Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 819,725
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

enverdede' Alıntı:
Teşekkürler Cem,bu telaffuz ettiğin rakkam,artı araç değil anladığım kadarı ile.

Enver abi, detaylı açıklamayı özel mesaj olarak ilettim. Evet "artı araç" olarak düşünmemiştim ama herkes biliyor ki fiyatı belirleyen en önemli unsur aksesuarlar. Eksizksiz donanımlı olsun derseniz bu hacimdeki bir araca o masrafı yapmak ne kadar mantıklı, tartışılır. "Sen yaptın" diyen olursa ben aracımı hazır karavan olarak almıştım. Sıfırdan yaptıracak olsaydım çok daha pahalıya mal olurdu. Ben sadece üzerine ilaveler yaptırdım. 15-16.000 gibi rakamlara içinde yatılabilir basit bir camper olabileceğini düşünüyorum. Daha ötesi yatırımlar için 12m3 araçlar daha mantıklı.

Etiketler

Kesinlikle bir camper yuksek tavan olabilmeli. Yukarida da yatilabilmeli. Bence de fiyat uygun. Bakilmali.

Vallah dun bu ilana baktiktan sonra sitede biraz dolandim. Ne yalan soyliyeyim bu fiyata duzgun T3 bile yok neredeyse. Ben su anda Turkiye'de olsaydim motor sorunu yoksa kesin alirdim. Cunku 2 kisi oldugumuz icin T4 lerde hayalimdeki kamper tipi. Cok buyuk olmadiklari icin manevralari kolay, PSA grubuna gore cok konforlu ve saglam. Yuksek tavan olmasida yatak ve oturma duzenini ayirmayi saglar. Ben olsam alip ust kata yan havalandirma camlari ve tavan havalandirmasi yaptirirdim. Uste bir yatak, izolasyon, asagi oturak ve masa, buzdolabi ustune bir ufak lavabo. Ben bunlarin cok buyuk paralar tutacagini sanimiyorum elinizden is geliyorsa. 2 kisi icin yada kucuk cocuklu aileler icin ideal bir kamper olurdu. Ahh ahhh bir araci daha karcirdim. :smiley:

bence bu araçda açıklanmamış şeyler var, çünkü bu fiyat şüphelendiriyor beni, eğer bir sorunu yoksada kaçırılmamalı

Önceki yıllarda ancak motor isteyen araçlar bu fiyattan satışa çıkmıştı. İlgilenip soran olmadı mı bizden?

5 ve 7 nci resimler arasında dolaştığınızda arka duvarın görüntü kaybınada bakarsak sanki tavan sonradan eklenmiş. Fakat, diğer resimler orjinale benziyor şaşılacak bir durum.

smlhyk' Alıntı:
5 ve 7 nci resimler arasında dolaştığınızda arka duvarın görüntü kaybınada bakarsak sanki tavan sonradan eklenmiş. Fakat, diğer resimler orjinale benziyor şaşılacak bir durum.

Tavan orjinal.

Alçak tavan olarak görünen fotoğraf photosopla düzenlenmiş. Dikkatli bakılırsa zaten her ikisinin de aynı fotoğraf olduğu anlaşılıyor. Clone stamp izleri arka fonda çok belirgin...

Orjinal olup olmadığı arka kapısından daha kolay anlaşılır,kapı tavan yüksekliğine yakındır

[attachment=3]

Fiyat bana göre de çok çok iyi.Birileri bunu kaçırmasın.Tabi baktırmaları kaydıyla

Screenshot_1.jpg

Resimlere aldanmayin son resimdeki alcak tavan hali Cem'in dedigi gibi stamp tool ile Photoshopta yapilmis. Mantigini anlatmak gerekirse yikardaki agac dallarinin dokusunu asagiya dogru bir kac defa kopyalamislar. Aracin tavanin hemen ustune dikkatli bakarsaniz belirgin ve aracin tavani o fotografta tam duzgunde degil.

Satıcı arkadaş ilanı okuyacakların gözleri yakını görmüyor diye düşünüyor herhalde...

Arkadaşlar,ilan sahibi ile görüştüm.Babası bir alacak karşılığı 2 ay önce bu aracı almış,tavan orjinal yüksek fakat satan arkadaş photoshop la kesmiş.motor kilometresi 270 000 ve kaportada çizikler nedeniyle lokal boya var dedi.Ancak karavan ve karavancılık ilgi alanı değil.Bu aracı satıp kendisine eş değerde bir binek arıyor.Ben aracımı teklif ettim ,aradaki farkı veremiyeceğini söyledi.

mansurvw' Alıntı:

Bu karavan, nerede ise resimde göründüğü gibi,Bir sahil kasabasında ikamet eden sahibi,emekli , karavanı oda yeni almış,bir sezon kullandıktan sonra,Torun zorunluluğundan istanbula yerleşmek durumunda kalmışlar ve şehir içinde kullanım zorluğu nedeniyle satmak istediğini belirtti.Takasa açık fakat ,düşüncesi takastan sonra elinde biraz nakit kalması,aldığında gezen bilir vasıtası ile Pino karavan faruk bey'le tanışıp birtakım değişiklikler yaptırmış .Karşılıklı konuştuğunuzda samimiyetine güven duyulacak bir arkadaş intibası uyandırdı bende.

enverdede' Alıntı:
Arkadaşlar,ilan sahibi ile görüştüm.Babası bir alacak karşılığı 2 ay önce bu aracı almış,tavan orjinal yüksek fakat satan arkadaş photoshop la kesmiş.motor kilometresi 270 000 ve kaportada çizikler nedeniyle lokal boya var dedi.Ancak karavan ve karavancılık ilgi alanı değil.Bu aracı satıp kendisine eş değerde bir binek arıyor.Ben aracımı teklif ettim ,aradaki farkı veremiyeceğini söyledi.

Rektefiye görmemişse motor isteyebilir... Ciddi bir kazası yoksa kaporta ve boya sorunları en son sorgulanacak konular. Hatta bunlar sorun bile değil. Belki çok büyük olmayan bir masrafla motor da halledilecekse o da sorun değil.

mansurvw' Alıntı:

Bu araç uzun zamandır satılık ilanlarında görünüp kaybolur ve ben neden satılmadığına anlam veremezdim. Belki de bundan önceki sahibinin ilanlarını da hatırlıyorum. Araç güzel, fiyat ucuz değil ama optimuma yakın bence. Motor durumu sorgulanmalı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR