Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Hakan duruş değil kalkış avantajı için 4x4 istiyorum. Bir vosvosçu olarak zaten golfe hayranım ama golf sürekli 4x4 değil anladığım kadarıyla arka tekerlekler gerektiği zaman araç tarafından devreye sokuluyor. Bu sorun olacaksa impreza alacağım. O sürekli 4x4 ve o da şimdiki aracım gibi bir zamanlar idolümdü...
Aslında çekici araç almak için önümde uzun bir süre var, Şimdiki gibi onu da hergün kullanacağım için sürekli 4x4 olmayan golf daha avantajlı olabilir de bilmiyorum. Bunları araştıracağım.
Son zamanlarda buralarda off-roadcılarla beraber birkaç kamp yaptım, Neler yaptıklarını ve 4x4 otomobille onları yapamayacağımı zaten biliyorum. Aslında çok hoşuma gidiyor ama o alana bulaşacak olursam kolay kolay çıkamam, Yani bir off-road aracı alırsam akıllı akıllı karavanımı çekeceğimi zannetmiyorum. Zaten bu ana ilgim değil ben otomobil seviyorum. Partner tepee güzel ve partner kullanan arkadaşlarım var, araba çok seri ve güzel ama ben yine de otomobil istiyorum. Partner kamyonet geçiyor ve ayrı bir sınıfta, Burada bir diğer konu da eşimin de aracımızı kullanıyor olması. Golf şimdiki aracıma benzer bir araç ve eşim çok rahat kullanacaktır, Ayrıca ben golf'ün partner tepee'ye göre daha iyi sürüş dinamikleri olacağını düşünüyorum, Partner tepee gibi araçlar yerden daha yüksek ve daha ağır olacaktır, Ayrıca dönüş mesafesi de golften yüksek olacaktır. Zaten karavan çekerken bir de kendisi uzun bir araç istemiyorum.
Partner 1.6 turbo dizel motoruyla güzel bir çekici olabilir de, Olmaz demiyorum. Ama benim için mantıklı değil.