustum. hatta sahibindende bir kac tane daha guzel T3-T4 var. Eger bu fiyatlarada cikabiliyorsan alabilecegin bir cok arac var ve arac sahiplerinin cogu binek arac icin satiyor. Yani takasa girerler. Kisaca bencede hic dusunmeden (tabii motor vs. kontrolunden sonra) al bir tane. Yaklasik 1.5 yildir seni bu sanal ortamdan taniyorum gercekten kamp isini seven ve her zorluguna katlanip arabanla bile gidip aracta yattigin kamplari hatirliyorum. Bu yuzden sana gerekli bir arac.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.